Polish Fans On Tour - Documentary
Napisano 31 marca 2009 - 17:57
Napisano 31 marca 2009 - 18:16
a ja proponuje wszystko poprostu nagrywac ... wazne zeby bylo duzo materialu i to najrozmaitszego !!!
a potem wszystko nagajmy na plytki i wyslijmy do Bartka - Maanany !!!!!
on bedzie wiedzial jak to zmiontowac w klimacie U2 .....
wazne zeby bylo wiele materialu .....
podobnie mozna zrobic ze zdjeciami .... osobiscie sie tym zajmuje ....
moge wykonac prezentacje ze zdjec ktora da sie wlozyc do zapisu koncertu ....
....
w kazdym razie zrobmy to !!!!
a sprzet jest mniej wazny ... roznorodnosc jakosci obrazu i sposobu filmowanie - powinno byc atutem a nie wada ....
takie materialy maja swoj urok !!!
Napisano 31 marca 2009 - 18:28
Aktem jechania ciopągiem do Chorzowa na koncert zajmie się zapewne silna grupa w składzie: Jacek P., Roopa i Acr? ;> ;]
a ta znowu o tym samym ..
Napisano 31 marca 2009 - 18:48
a ja proponuje wszystko poprostu nagrywac ... wazne zeby bylo duzo materialu i to najrozmaitszego !!!
A ja zaproponowalbym takze cos ala idea Natalie Baker (ta, ktora oglaszala sie m.in. na u2@pl w sprawie filmu dokumentalnego o fanach) - idac za jej przykladem mozna by opracowac (hmm... na upartego skopiowac) liste kilkunastu/kilkudziesieciu pytan, z ktorych dana osoba/grupa osob moglaby wybrac co ich zdaniem ciekawsze i udzielic swojej odpowiedzi.
Mozna by w ten sposob pozyskac ciekawy 'material przekrojowy' do dalszej obrobki i analiz
pozdro, Wiercioch
Napisano 01 kwietnia 2009 - 06:34
Napisano 01 kwietnia 2009 - 18:17
I będą pytania o tę super-fajową irlandzką flagę? Nie, dziękuje...można połączyć siły: http://forum.u2.com....php?f=28&t=2559
Napisano 06 kwietnia 2009 - 15:00
Wydaje mi się, że nie ma się co przejmować słabą jakością nagrań, niech każdy ponagrywa tym co ma (im lepsza jakość tym lepiej ale bez przesady). Sądzę, że właśnie różnorodność jakości nagrań i stylu kręcenia stworzy super klimat, pokaże inne emocje fanów, inne sytuacje, inny środek transportu na koncert i właśnie ten obraz indywidualności będzie dowodem na to, że każdy przeżywa to inaczej a jednak dla każdego ten koncert będzie wielkim wydarzeniem.
Jakością i tym jak to wszystko płynnie do kupy złożyć będą się przejmować osoby, które będą montowały całość
Napisano 06 kwietnia 2009 - 15:06
Napisano 30 maja 2009 - 18:19
chęci oglądania potem mojej mordy
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych