a mozna prosic o wrzucenie na serwerek do sciagniecia...Dzis ok 15:45 w Trojce bedzie o fladze
AKCJA FLAGA pt.2
Started by
acr
, mar 24 2009 23:22
819 replies to this topic
Napisano 31 lipca 2009 - 15:37
w 2005 była zaangażowana płyta, a w tym roku także trybuny.. omg.Przed chwilą Zbych w Trójce opowiadał o fladze. link
ale rozmowa ciekawa
wiem że się powtarzam, ale wielkie podziękowania dla Zbycha i całej ekipy która reprezentowała Polskę na koncertach zagranicznych. Naprawdę.
Napisano 31 lipca 2009 - 15:58
hehe, no szacun dla trybun'05 pominietych w 3ce przez prowadzaca ;P
GHOSTGIRL - swietny pomsyl - przygotuje info na "kartki" i wieczorem wrzuce, troche busy teraz jestem
GHOSTGIRL - swietny pomsyl - przygotuje info na "kartki" i wieczorem wrzuce, troche busy teraz jestem
Napisano 31 lipca 2009 - 18:43
Hehe, już widzę te instrukcje - " jeżeli nie wiesz, który utwór to NEW YEAR'S DAY, po prostu miej oczy szeroko otwarte - gdy zauważysz, że inni wyciągają kartki, Ty również wyciągnij swoją "
Napisano 01 sierpnia 2009 - 18:42
a ja w pasmanterii czerwoną zasłonę na miarę i gra i buczy.
Napisano 01 sierpnia 2009 - 18:57
A co do czerwonej bibułki to wchodzę do jednej hurtowni i Pan pokazuje mi parę kolorów wszystkie takie bardziej różowawe, w końcu mówię, że potrzebna mi "czerwień flagowa". A on się pyta na koncert? A ja, że na U2. On na to, iż o tej akcji teraz głośno, mam nadzieję, że rzeczywiście ta informacja dotrze do wielu.
Napisano 01 sierpnia 2009 - 21:04
Ja we wro szukałam czerwonych ręczników i wszędzie pustki, albo bordo albo róż ale w Magnolii na takim małym stoisku koło Saturna jeszcze się kilka ostało jakby ktoś szukał
I was looking for the Spirit
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 02 sierpnia 2009 - 09:28
Stringi, nieco małe są, przydałoby się coś większego!!!A to ciekawe ze nawet w hurtowniach materiałów wiedzą o akcji czyli jest dobrze a propo ja mam czerwone stringi może być?
Ja mam luzik, białe prześcieradło i już!!!!
...Blue-eyed boy and this brown-eyed girl...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych