Skocz do zawartości

Zdjęcie

FAQ

190 replies to this topic

#101 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:15

a ja chciałam pogratulować Maksowi, gdyż świetnie się sprawdza w roli informatora i uspokajacza (szczególnie podziwiam za to drugie) :D

#102 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:18

a dziękuja, dziękuja, <ukłony> :D :D

#103 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:20

jak myślicie ile metrów od tylnych trybun stoi scena?????

Stoi na tyle blisko, że bez problemu zobaczysz wszystko co będziesz chciał. Dodatkowo - w ramach rekompensaty za widok "od d..." strony, bonusowo zobaczysz zespół wychodzący na show! Byłem w Berlinie z tyłu i nie żałuję.

Nie wiecie czy jest jakaś wyznaczona godzina o której zamykane są bramy? Jak się spóźnię to już mnie nie wpuszczą? Mam bilet na trybuny za 140,-.

Bez problemu możesz dotrzeć na swoją miejscówkę tuż przed supportem, a nawet przed samym koncertem U2 - nie jest to równoznaczne z tym, że jak wyjdą na scenę U2 to bramki zamkną na amen.

#104 Belle Mare

Belle Mare

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 10:36

Nie wiecie czy jest jakaś wyznaczona godzina o której zamykane są bramy? Jak się spóźnię to już mnie nie wpuszczą? Mam bilet na trybuny za 140,-.

Bez obaw :) wbiegłam z chłopakiem na koncert Genesis w trakcie 2 utworu ;) nawet nikt nie sprawdzal, tylko zamachaliśmy biletami i dalej biegiem... :P

#105 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:39

A nie można cyfrówki włożyć w rękaw tzn. do bluzy kurtki ? Przecież , nie każą mi się rozbierać ??

#106 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:41

nie, ale mogą Cię tam dotknąć i wtedy masz tzw. zonka.

#107 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:10

Faktycznie , czyli wszystko zależy od ochroniarzy . ; )

#108 m~p

m~p

Użytkownik

• Members
  • 127 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:20

Ja nie mam zamiaru chować mojego aparatu. Nie spodoba im się, to odniosę w swoje bezpieczne miejsce, bo chyba można zawrócić.
Na Metallice dostałam tylko pytanie: "Co to?" i kazali iść dalej.

#109 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:24

W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony FOSY na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować. :)

I pokazali fragmencik nagrania z Barcelony - I'll go crazy w wersji... płytowej!

#110 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:24

Dobry jest jeszcze wałek 'na baterie'. Przy ewentualnym wykryciu aparatu, mówi się gościowi na bramce, że możesz zostawić baterie. Warto mieć drugi komplet schowany gdzieś w plecaku.

W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować. :)

Sprawa rozwiązana :rolleyes:

Użytkownik bee edytował ten post 05 sierpnia 2009 - 16:07

#111 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:31

Oby była to prawda i będzie można wnosić kompakty . ; ))

#112 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:39

Ale np. ja mam fuji s5600 którego "dres" może potraktować jako lustro,jak mu przetłumaczyć że to kompakt tylko większy???? :rolleyes:

#113 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:39

W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony FOSY na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować. :)

I pokazali fragmencik nagrania z Barcelony - I'll go crazy w wersji... płytowej!

Dokładnie tak.
Aparaty compacty można wnosić, również wodę w butelkach do 0.5 L.

#114 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:44

również wodę w butelkach do 0.5 L.

Zakręcone?

A ja dalej nie wiem, czy mogę wnieść zwykły malutki aparat jednorazowy. Ani to profesjonalna lustrzanka, ani kompakt.. więc?

#115 cetlino

cetlino

Użytkownik

• Members
  • 11 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:50

Zakręcone?
A ja dalej nie wiem, czy mogę wnieść zwykły malutki aparat jednorazowy. Ani to profesjonalna lustrzanka, ani kompakt.. więc?

No właśnie jescze mogą się przypluć do tego co jest napisane na bilecie..........

#116 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:54

Generalnie to na wpuszczaniu będzie straszny młyn, ochrona nie będzie mieć aż tyle czasu by każdego z osobna dokładnie przeszukać. Jest powiedziane, że lustrzanek nie można, kompakty owszem więc luz. Wydaje mi się, że nawet za dokładnie do plecaków nie będą zaglądać.

#117 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:08

Właśnie też tak myślę .Ma być tyle osób i ochrona miała by każdego dokładnie przeszukiwać , to chyba do rana by nie zdołali przeszukać wszystkich .

#118 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:12

Do rana to mało powiedziane. Przeszukanie około 60 tysięcy ludzi zajęłoby dużo więcej (tak mi się wydaje). ;)

Zresztą - dwa lata temu na Red Hotach wyglądało to bardzo szybko - podszedłem do bramki, pan ochroniarz widział, że miałem przy pasku futerał na aparat (zwykła kompaktowka), więc tylko zobaczył co to za sprzęt, powiedział, że może być i przepuścił, nawet do plecaka nie zaglądnął. Przez co nawet wniosłem wodę z nakrętką. ;)

#119 m~p

m~p

Użytkownik

• Members
  • 127 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:14

Dokładnie.
Dlatego nie siejcie paniki jeśli ktoś mówi, że boi się wnieść "zwykły malutki aparat jednorazowy" - bez przesady ;)
Ja biorę aparat, który obudową przypomina lustrzankę i nawet nie mam zamiaru zbytnio go chować.

Tylko spokój może nas uratować :)

#120 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:16

Tak w ogóle czy ktoś by mi powiedział ile jest bram na stadionie.?
Czy brama 1,7 jest w miare blisko sceny?
( jadę na koncert 1 raz więc nie wiem)
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych