FAQ
Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:20
jak myślicie ile metrów od tylnych trybun stoi scena?????
Stoi na tyle blisko, że bez problemu zobaczysz wszystko co będziesz chciał. Dodatkowo - w ramach rekompensaty za widok "od d..." strony, bonusowo zobaczysz zespół wychodzący na show! Byłem w Berlinie z tyłu i nie żałuję.
Nie wiecie czy jest jakaś wyznaczona godzina o której zamykane są bramy? Jak się spóźnię to już mnie nie wpuszczą? Mam bilet na trybuny za 140,-.
Bez problemu możesz dotrzeć na swoją miejscówkę tuż przed supportem, a nawet przed samym koncertem U2 - nie jest to równoznaczne z tym, że jak wyjdą na scenę U2 to bramki zamkną na amen.
Napisano 05 sierpnia 2009 - 10:36
Nie wiecie czy jest jakaś wyznaczona godzina o której zamykane są bramy? Jak się spóźnię to już mnie nie wpuszczą? Mam bilet na trybuny za 140,-.
Bez obaw wbiegłam z chłopakiem na koncert Genesis w trakcie 2 utworu nawet nikt nie sprawdzal, tylko zamachaliśmy biletami i dalej biegiem...
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:24
I pokazali fragmencik nagrania z Barcelony - I'll go crazy w wersji... płytowej!
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:24
W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować.
Sprawa rozwiązana
Użytkownik bee edytował ten post 05 sierpnia 2009 - 16:07
#113 Guest_depe_*
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:39
Dokładnie tak.W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony FOSY na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować.
I pokazali fragmencik nagrania z Barcelony - I'll go crazy w wersji... płytowej!
Aparaty compacty można wnosić, również wodę w butelkach do 0.5 L.
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:54
Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:12
Zresztą - dwa lata temu na Red Hotach wyglądało to bardzo szybko - podszedłem do bramki, pan ochroniarz widział, że miałem przy pasku futerał na aparat (zwykła kompaktowka), więc tylko zobaczył co to za sprzęt, powiedział, że może być i przepuścił, nawet do plecaka nie zaglądnął. Przez co nawet wniosłem wodę z nakrętką.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych