Skocz do zawartości

Zdjęcie

FAQ

190 replies to this topic

#61 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 23:28

Ciagle zastanawiam sie, czy ryzykowac i brac aparat na koncert czy jednak sobie odpuscic w obawie przed ochrona.. Byc na koncercie U2 i nie miec zadnego zdjecia, nagrania...? Czy mozna na stadion wnosic jedzenie/picie? Z roznymi rzeczami w zyciu sie spotykalam, dlatego lepiej zapytac ;)
Pozdrawiam.

#62 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 23:32

Jedzenia i picia nie wniesiesz na stadion.
Jeśli tój aparat to zwykła cyfrówka z małymi gabarytami to bierz ją.

#63 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 23:40

Masz na mysli, ze jakos sie przed ochrona mniejszy aparat ukryje, czy raczej takie sa dopuszczalne?
Dzieki za info ;)

#64 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 lipca 2009 - 23:42

Niby są dopuszczalne, ale wszystko zależy na jakiego 'mózga' na bramce się trafi a że mają małe gabaryty to łatwo przemycić.

#65 timewind

timewind

Użytkownik

• Members
  • 639 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 08:04

Jedzenia i picia nie wniesiesz na stadion.

Jak to?!? Pamiętam, że na koncercie Gilmoura w Gdańsku sprawdzali tylko czy nie masz alkoholu.

#66 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 01 sierpnia 2009 - 10:41

Może mi ktoś powiedzieć, czy wniose jednorazowy aparat "legalnie" czyli nie chowając gdzieś po majtach?

#67 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:09

Pomysl rewelacyjny ;D Na pewno go wyprobuje :)

#68 kinia

kinia

Użytkownik

• Members
  • 200 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:15

Pomysł ze stanikiem sprawdzony!
Działa na 100% :D
A już myślałam, że to tylko ja takie pomysły mam :D :D :D ... ;p
Dołączona grafika

#69 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 16:36

Ja mogę w tym pomyśle pomóc jakby co.

#70 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 20:26

W tej kwestii jestem samowystarczalna ;p

#71 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 22:12

Może mi ktoś powiedzieć, czy wniose jednorazowy aparat "legalnie" czyli nie chowając gdzieś po majtach?

ponawiam :P Wolę bezstresowo przejść przez barierki, jeśli to możliwe. Bo stanika nie noszę :unsure:

#72 bezet

bezet

Użytkownik

• Members
  • 321 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 22:20

ponawiam :P Wolę bezstresowo przejść przez barierki, jeśli to możliwe. Bo stanika nie noszę :unsure:

Jednorazowy jednorazowy czy jednorazowa lustrzanka za 2-3k PLN ? Chyba nie ryzykujesz duzo jak zabiora Ci jednorazowy aparat za 50 zl.

Everything You Know Is Wrong

#73 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 22:59

Ania, zrób tak jak ja, załóż o numer za duży stanik i włóż w niego aparat :rolleyes: Po biuście nigdy nie macają :P

Też tak myślałem jeśli chodzi o męski odpowiednik tego pomysłu. Otóż uwaga, na openerze macali i wymacali co trzeba. Aparat skończył w depozycie ;)

#74 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 23:24

No nie mow... juz zaczynam sie bac. Jakby nie bylo kobiety - ochroniarze zawsze przeszukuja kobiety, faceci - facetow, wiec jest prawdopodobienstwo, ze jak sie jakas babka uprze to tyle bedzie z aparatu na koncercie...

W takim razie jaka jest pewnosc, ze po zlozeniu aparatu w depoyzcie odzyskam go? Bo jakos to do mnie nie przemawia, powiem szczerze...
pzdr.!

#75 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 23:42

A jak wyglada sytuacja z...telefonem komorkowym? Jest to zdecydowanie sprzet rejestrujacy dzwiek i w zaleznosci od modelu rowniez obraz. :o :P

- Karolina

#76 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 23:42

no ale mi nie chdodzi np o jednorazówke, tylko o zwykłą cyfrówke (ale rym :P) I raz że nie chcę jej stracić, 2- nie chcę tracić czasu na przeszukiwanie. Skoro wszędzie wnoszą legalnie czemu my mamy robić z siebie idiotów!

#77 Marco

Marco

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:58

Wazne pytania w sprawie wejścia na koncert, kieruję do osób, które zaliczyły koncert poprzedni.
Jak wyglądało wejście przy bramkach ? Czy był bałagan ? Czy mając bilet na sektor jest sens wchodzić kilka godzin wczesniej, bo potem mogą być kłopoty? W Polsce róznie bywa z takimi imprezami.

#78 KrzysiekD

KrzysiekD

Użytkownik

• Members
  • 25 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 12:00

JA BYLEM NA WIELU KONCERTACH (innych gwiazd ) i musze powiedziec ze po co brac aparat ............. lepiej sie skupic na koncercie a nie na tym czy zdjecie wyjdzie czy nie...... a po czasie i tak w internecie bedzie kupa fot i to w dobrej jakosci :P

#79 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 12:23

Ja myślę sobie, że jak aparat nie będzie lustrzanką, to wpuszczą.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#80 YtseMan

YtseMan

Użytkownik

• Members
  • 76 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 12:29

Wazne pytania w sprawie wejścia na koncert, kieruję do osób, które zaliczyły koncert poprzedni.
Jak wyglądało wejście przy bramkach ? Czy był bałagan ? Czy mając bilet na sektor jest sens wchodzić kilka godzin wczesniej, bo potem mogą być kłopoty? W Polsce róznie bywa z takimi imprezami.

Byłem już na pięciu koncertach na Śląskim (zawsze na sektorze) i nigdy nie było problemu z wejściem. Zawsze maksymalnie godzinę wcześniej (przed koncertem) jestem, bo wcześniej to nie ma sensu.

Wyjątek stanowił koncert Genesis, kiedy to pojechaliśmy na ostatnia chwilę i ledwo zdążyliśmy (jak wiadomo była wtedy niesamowita burza).

Także jeśli nie będzie padało to nie masz się co spieszyć, bo kolejek nie będzie na pewno nie wiadomo jakich. A poza tym to jeśli nawet na bilecie pisze Ci "brama 4" to nie przejmuj się tym i idź tam gdzie najmniej ludzi stoi, bo to, którą wejdziesz bramą nie ma żadnego znaczenia (w przypadku braku tłoku) i ochroniarze nigdy na to nie patrzą.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych