Czy będzie "Trzeci Chorzów" w 2010?
Napisano 01 kwietnia 2009 - 17:48
Będąc realistą - drugiego koncertu nie będzie. I niech nikt mi nie wciska kitu, że zostało mało biletów, że niedługo się skończą, że za chwilę będzie brak jakichkolwiek biletów itp.Raczej na pewno nie będzie też drugich koncertów w Glasgow, Cadriff i Sheffield, więc raczej jest to średni argument.
A odnosząc się do wcześniejszej opinii, że tylko w Polsce jak narazie tylko jeden koncert - ten argument ma sens.
@Atomic - wymienione prze ciebie miasta znajdują się na terenie Wielkiej Brytanii. Dlaczego nie 2 Berlin?, ponieważ jest Gelsenkirchen, więc sytuacja podobna do wspomnianej wielkiej Brytanii.
A wracając do realizmu, rozsądniej byłoby zrobić koncert np w Czechach. Ci, którzy rzucili się w Polsce na bilety po północy pewnie powtórzyliby ten krok w przypadku koncertu w czeskiej stolicy, a resztę uzupełniliby Austriacy, Węgrzy, Słowacy i nasi wschodni sąsiedzi. I miałoby to nawet sens biorąc pod uwagę 2 Zagrzeb.
Napisano 23 czerwca 2009 - 18:53
Wdg strony Snow Patrol oni zagraja w Chorzowie 6 i...7 sierpnia
Albo im sie pojebalo... Albo.. to za piekne zeby bylo prawdziwe
Napisano 23 czerwca 2009 - 19:19
http://www.snowpatrol.com/events/?st=1
Wdg strony Snow Patrol oni zagraja w Chorzowie 6 i...7 sierpnia
Albo im sie pojebalo... Albo.. to za piekne zeby bylo prawdziwe
może nie poj...ło, ale na bank przysnęło ta informacja już od dawna jest nam znana i wiemy, że wskazuje ona tylko tyle, że takie były plany...
Napisano 02 lipca 2009 - 19:30
Napisano 29 lipca 2009 - 10:52
mam pytanie:
wiecie moze, czy na ktoryms z koncertow (usa lub europa) byl grany kawalek: "FEZ: BEING BORN", fajnie jakby go zagrali w Chorzowie, bo wg mnie to jeden z lepszych kawalków na ich nowej plycie.
Cze,
1/ Koncertów w USA jeszcze nie było :-) (trasa po USA zaczyna się jesienią)
2/ Jedyne wystepy w USA jakie były to te z NLOTH Promo Tour wiosną 2009
3/ Obecnie trwa Tour po Europie
4/ Jak do tej pory na żadnym z występów nie doczekaliśmy się wykonania live Fez - Being Born, podobnie jak Stand Up Comedy, White As A Snow i Cedars..
mam nadzieję że pomogłem
PZDR
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:28
http://www.songkick....347-snow-patrol
oczywiście na stronie livenation PL jest jedna data...
no comments....
Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:30
Oto dowód, że miał być.
http://www.songkick....347-snow-patrol
oczywiście na stronie livenation PL jest jedna data...
no comments....
Tu to już w ogóle masakra - nie spotkałem się jeszcze z opcja 2x Chorzów + 2x Zagrzeb.
Napisano 05 sierpnia 2009 - 14:03
Na koncercie chłopaki nam powiedzą, że 7 mamy za darmo kolejny koncert U2. Mówię Wam!
ja też jestem tego pewien!!! nawet wiem więcej, ale nie powiem bo obiecałem, że nikomu nie zdradzę, że pracownicy FOSY mają w grafiku pracę na śląskim przez dwa dni!!!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych