Czy będzie "Trzeci Chorzów" w 2010?
Posted 25 marca 2009 - 12:40
Moim zdaniem byłoby to bardzo głupie skoro pierwszy koncert się jeszcze nie wyprzedał i jestem przekonany wręcz, że pozostałe bilety za 450 zł, a tym bardziej za 825 zł do sierpnia się nie sprzedadzą(tym bardziej jeśli oficjalnie ogłoszono by już 2 koncert - może sprzedaliby je, ale po cenie niższej, co z kolei byłoby dowodem na ich głupotę).
#86 Guest_depe_*
Posted 25 marca 2009 - 12:42
Pierwszy w 100%, 'nigdy' się nie sprzeda, zawsze zostaną jakieś 2-3 najgorsze krzesła.Najpierw trzeba czekać aż się sprzeda pierwszy koncert, a potem dywagować, kiedy ogłoszą drugi. Jest mozliwe, żeby ogłosili drugi zanim się sprzeda pierwszy ?
Myślę, że drugi ogłoszą jak pozstanie około 10% biletów na pierwszy.
Wg wyliczeń, Evy (plus korekta sektora 18) pozostało około 4,5 tys biletów na trybuny zachodnie, jeśli założymy, że trybuny wschodnie sprzedawały się podobnie, to w tej chwili pozostało około 9 tys biletów + 'wrócą' ewentualne zwroty i nieopłacone rezerwacje. Można przyjąć, że do wzięcia jest jeszcze jakieś 10 tys. biletów.
Posted 25 marca 2009 - 19:04
i jeżeli tak to kiedy rusza sprzedaż biletów?
Odpowiedź uzyskałam dziś
Witam
Niestety drugi koncert U2 się nie odbędzie bardzo nam przykro.
Pozdrawiamy
Widzę, że odpowiedzi na to pytanie są różne.
Może Eventim nic nie wie? Albo chcą zamieszać, żeby nie wzbudzić jednakowych emocji?
Ja nadal wierzę, że będzie drugi Chorzów.
Posted 25 marca 2009 - 19:13
Posted 25 marca 2009 - 19:35
prosze o sprawdzenie ....
Posted 26 marca 2009 - 11:01
Nie masz sie co przejmować Prawda jest taka, że osoby do których telefonujesz prawdopodobnie niewiele wiedzą co i jak z koncertem. Pojedynczymi wypoiwedziamy nie ma cos ie przejmować, a wszystko i tak zależy od sprzedaży biletów. Taka sytuacja jak teraz może sie utrzymywać jeszcze dość długo. Przykład z VT gdzie 3 dublin został dodany w czasie trwania trasy. Polska nie Irlandia, ale mimo wszystko nie ma co panikować. Poczekajmy.Wysłałam wczoraj maila do Eventim z zapytaniem: czy odbędzie się drugi koncert
i jeżeli tak to kiedy rusza sprzedaż biletów?
Odpowiedź uzyskałam dziś
Witam
Niestety drugi koncert U2 się nie odbędzie bardzo nam przykro.
Pozdrawiamy
Widzę, że odpowiedzi na to pytanie są różne.
Może Eventim nic nie wie? Albo chcą zamieszać, żeby nie wzbudzić jednakowych emocji?
Ja nadal wierzę, że będzie drugi Chorzów.
Posted 26 marca 2009 - 18:55
A wystarczyło trybuny sprzedawać za około 300 i sprawa byłaby już rozwiązana teraz. Skoro tak bardzo chcieli dorównać do europejskich cen to mogli płytę sprzedawać po 270 i tak całą by sprzedali, a zarobek większy. No cóż ja jeszcze wierzę, ale zawsze bylem niepoprawnym optymistą w takich kwestiach.
Posted 26 marca 2009 - 19:30
Drugi koncert jest pewny na 100%. Oficjalna informacja ma się pojawić w poniedziałek
juz to pare razy slyszalem/czytalem, jakies konkrety moze Mariuszu, bo raczej nie uwierze
ech, na obecna chwile juz mi to wisi szczerze to wszystko, nie wiem czemu LN juz teraz nie poda informacji tylko trzymaja tak fanow w napieciu.
Czas pokaze ; )
Posted 26 marca 2009 - 21:36
Ehh Ty też robisz w eventimie?Zostałem zmuszony do napisania czegoś takiego:
"Przykro mi, niestety drugiego koncertu U2 w Chorzowie nie będzie"
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users