Sprzedam / kupię / zamienię bilet
#83 Guest_Panna Anna_*
Napisano 20 marca 2009 - 21:19
2 bilety na płytę po cenie nominalnej sprzedam.
W związku z drobnym zamieszaniem ja i bee mamy podwójne bilety. Gdy dostaniemy je do ręki z miłą chęcią za 190 złotych polskich/sztuka się ich pozbędziemy. Najwygodniej byłoby dla nas, gdyby znalazł się jakiś chętny z okolic Wrocławia lub Katowic, żeby się nie pieprzyć z pocztą polską już.
SOLD OUT
Napisano 20 marca 2009 - 21:25
2 bilety na płytę po cenie nominalnej sprzedam.
W związku z drobnym zamieszaniem ja i bee mamy podwójne bilety. Gdy dostaniemy je do ręki z miłą chęcią za 190 złotych polskich/sztuka się ich pozbędziemy. Najwygodniej byłoby dla nas, gdyby znalazł się jakiś chętny z okolic Wrocławia lub Katowic, żeby się nie pieprzyć z pocztą polską już.
fajnie
Napisano 20 marca 2009 - 21:33
Mam do sprzedania 4 bilety na płyte. Sprzedam razem/osobno
Proszę o propozycję cenową na maila : nujikiol@interia.pl
P.S. Proszę nie wysyłać maili typu "podaj swoją cenę" ,oczekuję konkretnych propozycji cenowych od ludzi zdecydowanych na 100%
A to co? Nie konik? Rozumiem, że jak na płytę, to jedyna cena, jaką ktokolwiek z tego forum jest w stanie zapłacić wynosi 190 zł, mam rację? Co Wy na to?
Napisano 20 marca 2009 - 21:48
wszelkie oferty sprzedaży, co do których istnieje podejrzenie, że sprzedający oferuje bilet w cenie wyższej niż nominalna będą kasowane.
Potencjalnym konikom mówimy NIE! Nie będzie dla was litości.
Wszelkie zagrywki typu "sprzedam bilet za 190zł, koszta manipulacyjne 250zł" tutaj nie przejdą!
Napisano 21 marca 2009 - 03:14
Nie odpuszcze bo nie wyobrazam sobie tego ze mnie tam moze nie byc ..
juz zamowilem bilety 2*190 (2 bilety) + 2*190 (koszt przesyłki) = 760 zł ... PARANOJA !!!!
Gdyby ktos jeszcze miał bilety w nizszej cenie baaaaardzo bym był wdzieczny .. Pozdrawiam
mail: kacpertre@wp.pl
GG: 1167660
Napisano 21 marca 2009 - 07:54
To teraz moja oferta kupna/sprzedaży
sprzedam: 4 sztuki za 140zeta - sektor 9g
kupię: 2 sztuki na płytę
pozdrawiam
wlodma@o2.pl
Ponawiam moją ofertę: odstąpię 4 na trybunę 9g (oczywiście cena po nominale), zakupię 2 na płytę (też najchętniej po nominale).
Może ktoś z Wawy chętny?
Pozdrawiam
Napisano 21 marca 2009 - 10:55
juz zamowilem bilety 2*190 (2 bilety) + 2*190 (koszt przesyłki) = 760 zł ... PARANOJA !!!!
Z kupowaniem na Allegro jeszcze bym sie wstrzymywała. Póki co sprzedają tylko koniki. Koło sierpnia pojawią sie na pewno oferty uczciwych ludzi, którym zwyczajnie coś wypadło i nie będą mogli iść... tak sobie wmawiam...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych