za 449 zła ten na trybunę to za ile sprzedasz? ;>
możemy się delikatnie targować
Napisano 20 marca 2009 - 15:39
Incubus, aktualne jest jeszcze twoje ogłoszenie? Mam problem z logowaniem, więc nie mogę ci wysłać PM. Jeżeli jest aktualne, to napisz do mnie proszę, najlepiej na GG: 7757353. Koniecznie potrzebuję bilet na płytę...
Napisano 20 marca 2009 - 16:03
Pytanie: po co ktoś, kto wczoraj kupił bilet, dzisiaj miałby go odpsrzedawać po normalnej cenie. Po zawyżonej to przynajmniej wiadomo, że konik. A tak... Może być sporo fałszywek.Natknąłem się na sporą liczbę ogłoszeń odnośnie sprzedaży biletu po nominalnej cenie, nie tylko tu na forum, więc pytanie nie zbyt trafne;)
Napisano 20 marca 2009 - 16:06
Pytanie: po co ktoś, kto wczoraj kupił bilet, dzisiaj miałby go odpsrzedawać po normalnej cenie. Po zawyżonej to przynajmniej wiadomo, że konik. A tak... Może być sporo fałszywek.
Napisano 20 marca 2009 - 16:10
A po to, żeby komuś zrobić przyjemność npPytanie: po co ktoś, kto wczoraj kupił bilet, dzisiaj miałby go odpsrzedawać po normalnej cenie. Po zawyżonej to przynajmniej wiadomo, że konik. A tak... Może być sporo fałszywek.
Napisano 20 marca 2009 - 16:12
Chciałbym wierzyć w tę dobroduszność wszystkichA po to, żeby komuś zrobić przyjemność np
Nie no. Przecież kupowali ludzie więcej biletów, mówiło się, że jak brać to po 6 od razu i odsprzedać tym, którym się nie uda wbić tam...
Oczywiście po cenie normalnej
Napisano 20 marca 2009 - 16:12
Napisano 20 marca 2009 - 16:24
Pytanie: po co ktoś, kto wczoraj kupił bilet, dzisiaj miałby go odpsrzedawać po normalnej cenie. Po zawyżonej to przynajmniej wiadomo, że konik. A tak... Może być sporo fałszywek.
Napisano 20 marca 2009 - 16:31
Dlaczego chcę odstapić bilety po normalnej cenie ?
Kiedy w końcu udało mi się wejść na serwer, okazało się że nie ma biletów na płytę więc kupiłem 6 szt w Eventim po 140.
Po jakimś czasie udało mi się zalogować do Ticketpro, tam płyta była jeszcze dostępna. Kupiłem jeszcze raz potrzebną mi ilość. Także jeden zestaw mam na zbyciu po normalnej cenie z ewentualnymi kosztami przesyłki ale nie takimi za 250 zł jak na allegro tylko realnymi 2 - 3 pln. Na nikim nie chcę zarabiać. Wystarczy, że chodzę do pracy 5 - 6 dni w tygodniu i tam zarabiam pieniądze.
U2 słucham od bardzo dawna, wiem co to znaczy dla miłośnika muzyki być na koncercie ulubionej grupy. Miałem przyjemność być w 2005 roku w Chorzowie ale na trybunach, dlatego też bardzo zależało mi, żeby tym razem być na płycie.
Tym razem na koncert wybieram się z całą rodziną (ta choroba się roznosi) i kolegą, dlatego tez potrzebowałem 6 szt.
pozdrawiam
Jarek
You bury your treasure
Where it can't be found
But your love is like a secret
That's been passed around
Napisano 20 marca 2009 - 16:41
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych