Nie wiem czy ta akcja 'Ustrzel Konika' jest taka dobra.
Oczywiście nie jestem za konikami,i szlag mnie trafia kiedy widzę bilet na płytę np za 400zł.
Ale weżmy teraz taką sytuaje.
Nie udało wam się kupić biletu na płytę,a marzycie o tym aby właśnie stać na płycie,jak najbliżej sceny.
A biletów oczywiście już nie ma.To co nie kupicie biletu od konika?Powiecie nie kupię od konika i nie pujdę na koncert.Według mnie to trochę chore.
Mnie niestety nie udało się kupić biletu w zasranym internecie,choć klikłem na stronie punktualnie o pólnocy.I ślęczałem przed komputerem kilka godzin,bez powodzenia.Zabrakło biletów na płytę,a bilet na trybunie wogóle mnie nie interesuje.Mam siedzieć gdzies daleko i patrzeć na U2 jak na klocki lego?
Nie miałem wyjścia i kupiłem bilety u konika za 350zł.To i tak wydaje mi się jeszcze w porządku cena,porównując z innymi.
Myślę że takich osób jak ja jest masa,więc dajcie im szanse kupić bilet a nie zgłaszać że aukcja jest niedozwolona.
Postawcie się na moim miejscu.
Na allegro juz nie ma ogłoszeń z biletami,i co ma zrobić fn który nie dostał biletu?Siedzieć w domu i płakać?
Wiadomo że konik chce zarobić,w sumie ma do tego prawo.Ja mogę sprzedać swoje skarpetki za milion zlotych.Sparwa jest tylko taka,czy ktoś je będzie chciał kupić i tyle.
Więc według mnie to nie jest dobry pomysł,i jeśli znacie osoby bądz sami nie macie biletów na koncert to to są namiary do tego gościa.Wiem że miał jeszcze jakiejś bilety.Ja kupiłem dwa bo idę z tatą.
Pozdrawiam
Użytkownik bee edytował ten post 08 kwietnia 2009 - 19:07