Z Trójmiasta i okolic do Chorzowa
Started by
krewetka
, mar 19 2009 23:40
174 replies to this topic
Napisano 25 lipca 2009 - 07:50
Ejj sorry a gdzie jest ten lot,lot mi się kojarzy z Rębiechowem. Jestem tak dobra, że mogłabym oprowadzać wycieczki po Gdańsku ;p . Wybaczcie !
Hi, hi... to jesteś lepsza ode mnie To takie brązowe akwarium przy wejściu na starówkę od strony Wałów Jagiellońskich. Na dole bodajże rossman ale ręki sobie nie dam obciąć, bo jak jeżdżę do pracy, to tam jeszcze śpię
Napisano 30 lipca 2009 - 14:13
Do wszystkich zainteresowanych!!
Jutro koło południa będę wiedział czy będą jeszcze jakieś wolne miejsca. Jeśli będą to będzie ich 2.
Ok, będe wyczekiwał
Thru the darkness
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Napisano 31 lipca 2009 - 14:19
Witam, wiem że ten post nie pasuje do tego tematu ale mój znajomy nie może jechać na koncert (nie miał jechać z nami tylko osobno autem) i poprosił mnie żebym spróbował sprzedać mu jego bilet na płytę !!! zainteresowanych zapraszam na priv
P.S.: nie jestem żadnym konikiem, jadziemy razem autokarem na koncert więc proszę o poważne podejście do sprawy
P.S.: nie jestem żadnym konikiem, jadziemy razem autokarem na koncert więc proszę o poważne podejście do sprawy
Napisano 02 sierpnia 2009 - 16:53
Witam Wszystkich. Desperacko poszukuję transportu na koncert, jadę sama, do zaoferowania (oprócz pokrycia przejazdu) mam jeden bilet na murawę (cena do negocjacji oczywiście nie wyższa niż 190zł ).
Miałam jechać z chłopakiem, niestety zerwaliśmy, na koncert mnie nie zawiezie, ani ze mną nie pojedzie.
Bardzo bardzo proszę o pomoc, może znacie kogoś kto ma miejsce w aucie, albo jakąś inną zorganizowaną grupę z 3miasta, która jedzie autokarem.
Miałam jechać z chłopakiem, niestety zerwaliśmy, na koncert mnie nie zawiezie, ani ze mną nie pojedzie.
Bardzo bardzo proszę o pomoc, może znacie kogoś kto ma miejsce w aucie, albo jakąś inną zorganizowaną grupę z 3miasta, która jedzie autokarem.
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:00
spotkanko udane bardzo. My z Sebastianem z przygodami :)W drodze poworotnej policja zatrzymała nas za 90/50 ale w sumie to zaczęli od tego, że mamy blaszki w aucie zajefajne I chyba blaszki nas uratowały (plus koszulki plus muza U2 w aucie ) Panowie pouczyli i puścili Btw. Jak coś to moge machnąć jakiś ładny napis na przednią szybke autokaru i wydrukuje się w formacie A0. Jak ktoś ma pomysł co napisac (mialo byc co o pomorzu - kts rzucił taki pomysl) to dawajcie. Są jeszcze dwa dni na pomyślunek
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych