Kompendium biletowe
Napisano 20 marca 2009 - 00:20
leza przede mna
wydrykowane !!!!!
MAM JUZ !!!!!
zaplacone i wydrukowane !!!!
MAm !!
MAM !
Napisano 20 marca 2009 - 00:55
Oświećcie mnie. Dane do przelewu są takie :
Nazwa banku: Dresdner Bank
Nr konta: 90 2310 0000 0110 2746 0300 0000
IBAN: PL90 2310 0000 0110 2746 0300 0000
SWIFT: DRES PL PW
Mam wpisać normalnie tylko ten pierwszy numer konta? Co to są te IBAN I SWIFT?
te kody sa potrzebne do przelewu z zagranicy !!!
jak robisz przelew z polskiego banku nie przejmuj sie nimi ! ....
Napisano 20 marca 2009 - 01:59
Mam juz !!!!
leza przede mna
wydrykowane !!!!!
MAM JUZ !!!!!
zaplacone i wydrukowane !!!!
MAm !!
MAM !
szczesciarz... mi sie nie udalo przeciazenie systemu...
ale i tak wiem, ze to przez was, wrednych samcow kupujacych po 6-98 biletow...
a serio - gratuluje ze sie udalo! j aokupuje e-tim od rana 27ego....
iddźcie spać kochani - macie juz swoje bileciki...
niech sie wam przysni cos milego - NYD in red&white...
Użytkownik acr edytował ten post 20 marca 2009 - 02:02
Napisano 20 marca 2009 - 02:06
podłączam się do pytania, tez już chcę iśc spac!Ok. Krótkie pytanie - co dostaje się mejlu od eventim? Tylko dane konta itp. do płatności, czy jakąś aktywacje trzeba wykonać, jakieś coś?
edit: ktoś już tutaj napisal, co przysyłają w mailu => http://u2forums.com/...7...ost&p=86132
(jednak dwa tematy biletowe to nie taki dobry pomysl ciężko wszystko ogarnąc)
tak więc ja na tego maila czekam w błogim przeświadczeniu, że mam te bilety... dobranoc Joshua Forum, dobrze że jesteście!!
jeszcze jeden edit: a to jednak nie było o mailu, tylko o wersji do wydruku... no to już nie tak błogo ;/ ech sama już nie wiem...
Napisano 20 marca 2009 - 07:21
szczesciarz... mi sie nie udalo przeciazenie systemu...
ale i tak wiem, ze to przez was, wrednych samcow kupujacych po 6-98 biletow...
a serio - gratuluje ze sie udalo! j aokupuje e-tim od rana 27ego....
iddźcie spać kochani - macie juz swoje bileciki...
niech sie wam przysni cos milego - NYD in red&white...
Ja nietetyy tez nie dorwalen bilecikow na zielone:/ I zaskoczylo mnie troche to zdanie - od 27 bedzie wypyszczana kolejna partia biletow czy jak?
W ogole zabookowalem jakis bilet na tylne trybuny, ale mam 3 dni zeby wplacic kase - jak myslicie warto placic to czy jednak czekac na sprzedaz w punktach typu 'empik' czy na cokolwiek innego, co w efekcie okresli mnie mianem szczesliwego posiadacza biletu na plyte.. Nie wiem co mam robic, zapodajcie jakies dobre rady forumowiczow, pls
Napisano 20 marca 2009 - 07:29
Ja nietetyy tez nie dorwalen bilecikow na zielone:/ I zaskoczylo mnie troche to zdanie - od 27 bedzie wypyszczana kolejna partia biletow czy jak?
W ogole zabookowalem jakis bilet na tylne trybuny, ale mam 3 dni zeby wplacic kase - jak myslicie warto placic to czy jednak czekac na sprzedaz w punktach typu 'empik' czy na cokolwiek innego, co w efekcie okresli mnie mianem szczesliwego posiadacza biletu na plyte.. Nie wiem co mam robic, zapodajcie jakies dobre rady forumowiczow, pls
Jestem w podobnej sytuacji - czy ktoś wie, gdzie oprócz Empików sprzedawane będa bilety?
Napisano 20 marca 2009 - 11:51
pytanie do subskrybentow - czy na koncerty, na ktore przedsprzedaz juz sie zakonczyla, mozna bylo kupic wczesniej bilety na strefe RED, czy tez Chorzow byl niechlubnym wyjatkiem?
pozdro, Wiercioch
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych