Jump to content

Photo

Kompendium biletowe

556 replies to this topic

#321 Mag

Mag

Użytkownik

• Members
  • 13 posts

Posted 29 marca 2009 - 08:30

Widze, ze wiekszosc z Was kupowala bilety przez eventim. Ja zlozylam zamowienie przez ticketpro i z tego co napisali, zaczna realizowac zamowienia dopiero od 1 kwietnia :unsure: Kasa zeszla mi z konta, ale potwierdzenia od nich nie dostalam. Czy ktos jest w podobnej sytuacji? Ale nerwowka z tymi biletami, ufff... Pzdr wszystkich!

#322 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 posts

Posted 29 marca 2009 - 10:57

Nie dostałaś żadnego potwierdzenia? Najpierw wysyłali samo potwierdzenie zamówienia, a po paru chwilach potwierdzenie zapłaty (płaciłam kartą).

#323 Mag

Mag

Użytkownik

• Members
  • 13 posts

Posted 29 marca 2009 - 11:09

Po transakcji dostalam potwierdzenie, ktore wydrukowalam, ale chodzi mi o to, ze ticketpro nie wyslalo mi zadnego maila (podobno wysylali). Na liscie zamowien w ticketpro mam status: Zaplacone/Gotowe do wysylki. Nie wiem, czy powinnam sie martwic brakiem tego maila od nich... :huh:
Dodam tylko, ze bardzo sie tym wszystkim denerwuje, bo ten koncert nie bedzie tylko wielkim wydarzeniem muzycznym, ale mam tam spotkac kogos, kogo nie widzialam ok. 20 lat... Hehe, taki romantyczny element :rolleyes:

#324 bee

bee

• Moderatorzy
  • 2 109 posts

Posted 29 marca 2009 - 11:18

Poza tymi dwoma mailami zaraz po złożeniu zamówienia też niczego więcej nie dostałam. Status mam taki sam jak Ty. Na razie nie martwiłabym się na zapas.

edit: a to w takiej sytuacji jak najbardziej rozumiem poddenerwowanie ;)

Edited by bee, 29 marca 2009 - 11:20 .

#325 Mag

Mag

Użytkownik

• Members
  • 13 posts

Posted 29 marca 2009 - 11:24

Dzieki, troche mnie pocieszylas, ufff... Napisalam nawet do ticketpro i napisali, ze zamowienie zostalo wyslane do rozliczenia (tez placilam karta i kasa dawno zeszla z konta). Mam nadzieje, ze ten tydzien przyniesie jakies pozytywne newsy :)

#326 bee

bee

• Moderatorzy
  • 2 109 posts

Posted 29 marca 2009 - 11:31

Teraz jesteśmy już tylko skazane na łaskę i niełaskę Poczty Polskiej, mam nadzieję, że obejdzie się bez większych problemów. :)

#327 LepP

LepP

Użytkownik

• Members
  • 14 posts

Posted 29 marca 2009 - 18:29

Dziwię się, żę ryzykowaliście pocztę w przypadku gdy przesyłka zginie preces reklamacyjny trwa bardzo długo i nie wiadomo co w takim przypadku zrobi LN, ET czy TP. 15zł więcej za przesyłkę to cena mojego spokoju, szczególnie, że w kopercie kwity warte w sumie prawie 1200zł.

#328 bee

bee

• Moderatorzy
  • 2 109 posts

Posted 29 marca 2009 - 18:37

Ticketpro wysyła tylko pocztą, więc nie była to kwestia wyboru. ;)

#329 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 posts

Posted 30 marca 2009 - 11:08

Ja również dostałam tylko dwa maile potwierdzające - drugi potwierdzenie płatności więc myślę, ze wszystko jest ok!

#330 budda

budda

Użytkownik

• Members
  • 57 posts

Posted 30 marca 2009 - 15:25

Widze, ze wiekszosc z Was kupowala bilety przez eventim. Ja zlozylam zamowienie przez ticketpro i z tego co napisali, zaczna realizowac zamowienia dopiero od 1 kwietnia :unsure: Kasa zeszla mi z konta, ale potwierdzenia od nich nie dostalam. Czy ktos jest w podobnej sytuacji? Ale nerwowka z tymi biletami, ufff... Pzdr wszystkich!

ja jestem w takiej samej sytuacji chociaż na ticketpro w liście zamówień przy koncercie jest napisane ze bilety wysłane

#331 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 posts

Posted 30 marca 2009 - 20:37

Dziwię się, żę ryzykowaliście pocztę w przypadku gdy przesyłka zginie preces reklamacyjny trwa bardzo długo i nie wiadomo co w takim przypadku zrobi LN, ET czy TP. 15zł więcej za przesyłkę to cena mojego spokoju, szczególnie, że w kopercie kwity warte w sumie prawie 1200zł.

Po przebojach jakie miałem z UPS-em rok temu nic już za ich pośrednictwem nie zamówię. Zero profesjonalizmu. Musiałem interweniować u merlina, aby dostarczyli mi płytę o takiej godzinie, o której będę w domu. Mają w nosie klienta, mają w nosie jakość świadczonych usług. Chcesz odebrać przesyłkę - dawaj na drugi koniec miasta - ale tylko do 17 i zapomnij o sobocie. Wolę pocztę, którą mam pod nosem.
It's no secret that the stars are falling from the sky

#332 Kasp

Kasp

Użytkownik

• Members
  • 5 posts

Posted 30 marca 2009 - 20:46

hej, ja nie dostawszy uprzednio żadnych potwierdzeń czy to rezerwacji czy to zakupu , mając cały czas w moim koncie na LN 'zamówione i wydrukowane' , po odpowiedzi z eventimu , że kasa do nich jeszcze nie doszła , dostałem dziś bilety na koncert także nie martwcie się jak macie tpodobne sytuacje bo maja niezły burdel i n a pewno prędzej czy później dostaniecie bilety, pozdro!

#333 Belatar

Belatar

Użytkownik

• Members
  • 3 posts

Posted 31 marca 2009 - 22:39

Witam serdecznie wszystkich. Jestem tu nowy, więc powinienem się przywitać :) A zatem... witam. Mam info, które być może Was zainteresuje. Pojawiły się bilety na stronie eventimu (te za 140 i było kilka na płytę)! Trik polega na tym, że nie widać ich na liście dostępnych do sprzedaży, a jedynie są widoczne po kliknięciu na "zamawianie z mapy obiektu" i wybraniu miejsc z obrazka. Mam nadzieję, że to nie jakiś błąd ich strony. Może komuś się przyda ta informacja. Pozdrawiam!

#334 peter

peter

Użytkownik

• Members
  • 32 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 09:41

Witam serdecznie wszystkich. Jestem tu nowy, więc powinienem się przywitać :) A zatem... witam. Mam info, które być może Was zainteresuje. Pojawiły się bilety na stronie eventimu (te za 140 i było kilka na płytę)! Trik polega na tym, że nie widać ich na liście dostępnych do sprzedaży, a jedynie są widoczne po kliknięciu na "zamawianie z mapy obiektu" i wybraniu miejsc z obrazka. Mam nadzieję, że to nie jakiś błąd ich strony. Może komuś się przyda ta informacja. Pozdrawiam!

DZIĘKI DOBRY CZŁOWIEKU :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Właśnie kupiłem 2 po 140. Na płytę już nie było, ale tempo w jakim rozchodzą się te po 140 jest piorunujące. Zanim zdecydowałem się gdzie chcę siedziec, z 15 dostepnych w sektorze zrobiło się 5. W sektorze obok z 8 wolnych po 3 minutach było 0. Ale mam!!! Co prawda to nie płyta, ale lepszy rydz...

#335 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 09:53

DZIĘKI DOBRY CZŁOWIEKU :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Właśnie kupiłem 2 po 140. Na płytę już nie było, ale tempo w jakim rozchodzą się te po 140 jest piorunujące. Zanim zdecydowałem się gdzie chcę siedziec, z 15 dostepnych w sektorze zrobiło się 5. W sektorze obok z 8 wolnych po 3 minutach było 0. Ale mam!!! Co prawda to nie płyta, ale lepszy rydz...

oj nie ładnie tak się nabijać z ludzi, chociaż dziś 1 kwietnia, to i tak nie wolno

#336 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 09:55

Jak dla mnie to chyba są bilety zwracane z nie zapłaconych rezerwacji...

#337 QQRyQ

QQRyQ

Użytkownik

• Members
  • 79 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 10:11

Coś się jednak ruszyło i miejmy nadzieję, że to nie żart ze strony Eventimu ;) W tech chwili przy biletach za sceną jest informacje "w tym momencie brak biletów".
Mój świat, powiadam, jest chory
Władają nim potwory..

#338 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 10:25

Coś się jednak ruszyło i miejmy nadzieję, że to nie żart ze strony Eventimu ;) W tech chwili przy biletach za sceną jest informacje "w tym momencie brak biletów".

bylem na stronce eventimu z 15 min temu to moglem 2 bilety kupic, po chwili juz bylo info ,,w tym momencie brak,, ale pokazuja sie wiec walczcie o swoje tickety!!

#339 peter

peter

Użytkownik

• Members
  • 32 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 10:41

oj nie ładnie tak się nabijać z ludzi, chociaż dziś 1 kwietnia, to i tak nie wolno

Wiem że nie wolno bo sprawa powazna, sam o mało co nie kupiłem od koników z desperacji.
Ale nie nabijam się. Naprawdę.

#340 bart555

bart555

Użytkownik

• Members
  • 35 posts

Posted 01 kwietnia 2009 - 11:08

Ludzie, próbujcie na eventimie !! Te bilety nie są widoczne na stronie z kategoriami biletów, tylko po kliknięciu na mapkę. Pięć minut temu kupiłem dwa za 140, całkiem dobre miejsca w sektorze 12g. To nie żaden prima aprilis.

Reply to this topic

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users