Warszawa rusza na Chorzów!
Posted 15 marca 2009 - 17:02
Posted 15 marca 2009 - 17:07
Posted 15 marca 2009 - 17:28
Hej, mam jedno pytanko - Kiedy zazwyczaj ci zagorzali fani wyruszają na koncert by być jak najbliżej sceny? W nocy? Tydzień przed koncertem? Pozdrowienia dla fanów u2.
Ostatnio ruszyłem po 23:00 z Dworca Centralnego, w Chorzowie byłem po 5:00, ale spokojnie można było przyjść jeszcze o 11:00 i się wbić bardzo blisko.
Co do noclegu - Kasia Ajrisz proponuje after u siebie, tak?
Co do podróży - jak chcecie, pojadę czymkolwiek byle z Wami, ale mi tam pasuje zwykły ciopąg
Posted 17 marca 2009 - 19:49
Ostatnio jechałam samochodem ze znajomymi (lubili U@ ale nie byli fanatykami) nigdy już nie powtórzę tego błędu. Zamierzam jechać pociągiem z Centralnego. Jeśli ktoś też sam się wybiera to można się zgrać i razem jechać zrobimy wesoły pociąg.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Posted 18 marca 2009 - 08:15
Pewnie byłby problem z parkowaniem, a potem z wyjazdem. Polecam zostawienie samochodu na pobliskim osiedlu i spacerek pod stadion
Ja takiego nie doświadczyłem.Byłem pod stadionem ok 18 (sic!) i elegancko wbiłem się na parking, a później również elegancko z niego wyjechałem. Co do obecnej trasy to jestem podobnego zdania co Acr. Mogę jechać autobusem/tramwajem/metrem/pociągiem/traktorem/kombajnem/samolotem lecieć i czymkolwiek jeszcze - byle z wami
Posted 18 marca 2009 - 12:58
Posted 18 marca 2009 - 15:11
Ja takiego nie doświadczyłem.Byłem pod stadionem ok 18 (sic!) i elegancko wbiłem się na parking, a później również elegancko z niego wyjechałem.
a bo Ty to masz w ogóle jakieś taryfy ulgowe
Ale poważnie, jak sobie wracałyśmy z Aps na nogach z koncertu (The Police) przez park to przez cały czas jak szłyśmy, aż do Katowic (Silesia City Center) równolegle ciągnął się wielki "titający" korek. Samochody były wszędzie, a na tym koncercie akurat stadion autentycznie świecił pustkami
A jak się stanie po drugiej stronie ulicy na osiedlu Tysiąclecie np. to myślę, że nie będzie problemu, bo po koncercie U2 się tam umawiałam na odbiór i było ok
Posted 21 marca 2009 - 21:04
Posted 11 kwietnia 2009 - 11:12
Czy takie coś przy okazji koncertów jest w ogóle praktykowane? Spotkaliście się ze specjalem z takiej okazji?zapewne nasze pekape zrobi jakis tabor specjalny
O ile w tamtą stronę z centralnego jest w czym wybierać, to powrót raczej kiepski. Tak mi się przynajmniej zdaje.
Posted 11 kwietnia 2009 - 11:30
Z tym dotarciem pod stadion moim zdaniem nie ma co przesadzać. Czy się będzie o 6 czy o 9 na jedno wyjdzie.
Jest jakiś pociąg z Suwałk, który na Centralnym melduje się o 2:05, w Chorzowie byśmy byli o 7:09 - idealna godzina dojazdu. Oczywiście trzeba brać pod uwagę, że na wakacje zapewne zmieni się rozkład. Dlatego chyba jeszcze warto poczekać odrobinkę z tym planowaniem.
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users