Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion

890 replies to this topic

#441 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 16 lipca 2009 - 21:09

Tak, żeby nie było za wesoło:

Deszcz: 23.9 mm ;)

(teoretycznie w nocy, przed koncertem. Potem ma być spokój w tym temacie.)

#442 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 16 lipca 2009 - 21:20

Jeśli dobrze wyczytałem na stronie, tikety na after organizowany przez u2tour.de już są wykupione.

male sprostowanko: tyle ze to pre a nie after ;)
skonczyly sie bilety w przedsprzedazy.
impreza jest w piatek o 20.00, od 21.00 sprzedaja bileciki na miejscu.
info o imprezie:
Berlin pre-party

Przy okazji U2tour.de radzi sprawdzic godziny odjazdow pociagow w strone stadionu - jest duzo prac konserwacyjnych i jezdza rzadziej...

#443 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 16 lipca 2009 - 21:28

O! I od razu wszystko jasne :), dzięki Olive. Przepraszam za zamieszanie.

#444 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 16 lipca 2009 - 22:09

Przy okazji U2tour.de radzi sprawdzic godziny odjazdow pociagow w strone stadionu - jest duzo prac konserwacyjnych i jezdza rzadziej...

Zgadza się. Byłam w Berlinie w poprzedni weekend. Np. nie wszystkie linie metra są czynne całe, trzeba się przesiadać np. na autobus. Generalnie pół Berlina w remoncie.

#445 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 07:53

Zgadza się. Byłam w Berlinie w poprzedni weekend. Np. nie wszystkie linie metra są czynne całe, trzeba się przesiadać np. na autobus. Generalnie pół Berlina w remoncie.

A czy linia U2 jest także w remoncie? Gdzie można znaleźć informacje o tych remontach?

EDIT:

Sam se znalazłem:
http://infotram.pl/t...om=tag&id=18735

Tak więc jest dobrze.

Kurna :angry: :angry: :angry: JUTRO CAŁY DZIEŃ DESZCZ!

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#446 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 08:10

A czy linia U2 jest także w remoncie? Gdzie można znaleźć informacje o tych remontach?

EDIT:

Sam se znalazłem:
http://infotram.pl/t...om=tag&id=18735

linie s-bahn w remoncie

zmiany na trasie U2

#447 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 17 lipca 2009 - 09:05

Linia U2 też w remoncie. Z tego co zdążyłam się zorientować to całkiem dobrze mają zorganizowane pojazdy zastępcze. Gorzej, że sami mieszkańcy Berlina nie bardzo się orientują. Zaczepiani przechodnie nie zawsze potrafili pomóc.
E tam, się nie przejmujcie. Mogłabym nawet przesiadać się ze sto razy na odcinku kilometra byle się znaleźć na stadionie w Berlinie na koncercie. Niestety nie mam takiej możliwości.

#448 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 09:07

Znajomy ze Szczecina szuka transportu autem. Jesli ktos chetny go zgarnac to prosze o pozostawienie mi swojego numeru telefonu na pm, przekaze mu by sie kontaktowal.

http://www.u2.szczecin.pl

#449 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 11:39

linie s-bahn w remoncie

zmiany na trasie U2

jeśli chodzi o remont linii U2 to nie ma obaw. remontują ją na odcinku, na który nikt z nas na pewno nie będzie się zapuszczał.

Natomiast zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tymi s-bahn-ami. Nie rozumiem niemieckiego języka. Co oni zamierzają remontować wszystkie linie na całych długościach jednocześnie ??!!! :blink:

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#450 Locutusss

Locutusss

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 12:12

Ktoś może jedzie pociągiem o 21:30 z Warszawy centralnej??

#451 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 17 lipca 2009 - 12:21

Natomiast zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tymi s-bahn-ami. Nie rozumiem niemieckiego języka. Co oni zamierzają remontować wszystkie linie na całych długościach jednocześnie ??!!! :blink:
.

Jeśli chodzi o S1 i S7 na trasie Nikolassee-Messe Süd i Grunewald- Messe Süd to w dniach od 10 lipca do 3 sierpnia w ogóle nie będa tam jeździły S-Bahny. W zamian za to poruszac się będzie mozna autobusami.

Jeśli idzie o pozostałe wymienone w drugiej kolejności to od 17 lipca od godziny 18.00 do 24 lipca godz. 18 obowiązuje inny rozkład jazdy.

#452 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 12:30

jesli ktos jedzie dzisiaj pociagiem z wawy o 16.35 a z poznania o 19.35 - 3-osobowa delegacja gerontow bedzie koczowac w przedziale 268 :)

#453 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 12:30

Pozdrowienia ode mnie, OLB i Karoliny z pojazdu jadącego na trasie Warszawa - Słubice - Berlin:)... Warunki na drodze znakomite, kierowca również znakomity. Zabezpieczyliśmy się w odpowiedni zapas koncertów U2, zapas znakomitych kanapek przygotowanych przez Drugą Połowę kierowcy - żyć nie umierać.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Do zobaczenia:)...

#454 //biesiada//

//biesiada//

Użytkownik

• Members
  • 293 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 12:50

Pozdrowienia ode mnie, OLB i Karoliny z pojazdu jadącego na trasie Warszawa - Słubice - Berlin:)...

Do zobaczenia:)...

szerokiej drogi!!! :) ja już się pakuję, ok. 18tej odbieram Evę z dworca i dalej mkniemy już razem moim skośnookim bączkiem :) widzimy się jutro rano!!! :)

#455 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 13:06

wiem, że zazdrość to kiepska cecha... ale cóż... zazdroszczę Wam! Bawcie się świetnie! :))

#456 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 14:30

Biesiada & Morfeusz, jakbysmy jakims cudem sie nie skontaktowali po koncercie, to mysle ze tak do godziny po zakonczeniu grania czekajcie na nas pod stadionem.
Troche czasu minie na wyjscie ludu a potem my chcemy jeszcze do sklepu isc cos kupic, jakies koszulki.

http://www.u2.szczecin.pl

#457 focus3

focus3

Użytkownik

• Members
  • 42 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 16:59

Na u2.com w zapowiedzi jutrzejszego koncertu pojawił się film z 1990 nagrany przy okazji nagrywania Achtung Baby. Widać jak chłopaki testują trabanta pod stadionem olimpijskim :)

http://www.u2.com/ne...ant-land-video#

#458 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 17:01

Biesiada & Morfeusz, jakbysmy jakims cudem sie nie skontaktowali po koncercie, to mysle ze tak do godziny po zakonczeniu grania czekajcie na nas pod stadionem.
Troche czasu minie na wyjscie ludu a potem my chcemy jeszcze do sklepu isc cos kupic, jakies koszulki.

KOBIETY! szoping musi być:) zawsze i wszedzie
jasne nie ma takiej mocy bysmy sie nie spotkali i zeby wszsytkim niemieckie powietrze rozładowało komóry!
bedziemy w konekcie!

#459 baxito

baxito

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 19:29

Życze wam abyście się świetnie bawili na koncercie :D !!!! I oby wyszedł z tego show bootleg w extra jakości :) Będziecie mieli świetną pamiątkę !! :lol:
Dołączona grafika

Bootleg z Chorzowa 06.08.2009r.

http://rapidshare.co..._06.08.2009.zip

Moje zdjęcia z koncertu w Chorzowie 06.08.2009:

http://picasaweb.goo...06082009Zdjecia

#460 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 17 lipca 2009 - 22:54

21 jest grzes z elblaga w domu moim:)
siedzimypopijamy a w tel leci boot z berlina VT opowiesci jak to bedzie co zagraja itp.....
sebo robi jeszcze koszulki a miał spac zebysmy bezpiecznie dojechali do poznania nie spiiii robi koszulki
1:00 wyjazd do poznania 4 przeładunek do bolidu biesiady i evy i nahhhhh berlinos!
bedzie sie działo wszsytkim zycze super zabawu!!!!!!!!!!!!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych