2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Napisano 15 lipca 2009 - 05:26
http://www.u2berlin2009.de/
Jako, że nie można liczyć na darmowe pałeczki świetlne (światło chemiczne), a co za tym idzie, istnieje ryzyko klapy, organizatorzy zachęcają do użycia telefonów komórkowych... Wszelkie instrukcje pod powyższym linkiem.
Napisano 15 lipca 2009 - 08:03
2. skrzat
3. depe
4. marek r
5. brash
6. olive
7. kamil b
8. madzia b
9. morfeusz
10. biesiada
11. sebo
12. grześ
13. U2roopa
14. OLB
15. Karolina
16. Małgosia
17. Eva
18. Look
19. Waldek
20. Margot
21. dochna
22. Panna Anna
23. bee
24. marti
25. mihnik +1
26. max4u2
27. Piotrek
28. człowiek
29. aniarg
30. wojtek od aniarg
31. Lord III + 1 os (oraz wolne miejsca w samochodzie z Katowic/A4 - chętni?)
32. bob+2 os
33. zooshek
34. Locutusss + połówka
A jak się ma rozkład ludzi po sektorach? Bo my będziemy na płycie.
Napisano 15 lipca 2009 - 09:08
po doswiadczeniach paryskich, wydaje sie ze
I STILL HAVEN'T FOUND WHAT I'M LOOKING FOR
bedzie dobrym momentem bysmy wszyscy wyjeli nasze PL flagi
.... waiting for U2 to find NYD haha...
wczesniej jest za duza jazda i koncentracja zespolu i moglibysmy byc niezauwazeni itd., I STILL jest takim momentem oddechu, Bono sie rozglada.... a gdy zrobimy to w wspolnie moze byc sympatycznie!
odnosnie swiatelek byly w Paryzu... i nawet nie zostaly zauwazone, chyba ze ktoras trafila Edge'a bo duzo z nich polecialo w strone sceny (glupota!)
co nie znaczy ze nie nalezy sie przylaczyc chocby komorka... ale chyba po raz kolejny potwierdza to ze ONLY FLAG... CAN LEAVE SUCH A MARK:)
Napisano 15 lipca 2009 - 10:04
z informacji praktycznych:
pogoda - Berlin
na innym sprawdzonym serwisie - 70% szans na deszcz w sobote...
tak wiec oprocz flagi zaleca sie takze ceratke przeciwdeszczowa
W sumie dla mnie to lepsze niz upal, bo sie tam ugotujemy...
A ceratkowe kondomy, jak ja to nazywam, to chyba kazdy koncertowy traveller ma hehe, coby kropilo a nie lalo.
No i nie uciekajcie tak predko spod stadionu po koncercie, umawiamy sie w jakies miejsce i gdzies jeszcze idziemy!
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 15 lipca 2009 - 16:08
No i nie uciekajcie tak predko spod stadionu po koncercie, umawiamy sie w jakies miejsce i gdzies jeszcze idziemy!
idziemy idzemy nah berlin!
Zapewne większość z nas nocuje w Berlinie i planuje po koncercie pójść na jakieś "afteparty" w opcji biednej czyli wspólny kebab u turka na Ku'damie ;-) lub w opcji mniej biednej czyli wypad na jedną z organizowanych after party w klubach (jest ich kilka ogłaszanych w necie)
Może ktoś biegły w niemieckim mógłby się zorientować. Może coś z tego wypali. Wystarczy umówić sie po konkretną bramą po koncercie i S-Bahną pojechać do centrum wspólnie.
Napisano 16 lipca 2009 - 06:58
Na Olimpii będę po raz pierwszy w związku z czym nie wiem gdzie się kierować, na bilecie nie mam podanej żadnej bramki ani wejścia i przyznam że trochę zgłupiałem. Czy może mi ktoś wyjaśnić jak wygląda wchodzenie na płytę? (bo chyba nie przez tą "dziurę" w stadionie)
Napisano 16 lipca 2009 - 08:53
No to was jeszcze trochę pomęczę.
Na Olimpii będę po raz pierwszy w związku z czym nie wiem gdzie się kierować, na bilecie nie mam podanej żadnej bramki ani wejścia i przyznam że trochę zgłupiałem. Czy może mi ktoś wyjaśnić jak wygląda wchodzenie na płytę? (bo chyba nie przez tą "dziurę" w stadionie)
o ktorejkolwiek bys tam nei przyszedl, juz beda tam ludzie... siadasz tam gdzie inni i nasluchujesz czy wokol polakow nie ma a pozneij sie zastanawiasz czy dobra bramke wybrales...
albo spojrz na mape stadionu i w zaleznosci od tego gdzie chcesz byc, wybierz sobie te strone z ktorej biegnie sie najkrocej na upragniona miejscowke...
troche inaczej niz w Nicei:
Napisano 16 lipca 2009 - 09:55
Przy tym gdzie bedzie z rana najmniej osob?
Hmm...w Barcelonie bramki były narzucone i bramki z mniejszą liczbą osób otwierali 15 minut później...Było sporo nerwówki...
...szkoda, że chłopaki coraz częściej wychodzą wcześnie na scenę (wczoraj 20:30), na berlińskim bilecie start koncertu jest na 19:00, a więc support i U2 pewnie wyjdą również ok.20:30 A to chyba jeszcze bardzo jasno...fajniej chyba jak wychodzą już po zmroku - światła sceny, stadion, flesze - większe wrażenie...
Napisano 16 lipca 2009 - 10:44
W Chorzowie przynajmniej wszystko jasne.
Hmm...w Barcelonie bramki były narzucone i bramki z mniejszą liczbą osób otwierali 15 minut później...Było sporo nerwówki...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych