Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#1921 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 16:38

Panowie, tylko bez nerwów. Kultura ;)
A na przyszłość pytania takie proszę zadawać w wątku Kompedium Biletowe.
Pozdro :)

No się wie ;) Mam nadzieje, że Arrow nie odebrał tego, jako atak. Tylko starałem się wyjaśnić zagmatwaną sprawę.

A co do tych stu sztuk z kategorii po 450 i 825 zł, to szanse na 2 koncert mocno wzrastają. Bo patrząc w skali całej Polski, to ich potencjalne rozejście się może być kwestią nawet jednego dnia.

#1922 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 16:45

Także Polacy, kupujcie bilety! xDD

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1923 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 18:09

Oj, weź, powiedz serio, chce być wreszcie spokojny ;)

Cze FLY,
Wyluzuj - nie masz się czym przejmować - w sierpniu wszyscy będziemy się z tego śmiać :-)
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...

#1924 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 19:25

Cze FLY,
Wyluzuj - nie masz się czym przejmować - w sierpniu wszyscy będziemy się z tego śmiać :-)

Oj, będziemy. Ale najbardziej szkoda tych, którym też bardzo zależy by być w Chorzowie, a nie będą z różnych względów. Często myślę, że mógłbym to być ja. Nie zdążyłbym na bilet, albo nie miał na niego kasy... Ten bilet jest prezentem na moje 19 urodziny, mama powiedziała, żebym nic więcej nie wołał :lol:

#1925 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 19:41

zamawiał ktoś bilety ze strony livenation.pl ? Wysyłają oni jakieś potwierdzenie zaksiegowania kasy na ich koncie? W zakładce "moje zamówienia" dalej widnieje mi napis: "2 zarezerwowane" a kasa pewnie leży już u nich na koncie.

#1926 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 19:46

Ja zamawiałem, przelałem kasę w piątek rano. Też mam zarezerwowane, pewnie w poniedziałek status się zmieni.
Posted Image

#1927 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 20:33

Udało mi się kupić bilety na Widownię Górną Sektor No. 15 (JUUUUPII!!!!!!!!!!)
ale zastanawiam się jak to będzie z widocznością?
Co myślicie?

#1928 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 20:36

zamawiał ktoś bilety ze strony livenation.pl ? Wysyłają oni jakieś potwierdzenie zaksiegowania kasy na ich koncie? W zakładce "moje zamówienia" dalej widnieje mi napis: "2 zarezerwowane" a kasa pewnie leży już u nich na koncie.

Ja zamawiałem, przelałem kasę w piątek rano. Też mam zarezerwowane, pewnie w poniedziałek status się zmieni.

Mam ten sam status: zarezerwowane. Czekam na poniedziałek.

#1929 Antistar

Antistar

Użytkownik

• Members
  • 409 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 20:36

z kazdego miejsca stadionu bedzie dobrze widac, nawet te "z tylu sceny"

ja wlasnei obawiam sie ze plyta bedzie miala najgorzej , zwlaszcza ci na koncu

#1930 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 21 marca 2009 - 20:37

Mam ten sam status: zarezerwowane. Czekam na poniedziałek.

Mam to samo, jestem pewien że w poniedziałek - wtorek się to zmieni. W każdym bądź razie jak komuś z tych co wpłacali normalnym przelewm w banku, się z "zarezerwowanych" zmieni na "wpłacone lub coś w tym stylu ;p " to niech da tutaj znać.

@Max: Odpisali ci na maila?

#1931 Maczolina

Maczolina

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 20:44

Mam nadzieję ze będzie dobzre widać scenę:)
Jeśli chodzi o płytę to panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"

#1932 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 20:44

Ja zamawiałam. Też mam 2 zarezerwowane i kasa wysłana. Też oczekuję własnie kiedy status się zmieni.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1933 arrrow

arrrow

Użytkownik

• Members
  • 87 Postów

Napisano 21 marca 2009 - 21:44

No się wie ;) Mam nadzieje, że Arrow nie odebrał tego, jako atak. Tylko starałem się wyjaśnić zagmatwaną sprawę.

A co do tych stu sztuk z kategorii po 450 i 825 zł, to szanse na 2 koncert mocno wzrastają. Bo patrząc w skali całej Polski, to ich potencjalne rozejście się może być kwestią nawet jednego dnia.

Don't worry Fly;)

#1934 dzusti

dzusti

Użytkownik

• Members
  • 18 Postów

Napisano 22 marca 2009 - 18:58

i na livenation i na eventime , gdy zobacza pieniądze na koncie status zmienia się z "zarezerwowane" na " wydrukowane"
Dodatkowo z Eventimu przychodzi potwierdzenie ,że zamówienie zostało zrealizowane a bilety wysłane zgodnie z zamówieniem
Na Livenation tego nie było o ile pamiętam , kończyło sie na "wydrukowanych "

#1935 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 22 marca 2009 - 19:03

Ja nie mam ani statusu zarezerwowane, ani wydrukowane ani żadne inne. U mnie jest napisane "nie ma niezrealizowanych zamówień". Piszę to kolejny raz i wiem, że nie jestem jedyna, która tak ma. Na wszelki wypadek pisałam do eventimu maila i niby wszystko jest ok. I oby tak zostało. Ale mnie to drażni. I basta.

#1936 krewetka

krewetka

Użytkownik

• Members
  • 220 Postów

Napisano 22 marca 2009 - 19:09

Ja nie mam ani statusu zarezerwowane, ani wydrukowane ani żadne inne. U mnie jest napisane "nie ma niezrealizowanych zamówień". Piszę to kolejny raz i wiem, że nie jestem jedyna, która tak ma. Na wszelki wypadek pisałam do eventimu maila i niby wszystko jest ok. I oby tak zostało. Ale mnie to drażni. I basta.

Może kupowałaś przez liventaion? Jeśli tak to wejdź tu http://www.eventim.p...erformance.html po lewej stronie u góry jest Moje konto, zaloguj się i sprawdź "moje zamówienia" Jeśli tam tez nic nie ma to już nie mam pojęcia.

#1937 Guest_VeRTi-go_*

Guest_VeRTi-go_*
  • Guests

Napisano 22 marca 2009 - 19:16

Ludki!
Kto idzie na RED? Tylko przyznać się!

#1938 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 22 marca 2009 - 19:22

Może kupowałaś przez liventaion? Jeśli tak to wejdź tu http://www.eventim.p...erformance.html po lewej stronie u góry jest Moje konto, zaloguj się i sprawdź "moje zamówienia" Jeśli tam tez nic nie ma to już nie mam pojęcia.

Tam niestety też nic nie ma. Zwałam to wszystko na to,że kupowałam w pre-sale. Kiedy jeszcze pre-sale trwała i wchodziłam na moje konto LN/eventim po przekierowaniu z u2.com to faktycznie była tam moja rezerwacja. Przy logowaniu się bezpośrednio przez LN czy eventim jej nie było. Eventim w mailu zapewnił, że moje zamówienie jest w systemie ale ja i tak się denerwuję. To już jakaś paranoja :(

#1939 nawiasmariusz

nawiasmariusz

Użytkownik

• Members
  • 78 Postów

Napisano 22 marca 2009 - 19:23

Wczoraj w Empiku gdy pytałem o bilety na płytę Pani z obsługi poinformowała mnie "w tajemnicy", że na stronie ze sprzedażą widnieje już informacja z drugą datą koncertu na 7 sierpnia. :rolleyes:
Oby szybko się potwierdziła!

#1940 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 22 marca 2009 - 19:27

Tam niestety też nic nie ma. Zwałam to wszystko na to,że kupowałam w pre-sale. Kiedy jeszcze pre-sale trwała i wchodziłam na moje konto LN/eventim po przekierowaniu z u2.com to faktycznie była tam moja rezerwacja. Przy logowaniu się bezpośrednio przez LN czy eventim jej nie było. Eventim w mailu zapewnił, że moje zamówienie jest w systemie ale ja i tak się denerwuję. To już jakaś paranoja :(

Dzwoń dowiaduj się żeby za jakieś kilka dni nie przyszedł mail:"przepraszamy ale był błąd systemu i pani/a rezerwacja nie zostanie zrealizowana"
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych