Bilety: opinie
Napisano 10 marca 2009 - 06:56
O ile pamiętam to na VT w Chorzowie bilety ponoć rozeszły się w ciągu trzech dni a potem były "dorzuty" i nawet w dzień koncertu można było kupić jeszcze ok. 4 tysięcy biletrów
Napisano 10 marca 2009 - 09:57
Czy ktoś się orientuje kiedy (lub czy w ogóle) pojawi się informacja o dostępności sektorów pod sceną? Inaczej kiedy dowiemy się czy będzie losowanie (ja stawiam na 30 czerwca)
najpozniej dowiemy sie po pierwszym koncercie.
prawdopodobnie jednak wczesniej bedzie jakies info oficjalne czy to na u2.com czy live nation, ktore w przypadku losowania to wyjasni. jest to w sumie dosc wazna okolicznosc mogaca wplywac na rodzaj biletu, ktory kupujesz a w przypadku transakcji handlowej jaka jest sprzedaz biletow, sprzedajacy jest zobowiazany uprzedzic kupujacego o wszystkich istotnych cechach transakcji oraz nabytego produktu...
Napisano 10 marca 2009 - 11:45
Kolejna dobra wiadomość to ceny biletów - na najtańsze sektory będą kosztować mniej niż przed czterema laty. Za kilka dni poznamy dokładne ceny (planowane to od 100 do 800 zł). Bilety trafią do sprzedaży pod koniec przyszłego tygodnia - najpierw w internecie na www.livenation.pl, www.ticketpro.pl i www.eventim.pl.
Obawiam się tylko, że te najtańsze niekoniecznie muszą być na płytę.
Napisano 10 marca 2009 - 11:57
Napisano 10 marca 2009 - 13:22
Jestem generalnie na tą chwile BARDZO zniesmaczony ( a nawet wkurwiony ) obecną sytuacją. Jak mozna takie cyrki odstawiać na zwykły koncert, to mi się w mojej małej głowie nie mieści. Jakieś pieprzone losowania, golden gówno, kupno tylko przez neta (na poczatku), cena na płyte na koncercie 400 zł, no co jest KURWA? Czy to jest jakiś sposób żeby jak największa ilość ludzi zniechęcić czy co? Za mało kasy mają? Żebym płacił 150 zł, i patrzył się na ich spocone dupska siedząc z tyłu? Nie, tak się nie robi, jeszcze pare takich numerów i moga sobie wsadzić gdzieś tą całą trase.
Jak narazie, wszysztko po za zakupem przez internet to plotki, patrząc np na ceny w Amsterdami płyta będzie w jednej cenie na całość, czyli o jakiś golden circle nie ma mowy, co do losowania, to też należy poczekać i się narazie nie przejmować, bo w stanach jest to już od dawna, a w europie raczej nikt czegoś takiego nie uzywa. Ja obstawiam cene na płyte 150 - 170 zl.
...
Napisano 10 marca 2009 - 13:35
moje rate your music / oceny płyt U2 - https://rateyourmusi...ol/strm_a/U2/1
Napisano 10 marca 2009 - 15:08
Jestem generalnie na tą chwile BARDZO zniesmaczony ( a nawet wkurwiony ) obecną sytuacją. Jak mozna takie cyrki odstawiać na zwykły koncert, to mi się w mojej małej głowie nie mieści. Jakieś pieprzone losowania, golden gówno, kupno tylko przez neta (na poczatku), cena na płyte na koncercie 400 zł, no co jest KURWA? Czy to jest jakiś sposób żeby jak największa ilość ludzi zniechęcić czy co? Za mało kasy mają? Żebym płacił 150 zł, i patrzył się na ich spocone dupska siedząc z tyłu? Nie, tak się nie robi, jeszcze pare takich numerów i moga sobie wsadzić gdzieś tą całą trase.
komercja. USD ponad wszystko.
Bono pobiadolił a ceny i tak sa standardowo wysokie. Dlatego jesli uda mi sie zaliczyc Chorzow i Berlin ,bede mega szczesliwy.Na dalsze wycieczki mnie nie stac.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych