Bilety: opinie
Posted 16 marca 2009 - 13:07
Co to sa za zaporowe ceny? W obecnych czasach, kiedy jeszcze bardziej liczymy sie z kazdym groszem??
Co to jest za Red Zone pod samiutka scena za mega kase? Niby dla fanow? Raczej nie dla mnie... Ja bede sie bic o bilet na plyte - jak wszyscy tutaj obecni, a jak go nie zdobede, to nie mam zamiaru ogladac ich zapoconych 4 liter z sektora za 140 zl. Obrazam sie na nich i koniec i kropka! Chyba zwariowali....naprawde!
Po co tyle gadania o biletach na czas kryzysu???
Nie wiem, kto na ten koncert przyjdzie... Chyba same VIPY, zeby napic sie finest vodka i fancy wine. No zesz KUZWA JEGO MAC!
Wiecie co, zamiast flagi powinnismy ich obrzucic jajkami...
Cholera... przykro mi... I martwi mnie to,ze sa coraz wieksze szanse na to, ze jednak ich nie zobacze....
Posted 16 marca 2009 - 13:09
Tyle się mówiło, że scena 360, ponieważ więcej ludzi wejdzie, a przez to ceny przystępniejsze. To niech mi ktoś wyliczy ile zarobią na zapełnieniu stadionu 360 tour, a ile zarobili na VT. Kasa,kasa,kasa.....Szkoda
Posted 16 marca 2009 - 13:09
Faktycznie, zwróciłem teraz uwagę, że najdroższy "nievipowski" bilet w Amsterdamie jest tańszy niż ten z Chorzowa. Generalnie cena 825zł jest totalnie oderwana od rzeczywistości.
To jest po prostu model radziecko-białorusko-ukraiński (bez urazy dla Białorusi i Ukrainy). Im dalej na wschód, im gorzej stoi gospodarka, tym wyższe ceny dóbr luksusowych. Miło wiedzieć, że Polska została zakwalifikowana do grona krajów z białymi niedźwiedziami na ulicach.
Posted 16 marca 2009 - 13:10
2. Co do cen to te na trybuny są naprawdę wysokie, ale 190 za płyte, biorąc pod uwagę straszliwie słaby kurs złotówki to nie strasznie dużo.
3. Zapewne brak informacji dotyczących ustawienia miejscówek RED jest związany z tym, że wszystko jest ustalane własnie przez górę i wydaje mi się, że te sektory będą się znajdować po bokach za catwalkiem, tak jak to było rozrysowane na innych koncertach.
4. Scena raczej nie będzie obrotowa, albo napewno nie cała bo jest jajem a nie kołem.
...
Posted 16 marca 2009 - 13:11
Szkoda, szkoda - naprawdę miałem nadzieję, że jest szansa na DVD z Polski.
Posted 16 marca 2009 - 13:11
Faktycznie, zwróciłem teraz uwagę, że najdroższy "nievipowski" bilet w Amsterdamie jest tańszy niż ten z Chorzowa. Generalnie cena 825zł jest totalnie oderwana od rzeczywistości.
Generalnie to ten za 825 zl jest na sektor 31, w 2005 r. mialam wlasnie miejsce w sektorze 31 i placilam 300zl za bilet. Bez komentarza!
Posted 16 marca 2009 - 13:14
1. Dlaczego wy się tak czepiacie tych vip'owskich miejscówek, zawsze tam są luksusy.
2. Co do cen to te na trybuny są naprawdę wysokie, ale 190 za płyte, biorąc pod uwagę straszliwie słaby kurs złotówki to nie strasznie dużo.
Dla mnie vipowskie wejściówki mogą być i po 10tys. Czepiam się cen na trybuny. 450zł to gwarancja, że nie będzie drugiego koncertu.
Posted 16 marca 2009 - 13:18
Generalnie to ten za 825 zl jest na sektor 31, w 2005 r. mialam wlasnie miejsce w sektorze 31 i placilam 300zl za bilet. Bez komentarza!
Tylko patrz się na to, że wtedy dostępny był jeszcze sektor 30, a teraz zapewne ze względu na trwający remont będzie nie dostępny.
Dla mnie vipowskie wejściówki mogą być i po 10tys. Czepiam się cen na trybuny. 450zł to gwarancja, że nie będzie drugiego koncertu.
Czy taka gwarancja to nie był bym pewien, mamy wielu sąsiadów pozbawionych koncertu i o tym należy też pamiętać, zwłaszcza w dogodnej sytuacji są słowacy który mają już wprowadzone euro i dla nich ten koncert nie będzie takim wydatkiem.
...
Posted 16 marca 2009 - 13:18
Nie wykluczajmy takiej opcji. Może zjadą się inne europejskie nacje i wypełnią wolne miejsca :lol:Szczerze moje wkur...... narasta....
Posted 16 marca 2009 - 13:33
85 % biletów kosztuje mniej niż 95 EURO, za 55 EURO na płytę na stadionie, a 10000 biletów za 30 EURO
http://360.u2.com/ zakładka about the tour
KTOŚ TU KOKOSY CHCE ZBIJAĆ !!!!
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users