Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#341 Elbereth

Elbereth

Użytkownik

• Members
  • 75 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:07

W krotkich zolnierskich slowach - poj***lo ich????
Co to sa za zaporowe ceny? W obecnych czasach, kiedy jeszcze bardziej liczymy sie z kazdym groszem??
Co to jest za Red Zone pod samiutka scena za mega kase? Niby dla fanow? Raczej nie dla mnie... Ja bede sie bic o bilet na plyte - jak wszyscy tutaj obecni, a jak go nie zdobede, to nie mam zamiaru ogladac ich zapoconych 4 liter z sektora za 140 zl. Obrazam sie na nich i koniec i kropka! Chyba zwariowali....naprawde!
Po co tyle gadania o biletach na czas kryzysu???
Nie wiem, kto na ten koncert przyjdzie... Chyba same VIPY, zeby napic sie finest vodka i fancy wine. No zesz KUZWA JEGO MAC!

Wiecie co, zamiast flagi powinnismy ich obrzucic jajkami...

Cholera... przykro mi... I martwi mnie to,ze sa coraz wieksze szanse na to, ze jednak ich nie zobacze....

#342 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:09

Wiecie co , mi to się trochę odechciało. Pewnie większość z nas dostanie te pierdolone bilety na płytę, ale ja czuję się mocno, ale to mocno ZNIESMACZONY.

Tyle się mówiło, że scena 360, ponieważ więcej ludzi wejdzie, a przez to ceny przystępniejsze. To niech mi ktoś wyliczy ile zarobią na zapełnieniu stadionu 360 tour, a ile zarobili na VT. Kasa,kasa,kasa.....Szkoda

#343 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:09

Faktycznie, zwróciłem teraz uwagę, że najdroższy "nievipowski" bilet w Amsterdamie jest tańszy niż ten z Chorzowa. Generalnie cena 825zł jest totalnie oderwana od rzeczywistości.

To jest po prostu model radziecko-białorusko-ukraiński (bez urazy dla Białorusi i Ukrainy). Im dalej na wschód, im gorzej stoi gospodarka, tym wyższe ceny dóbr luksusowych. Miło wiedzieć, że Polska została zakwalifikowana do grona krajów z białymi niedźwiedziami na ulicach.

#344 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:10

1. Dlaczego wy się tak czepiacie tych vip'owskich miejscówek, zawsze tam są luksusy.

2. Co do cen to te na trybuny są naprawdę wysokie, ale 190 za płyte, biorąc pod uwagę straszliwie słaby kurs złotówki to nie strasznie dużo.

3. Zapewne brak informacji dotyczących ustawienia miejscówek RED jest związany z tym, że wszystko jest ustalane własnie przez górę i wydaje mi się, że te sektory będą się znajdować po bokach za catwalkiem, tak jak to było rozrysowane na innych koncertach.

4. Scena raczej nie będzie obrotowa, albo napewno nie cała bo jest jajem a nie kołem.

... :P

#345 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:11

Tak sobie jeszcze myślałem, czy jest szansa na drugi koncert przy obniżeniu cen ale to jest równoznaczne ze zrobieniem w ch... tych, którzy wydali pieniądze na pierwszy koncert więc taką ewentualność odrzucam.

Szkoda, szkoda - naprawdę miałem nadzieję, że jest szansa na DVD z Polski.

#346 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:11

Faktycznie, zwróciłem teraz uwagę, że najdroższy "nievipowski" bilet w Amsterdamie jest tańszy niż ten z Chorzowa. Generalnie cena 825zł jest totalnie oderwana od rzeczywistości.

Generalnie to ten za 825 zl jest na sektor 31, w 2005 r. mialam wlasnie miejsce w sektorze 31 i placilam 300zl za bilet. Bez komentarza!

#347 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:14

1. Dlaczego wy się tak czepiacie tych vip'owskich miejscówek, zawsze tam są luksusy.

2. Co do cen to te na trybuny są naprawdę wysokie, ale 190 za płyte, biorąc pod uwagę straszliwie słaby kurs złotówki to nie strasznie dużo.

Dla mnie vipowskie wejściówki mogą być i po 10tys. Czepiam się cen na trybuny. 450zł to gwarancja, że nie będzie drugiego koncertu.

#348 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:18

Generalnie to ten za 825 zl jest na sektor 31, w 2005 r. mialam wlasnie miejsce w sektorze 31 i placilam 300zl za bilet. Bez komentarza!

Tylko patrz się na to, że wtedy dostępny był jeszcze sektor 30, a teraz zapewne ze względu na trwający remont będzie nie dostępny.

Dla mnie vipowskie wejściówki mogą być i po 10tys. Czepiam się cen na trybuny. 450zł to gwarancja, że nie będzie drugiego koncertu.

Czy taka gwarancja to nie był bym pewien, mamy wielu sąsiadów pozbawionych koncertu i o tym należy też pamiętać, zwłaszcza w dogodnej sytuacji są słowacy który mają już wprowadzone euro i dla nich ten koncert nie będzie takim wydatkiem.

... :P

#349 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:18

Nie wykluczajmy takiej opcji. Może zjadą się inne europejskie nacje i wypełnią wolne miejsca :lol:Szczerze moje wkur...... narasta....

#350 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:20

Tylko patrz się na to, że wtedy dostępny był jeszcze sektor 30, a teraz zapewne ze względu na trwający remont będzie nie dostępny.

No tak ale tam wchodzilo sie tylko z zaproszeniami.

Tak czy siak uwazam, że ceny na Polskę przesadzone, szczegolnie na trybuny).

#351 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 16 marca 2009 - 13:20

W Szwecji (nie licząc red zone) najdroższe bilety po 1175 SEK. Korony szewdzkie są po nieco ponad 40 gr. Co za tym idzie najdroższy bilet niecałe 500 zł.
Dla mnie wniosek taki, że to nasz rodzimy organizator zaszalał.

#352 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:24

A szwedzka sprzątaczka zarabia 25 tys. koron.

edit: hehe, tylko nie weźcie tego na poważnie :D

#353 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:24

W Paryzu najdrozsze trybuny po 144.30 euro i jakby nie patrzeć pensje inne, a i obiekt wymaga wiekszych nakladów finansowych.

#354 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:29

Cóż... Przed dzisiejszymi informacjami biletowymi myślałem, że spokojnie przeczekam sprzedaż internetową i udam się do Empiku po bilet. Jednak w obliczu cen również będę ślęczał przed kompem 20.03 o 00.01, żeby załapać się na płytę.

#355 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 Postów

Skad wy bierzecie te ceny z Amsterdamu, Paryża, Geteborga? Jest gdzieś Berlin ?
Podajcie linka

#356 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Świetny news jak na poniedziałek :/ świetny...
Na piątkową noc zapowiada się walka jakich mało :|

#357 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:30

Skad wy bierzecie te ceny z Amsterdamu, Paryża, Geteborga? Jest gdzieś Berlin ?
Podajcie linka

Z googli.. :rolleyes:
Wpisujemy:
U2 Miasto ticket prices 2009
albo cokolwiek innego w podobnym tonie.

#358 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 16 marca 2009 - 13:30

Dodam, że w Szwecji najdroższe bilety obejmują 4 i pół sektora. Niestety płyta u nich droższa - jakieś 290 zł.

#359 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:32

Niestety ich zarobki, nawet po ucięciu wysokiego podatku, starczałyby u nas na życie jak w Madrycie.

#360 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 Postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:33

Na stronie U2 jest napisane:

85 % biletów kosztuje mniej niż 95 EURO, za 55 EURO na płytę na stadionie, a 10000 biletów za 30 EURO
http://360.u2.com/ zakładka about the tour

KTOŚ TU KOKOSY CHCE ZBIJAĆ !!!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych