Miałem taki sam plan.
Może te z tyłu warto wziąć po uwagę...
O ile te prowizoryczne krzesełka w strefie Red nie będą zasłaniać widoku...
Napisano 16 marca 2009 - 08:44
Ale to było wiadome, że kryzysowość tych cen jest związana tylko z tymi biletami najgorszymi, które kosztują 30 euro, drugą rzeczą o której należało pamiętać, jest to ze zespołowi zapłacone zostanie w euro, a nie w złotówkach i dosyc sporym wyznacznikiem wzrostu tych cen, jest słaby kurs złotówki względem euro.To są te :kryzysowe" ceny? To ciekawe, ile by wyniosły, gdyby gospopdarka miała się dobrze.
450 na trybunę; 825zł na sektor 29, za który w 2005 roku zapłaciłem 300zł.. Skoro jest szansa na 2 koncerty, chciałem spędzić jeden na płycie i jeden na trybunach ale widzę, że pozostaje mi jeno płyta.
Przy takich cenach mam wątpliwości, czy koncert się wyprzeda. I g... będzie a nie drugi Chorzów.
...
Napisano 16 marca 2009 - 08:51
Napisano 16 marca 2009 - 08:56
Ale to było wiadome, że kryzysowość tych cen jest związana tylko z tymi biletami najgorszymi, które kosztują 30 euro, drugą rzeczą o której należało pamiętać, jest to ze zespołowi zapłacone zostanie w euro, a nie w złotówkach i dosyc sporym wyznacznikiem wzrostu tych cen, jest słaby kurs złotówki względem euro.
Napisano 16 marca 2009 - 08:58
A dla mnie najbardziej zastanawiająca jest w tej chwili kwestia umiejscowienia sceny i rola sektorów "najtańszych"...
Bo jeśli mają zamiar obracać ją o całe 360 stopni to wówczas te miejsca teoretycznie za sceną będą lepsze i bliższe niż miejsca VIPów i sektorów po 450 PLN...
Napisano 16 marca 2009 - 09:11
Nie wydaje mi się, że scena ma się obracać.
Napisano 16 marca 2009 - 09:19
Kolega chyba nie do końca jeszcze jest wtajemniczony....
Polecam:
http://360.u2.com/
Napisano 16 marca 2009 - 09:27
Napisano 16 marca 2009 - 09:29
Napisano 16 marca 2009 - 09:49
Napisano 16 marca 2009 - 09:55
VIP LOUNGE
Pakiet zawiera
- Bilet w sektorze siedzącym o wartości 450 zł
- Drink powitalny serwowany przez hostessy
- Bary z winem serwowanym przez profesjonalnych sommelierów
- Vodka bary, w których barmani będą przygotowywać wyszukane drinki
- Poczęstunek w formie szwedzkiego bufetu
- Bary piwne usytuowane przy stanowisku grillowym z ofertą dań typu "barbecue"
- Napoje bezalkoholowe, kawa i herbata
- Oficjalny upominek lub program dla każdego gościa
- Przepustka samochodowa na parking VIP (przypada 1 na dwie osoby)
RED ZONE
Posiadacze biletu Zone będą mogli wejść na teren stadionu specjalnie oznaczonym wejściem VIP i zostaną przywitani przez hostessy Red Zone. Dla polepszenia komfortu oczekiwania na koncert w strefie Red Zone będą zamontowane miejsca siedzące.
Ponadto widzowie będą mieli zapewniony wygodny dostęp do merchandisingu.
W ramach bonusa specjalnego, 10 losowo wybranych szczęśliwców będzie miało niepowtarzalną możliwość wzięcia udziału w "backstage tour" organizowanego przed koncertem, podczas którego będą mogli zobaczyć zaplecze koncertu U2. Część dochodów z pakietów Red Zone zostanie przeznaczona na cele organizacji Global Fund to fight AIDS in Africa.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych