U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 27 marca 2009 - 13:30
Napisano 27 marca 2009 - 20:18
Czy nowa trasa zawita do Azji?
Do tej pory "do Azji" ograniczało się jedynie do występów w Japonii. Na razie nic nie wskazuje, aby znowu tam zagrali, chociaż wydaje mi się, że występy w Australii, Nowej Zelandii i Japonii raczej na pewno znajdą się w terminarzu. Jesienią 2010r. zespół ma zawitać do Ameryki Południowej.
Napisano 27 marca 2009 - 20:25
Do tej pory "do Azji" ograniczało się jedynie do występów w Japonii. Na razie nic nie wskazuje, aby znowu tam zagrali, chociaż wydaje mi się, że występy w Australii, Nowej Zelandii i Japonii raczej na pewno znajdą się w terminarzu. Jesienią 2010r. zespół ma zawitać do Ameryki Południowej.
Gdyby zagrali w Afryce... Trasa ma koncepje stadionową, tak? RPA. Tam by mogli zagrać. Skoro za rok odbędzie się tam mundial, stadiony powinny odpowiadać wymaganiom 360 Tour.
Napisano 29 marca 2009 - 07:58
Napisano 29 marca 2009 - 07:59
Nadal nie wyprzedały się oba koncerty w Niemczech, i trzy koncerty w UK. Teraz już jest bardziej zrozumiała sytuacja Chorzowa - Niemcy mieli się na nas rzucić, tymczasem nie rzucili się specjalnie nawet na swoje koncerty..
Jakoś kiepsko z tymi biletami w tym roku
Napisano 29 marca 2009 - 10:33
Troche dziwna sytuacja, bo Niemcy są bogatym krajem, z tym że chyba nie przepadają specjalnie za U2. Na VT w Berlinie przecież fulla nie było...ale to dobrze że sie wszystko wolno sprzedaje U2 może troche ochłoną z tym świrowaniem w pogoni za kasą.Jakoś kiepsko z tymi biletami w tym roku
Napisano 29 marca 2009 - 12:01
To taki protest klasy robotniczej.Tu kurwa gadki szmatki pomagajcie biednym,a ja[bono]i tak was oskubię.Troche dziwna sytuacja, bo Niemcy są bogatym krajem, z tym że chyba nie przepadają specjalnie za U2. Na VT w Berlinie przecież fulla nie było...ale to dobrze że sie wszystko wolno sprzedaje U2 może troche ochłoną z tym świrowaniem w pogoni za kasą.
Napisano 29 marca 2009 - 13:20
Tu kurwa gadki szmatki pomagajcie biednym,a ja[bono]i tak was oskubię.
Ja nie czułbym się oskubany, gdybym miał kupić bilet za 450 zł. Mój wybór.
To, że w Niemczech nie będzie super szybkiej sprzedaży to można było się domyślać. Zespół z góry założył też, że w Berlinie wystąpi tylko raz. Zamiast drugiego koncertu w Berlinie jest Gelsenkirchen - większa jest szansa na ściągnięcie Niemców z południa. Wydaje mi się, że Gelsenkirchen miał być ogłoszony dopiero po wyprzedaniu Berlina, ale mieliśmy "wtopę" na u2.com i wszystko przyspieszono.
Na sprzedaż U2 nie ma co narzekać. Przy planowaniu uwzględniono czasy kryzysu i kwestie geograficzne. I tak mamy - koncerty w Hiszpanii z pominięciem Portugalii, 1 miejsce koncertowe w Skandynawii. Dwa Chorzowy miały załatwić Europę Środkową i Wschodnią. Chyba jednak nasi sąsiedzi zawiedli
Napisano 29 marca 2009 - 15:13
A ja bym się źle czuł kupując bilet za 450 zł i mając świadomość w ogóle istnienia biletów za 1200 zł Po prostu troche szkoda że tak na prawdę zespół nie robi prawdziwych ukłonów względem fanów, gdy kasy mają na 3 następne pokolenia, a mimo to oskubują ile się da. Można by to tłumaczyć dużymi nakładami na scenę i "niesamowite multimedialne show", ale i tak trasa im się zwróci pewnie podwójnie. Nie chcę wywołać niepotrzebnych sprzeciwów zagorzałych fanów, po prostu zależało mi na 2 koncertach w chorzowie, całym stadionie ludzi, dvd i pięknym show. A powoli się robi z tego piknik dla kasiastych.Ja nie czułbym się oskubany, gdybym miał kupić bilet za 450 zł. Mój wybór.
Napisano 29 marca 2009 - 15:48
Napisano 29 marca 2009 - 15:55
Each of the Claw's four sides will have its own full-size sound system - each powerful for an entire arena. There will also be 72 separate subwoofers"
wydaje mi się że to dużo, zwłaszcza dla kogoś, kto będzie na koncercie na Śląskim po raz pierwszy
Napisano 29 marca 2009 - 16:04
"Sound System
Each of the Claw's four sides will have its own full-size sound system - each powerful for an entire arena. There will also be 72 separate subwoofers"
wydaje mi się że to dużo, zwłaszcza dla kogoś, kto będzie na koncercie na Śląskim po raz pierwszy
Ja też nowicjuszem jestem Może nie tyle co ogłuchniemy, ale będziemy mieli problemy z oddychaniem.
Napisano 29 marca 2009 - 16:21
no ta, teraz to straszyćPamiętam, że po Chorzowie '05 w mediach podawali informacje mówiącą o kilku przypadkach zgłoszeń do laryngologów.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych