Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#521 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:17

ale powiem ci acr szczerze, ze chcialbym aby to bylo w dwoch roznych miastach, wtedy frajda z jechania po polsce za zespolem jest jeszcze wieksza! ;)

#522 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:19

mmm jak miło 2x, ja tez nie mam dużych wymagań, dworzec, park, piaskownic, karton po bananach itp ;D.
Dołączona grafika

#523 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:23

ale powiem ci acr szczerze, ze chcialbym aby to bylo w dwoch roznych miastach, wtedy frajda z jechania po polsce za zespolem jest jeszcze wieksza! ;)

No no, dokładnie. Jakby miało być powiedzmy dwa razy w Warszawie, jakiś bym czuł niedosyt że tak mam pod nosem, autobusik tu, tam, jestem już. Eee. Nie ma zabawy ;)

#524 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:25

Jeśli koncert(y) będzie/będą w Wawie to spać na kartonach nie będziecie. Wiadomo o co cho...

#525 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:26

@The Fly:

U2 w Bydgoszczy??? I don't think so... Co tam macie, tor żużlowy? Zespół jak już było tutaj nie raz wspominane - nie bawi się od 1997 roku w granie na łąkach, lotniskach itp. z małymi wyjątkami. Możliwe, że dla nas taki wyjątek zrobią i teraz.
Ale jak wyjaśnia Depe:

Sęk w tym, że Chorzów najbardziej odpowiada im.. zarówno w sensie wspomnieniowym --> Flaga, jak i w kontekście 'geograficznym'..
Na koncert(y) w Chorzowie przyjechaliby na pewno Czesi, Słowacy.. pewnie trochę Austriaków i Węgrów też sie by pofatygowało..
Patrząc na mapę.. W-wa, B-szcz, Gdańsk nie są pod tym względem juz tak atrakcyjne..
Więc.. może jednak koniec czerwca...? (01.07 ma ruszyć remont)

W rzeczy samej - nasze dwa koncerty 'obsłużyłyby" całą Europę środkowo -wschodnią, i jak widać Chorzów im leży z logistyczno - geograficznego punktu widzenia. Nie mówię już o wspomnianym sentymencie flagowym.
Pamiętam, że po Chorzowie pisało sporo ludzi, że byli na tym koncercie - mnóstwo wiary z krajów bałtyckich, Rosji, widziałem też autokar pełny Turków a i trafił się jeden rodzynek - uwaga - z Indii.

#526 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:27

tak tak, u2droobie i te sprawy :D

juz sobie wyobrazam gigantyczne afterparty po koncercie, tak na 300 osob, na drugi dzien z rana wszyscy wybywaja na koncert ;)

#527 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:30

W rzeczy samej - nasze dwa koncerty 'obsłużyłyby" całą Europę środkowo -wschodnią, i jak widać Chorzów im leży z logistyczno - geograficznego punktu widzenia. Nie mówię już o wspomnianym sentymencie flagowym.
Pamiętam, że po Chorzowie pisało sporo ludzi, że byli na tym koncercie - mnóstwo wiary z krajów bałtyckich, Rosji, widziałem też autokar pełny Turków a i trafił się jeden rodzynek - uwaga - z Indii.

To właśnie miałem na myśli..
Nie zapominajmy też o całej masie pozytywnych relacji, komentarzach na wszelakich U2-forach..
Na u2.com też ukazała się entuzjaztyczna recenzja z Chorzowa.

#528 Olka88

Olka88

Użytkownik

• Members
  • 640 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:33

Na forum jest 608 zarejestrowanych użytkowników, z czego pewnie zdecydowana większość jedzie na koncert. Jeśli zakłady u2droobie chcą uratować wszystkich od kartonów na dworcach, to podziwiam i good luck! :D

#529 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:37

aktywni powinni mieć zapewnione coś dla przełyku :P
nie ważne gdzie
ważne że w pl i że oni chcą
my się dostosujemy :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#530 Haftung Bejbe:P

Haftung Bejbe:P

Użytkownik

• Members
  • 431 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:38

Dwa koncerty to byłby hit!!! :D oł jeeeeee :D
we can be heroes...just for one day

#531 Guest_Fanka U2_*

Guest_Fanka U2_*
  • Guests

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:45

Raz Chorzów, raz Warszawa...
Oby tak było (lepiej Chorzów)... =P

#532 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 20:55

pomimo tego, iz sercem jestem z BDG, to w obecnej sytuacji równiez wolałbym Chorzów ze wzgledu na pojemność, historię i sentyment u2 do tego miejsca, aczkolwiek tam gdzie bedzie live na fanach pl u2 sie nie zawiedzie:) jesli chodzi o łaki to osobiscie wolałbym stocznie, ma swój klimat i miałoby to odzwierciedlenie w wątkach koncertu no ale... juz wiemy ze nie bedzie tam

mała dygresja do MAXA nie tylko łaki tam sa i stadion zuzlowy, jest również stadion miejski (zawiszy) po remoncie - jest naprawde piekny, a niebieski tartan robi super wrazenie na żywca. odbyły sie tu tez wazne imprezy miedzynarodowe no ale napewno wielkościa ustepuje kilku w pl:)

#533 Margot

Margot

Użytkownik

• Members
  • 1 132 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 21:11

Mi Chorzow i Wawa najbardziej by odpowiadala :lol: 2 koncerty...? Marzenie!

#534 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 14 stycznia 2009 - 21:18

Ja trochę rozdarty jestem. Stadion w Chorzowie to obecnie jedyne dobre miejsce na koncert dla U2. Jednak jeśli koncerty odbędą się w Warszawie to na 100% bym oba zaliczył i nocleg byłby już zapewniony :D

#535 Waldek

Waldek

Użytkownik

• Members
  • 171 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 21:35

Witam po raz pierwszy na tym forum.

A co powiecie na Wrocław? Przecież jest tu Stadion Olimpijski...

Pozdrowionka
Waldek

#536 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 21:38

kiedy szanowny kolega ostatni raz widzial stadion olimpijski? :)

#537 Waldek

Waldek

Użytkownik

• Members
  • 171 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 21:40

Wrocławski stadion? Oj dawno... bardzo dawno temu ... ale chyba tam jeszcze jest, co?

#538 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 21:43

hm, niby jeszcze jest ;) ale ale wiecej tam jest mchu i grzybow niz zasadniczego materialu budulcowego. na jednej trybunie nawet drzewo zaczelo rosnac :lol:

#539 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 22:01

Nie no stadion w Bydgoszczy?Taki stadionik to Depeche Mode połyka bez reszty[moim zdanie to jeszcze zespół trochę niszowy]A U2 to przecież już niestety komercha na całego.Nie da rady,chyba że 4 wieczory z rzędu?

#540 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 22:04

"komercha na całego..."
Co to znaczy?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych