U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 14 stycznia 2009 - 20:23
ale powiem ci acr szczerze, ze chcialbym aby to bylo w dwoch roznych miastach, wtedy frajda z jechania po polsce za zespolem jest jeszcze wieksza!
No no, dokładnie. Jakby miało być powiedzmy dwa razy w Warszawie, jakiś bym czuł niedosyt że tak mam pod nosem, autobusik tu, tam, jestem już. Eee. Nie ma zabawy
Napisano 14 stycznia 2009 - 20:26
U2 w Bydgoszczy??? I don't think so... Co tam macie, tor żużlowy? Zespół jak już było tutaj nie raz wspominane - nie bawi się od 1997 roku w granie na łąkach, lotniskach itp. z małymi wyjątkami. Możliwe, że dla nas taki wyjątek zrobią i teraz.
Ale jak wyjaśnia Depe:
Sęk w tym, że Chorzów najbardziej odpowiada im.. zarówno w sensie wspomnieniowym --> Flaga, jak i w kontekście 'geograficznym'..
Na koncert(y) w Chorzowie przyjechaliby na pewno Czesi, Słowacy.. pewnie trochę Austriaków i Węgrów też sie by pofatygowało..
Patrząc na mapę.. W-wa, B-szcz, Gdańsk nie są pod tym względem juz tak atrakcyjne..
Więc.. może jednak koniec czerwca...? (01.07 ma ruszyć remont)
W rzeczy samej - nasze dwa koncerty 'obsłużyłyby" całą Europę środkowo -wschodnią, i jak widać Chorzów im leży z logistyczno - geograficznego punktu widzenia. Nie mówię już o wspomnianym sentymencie flagowym.
Pamiętam, że po Chorzowie pisało sporo ludzi, że byli na tym koncercie - mnóstwo wiary z krajów bałtyckich, Rosji, widziałem też autokar pełny Turków a i trafił się jeden rodzynek - uwaga - z Indii.
#527 Guest_depe_*
Napisano 14 stycznia 2009 - 20:30
To właśnie miałem na myśli..W rzeczy samej - nasze dwa koncerty 'obsłużyłyby" całą Europę środkowo -wschodnią, i jak widać Chorzów im leży z logistyczno - geograficznego punktu widzenia. Nie mówię już o wspomnianym sentymencie flagowym.
Pamiętam, że po Chorzowie pisało sporo ludzi, że byli na tym koncercie - mnóstwo wiary z krajów bałtyckich, Rosji, widziałem też autokar pełny Turków a i trafił się jeden rodzynek - uwaga - z Indii.
Nie zapominajmy też o całej masie pozytywnych relacji, komentarzach na wszelakich U2-forach..
Na u2.com też ukazała się entuzjaztyczna recenzja z Chorzowa.
Napisano 14 stycznia 2009 - 20:37
nie ważne gdzie
ważne że w pl i że oni chcą
my się dostosujemy
Napisano 14 stycznia 2009 - 20:55
mała dygresja do MAXA nie tylko łaki tam sa i stadion zuzlowy, jest również stadion miejski (zawiszy) po remoncie - jest naprawde piekny, a niebieski tartan robi super wrazenie na żywca. odbyły sie tu tez wazne imprezy miedzynarodowe no ale napewno wielkościa ustepuje kilku w pl:)
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych