U2360° Tour 2009 - 2011
Started by
conr4d
, kwi 05 2007 10:57
3617 replies to this topic
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:57
Co do sceny, myślę, że cztery ekrany (każdy na jednego członka zespołu) będą na bank. Jestem ciekaw czy będzie jakieś golden circle albo catwalki i jakie przybiorą kształty. Nie miałbym nic przeciwko temu, żeby powrócił LEDowy ekran z Vertigo Tour, tylko niech go jakoś fajnie obudują. Byłbym też za "wysepką" na akustyczne fragmenty show. No i za akcje w stylu dmuchane buty itd dziękuję... Pirotechnika też mnie nie kręci.
Napisano 10 stycznia 2009 - 13:40
ja myślę że spodziewać się należy Bombla na scenie, bo żeby nie wiem co to mnie Bono wyciągnie!! HA!!!!a ja mu zabiorę mikrofon;p
-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Napisano 10 stycznia 2009 - 14:30
To jeszcze da się wytrzymać, oby sobie więcej nie zaśpiewali.. Ech.. trzeba sięgnąć po własne ciężko zarobione pieniądze, bo rodzice w takiej sprawie mnie grosikiem nie wspomogą...
A wiecie jaka może być mniej więcej różnica w cenie między płytą (czy jak to się tam zwie, jeśli miałoby być na Służewcu) a trybunami? no wiecie o co chodzi, między lepszą a gorszą miejscówą
A wiecie jaka może być mniej więcej różnica w cenie między płytą (czy jak to się tam zwie, jeśli miałoby być na Służewcu) a trybunami? no wiecie o co chodzi, między lepszą a gorszą miejscówą
Napisano 10 stycznia 2009 - 15:07
NIe można zakładać innej opcji Oni muszą do nas przyjechać
Oh sugar, don't you cry
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Napisano 10 stycznia 2009 - 15:33
Ceny biletów na duże koncerty na ustalają się według schematu:A myślałam, że to na płycie będzie drożej! no to tym lepiej:D dzięki
1. Jeżeli koncert jest na otwartej przestrzeni np Służewiec to najdroższe bilety to stojące najbliżej sceny, wtedy płyta podzielona zazwyczaj zostaje na 2 - 3 sektory, dodatkowo dostawiane są trybuny zazwyczaj troszkę tańsze od najlepszych miejscówek stojących.
Dla przykładu ceny i rozpiska sektorów z służewca z koncertu Rolling Stones (podział na sektory prawe i lewe był związany z istnieniem pomiędzy nimi czegoś w rodzaju catwalka):
2. Jeżeli koncert odbywa się na jakimś stadionie to zazwyczaj najdroższe są bilety siedzące na wprost sceny, boczne trybuny i miejsca stojące są w tej samej cenie i zarazem są najtańszymi biletami. Choć np w zeszłym roku z tego co pamiętam na niektóre koncerty Coldplay na płycie pod sceną był wydzielany droższy sektor, ale na naszym śląskim stadionie chyba zawsze płyta to jeden sektor o najniższej cenie.
Dla przykładu ceny i rozpiska z chorzowa z koncertu Metalliki:
Jeżeli chodzi o u2 w 2005 stawki to było 150 za trybuny boczne i płytę, 200 za te trybuny bliżej środka i 300 za te na środku.
...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych