U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 16 czerwca 2011 - 18:24
Taaaka szansa jak nigdy
Zobaczycie
http://www.youtube.c...h?v=th1kQER770M
Napisano 16 czerwca 2011 - 18:32
a mnie się dziwnie podoba, więc oby tak Wydaje mi się to wysoce prawdopodobne, bo to przecież piosenka napisana specjalnie na Glastonbury. Aczkolwiek, jeśli zamiast tego zagrają coś z Popa, to jestem bardzo na tak (zwłaszcza Please albo WUDM).co do tej piosenki, jezu, zęby mnie bolą jak to słyszę, oby nie
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 17 czerwca 2011 - 05:59
Być może, nie znam specyfiki Glastonbury.
Swoją drogą ciekawe czy zagrają ,,Glastonbury", moim zdaniem powinni to dać na otwarcie występu.
http://www.youtube.com/watch?v=wmQ1wNSxbtA
Biorąc pod uwagę,że mamy 20 - lecie Achtung Baby w tym roku to raczej stawiam na Even Better na otwarcie a Glaston zagrają tak jak na trasie czyli jakoś 8,9 myślę.
Napisano 17 czerwca 2011 - 10:28
Oby wyszło im tak fajnie jak w Denver:
http://www.youtube.c...h?v=MZ0yf_ukDTE
Napisano 29 czerwca 2011 - 01:00
Napisano 30 czerwca 2011 - 06:05
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 15 lipca 2011 - 14:28
strona na temat pająka
a tutaj pdf do pobrania
Proponowane są nawet możliwe sposoby użycia sceny:
These highly adaptable structures can be re-engineered and, in effect, recycled to become new multi-use and headline grabbing entertainment venues or facilities including amphitheatres, civic plazas, corporate pavilions, world expositions or world cup stages, or something as unique as a bio dome or conservation lab.
No to rozbijamy skarbonki
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 15 lipca 2011 - 22:09
Ustawić ją na środku ogromnego pola i raz do roku organizować tam własny festiwal: "360° Festiwal" zbierając część zysków
Niestety, to pomysł zbyt genialny, by kiedykolwiek wpadł im do głowy.
#3595 Guest_Grinderman_*
Napisano 15 lipca 2011 - 22:27
Kiepski pomysł. Scena nie jest tania w utrzymaniu a organizatorzy Glastonbury ostatnio wspominają, że z finansami nie jest najlepiej i festiwal może zniknąć za 2-3 lata. Poza tym Glastonbury jest położone na podmokłych łąkach, co raczej wyklucza możliwość postawienia tam takiej konstrukcji.Mogliby zrobić takie własne Glastonbury na tej scenie . Ustawić ją na środku ogromnego pola i raz do roku organizować tam własny festiwal: "360° Festiwal" zbierając część zysków
Napisano 16 lipca 2011 - 08:46
Napisano 16 lipca 2011 - 16:26
Kiepski pomysł. Scena nie jest tania w utrzymaniu a organizatorzy Glastonbury ostatnio wspominają, że z finansami nie jest najlepiej i festiwal może zniknąć za 2-3 lata. Poza tym Glastonbury jest położone na podmokłych łąkach, co raczej wyklucza możliwość postawienia tam takiej konstrukcji.
Ale nikt nie mówi, żeby oddali tą scenę Glastonbury. Chodzi o stworzenie ich własnego ,,Spider Festivalu" (nazwa robocza ) na którym co rok występowaliby debiutanci i największe gwiazdy. Co do utrzymania racja jednak, taki festiwal trwałby max 3 dni a przez pozostałe 362 scena stałaby pusta, w śniegu, deszczu, błocie, mrozie, upale na środku jakiegoś pola i niszczałaby. No chyba, że ów festiwal odbywałby się w Dubaju czy gdzieś w ciepłym zakątku Afryki. Ale mimo wszystko zespołowi nie opłacałoby się jej utrzymywać
Napisano 16 lipca 2011 - 16:46
Taki fest to fajny pomysł ale wątpię, żeby zespół w to zainwestował.
Chociaż skoro padł projekt Edka w Malibu to mógłby kasę przeznaczyć na pająka:). Widziałbym go w roli dyrektora artystycznego festiwalu.
#3599 Guest_Grinderman_*
Napisano 16 lipca 2011 - 16:58
Pff! Postawienie takiego dziwoląga w pobliżu Slane Castle i to jeszcze na stałe byłoby czystą profanacją. Dla mnie ten cały pająk to jak w Misiu, taki rodzaj słomianej inwestycji.To dlaczego wśród propozycji jej użytkowania jest także zrobienie z niej stałej sceny? Nikt nie powiedział, że ma się on odbywać akurat w Glastonbury (lepiej np. w Slane Castle ). To by było ekstra także z tego powodu, że mielibyśmy wtedy przynajmniej jeden koncert U2 co roku (to znaczy, mam nadzieję, że mielibyśmy), na każdym nowe kawałki.. ech.
Napisano 16 lipca 2011 - 17:03
Pff! Postawienie takiego dziwoląga w pobliżu Slane Castle i to jeszcze na stałe byłoby czystą profanacją.
A tam, na resztę roku można by to przykryć czymś zielonym, posypać ziemią i robiłoby za imitację Newgrange
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych