Jeżeli to się okaże prawdą.... Boże, przecież oni mają po 50 lat, mam nadzieję że ta trasa ich nie nadwyręży zbytnio Ale za to gdyby tak walneli po tym leg w Europie!(Marzenia...)Pojawiły się pogłoski o koncercie w Moncton w Kanadzie 30 lipca http://www.atu2.com/...pittsburgh.html
U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 27 stycznia 2011 - 10:14
Napisano 27 stycznia 2011 - 12:30
Jeżeli to się okaże prawdą.... Boże, przecież oni mają po 50 lat...
Spokojnie... ich wozy podrzucają 50 metrów od sceny, krótki spacerek, pobrzdękają 2.5h i po robocie. Aż tak męczące to nie jest. Ktoś zaraz napisze, że do tego jeszcze dochodzą podróże, itp. itd. Jak grają na starym kontynencie wszędzie mają blisko, między miastami w AU też nie ma wielkich odległości. W USA nie latają między NYC a L.A. (do 10h lotu), tylko krok po kroczku się przemieszczają, z miasta do miasta. Nie wspominam już o prywatnym samolocie.
Napisano 28 stycznia 2011 - 22:48
Napisano 30 stycznia 2011 - 12:45
August 12, 2011 - Gelsenkirchen, Germany at Veltins Arena
August 16, 2011 - Munich, Germany at Olympic Stadium
August 17, 2011 - Munich, Germany at Olympic Stadium
August 20, 2011 - ?
August 22, 2011 - Paris, France at Stade De France
August 25, 2011 - Amsterdam, Netherlands at Amsterdam Arena
August 26, 2011 - Amsterdam, Netherlands at Amsterdam Arena
September 3, 2011 - Belfast, Northern Ireland at Casement Park
September 6, 2011 - Edinburgh, Scotland at Murrayfield
September 9, 2011 - London, England at Wembley Stadium
September 10, 2011 - London, England at Wembley Stadium
September 12, 2011 - London, England at Wembley Stadium
September 13, 2011 - London, England at Wembley Stadium
September 16, 2011 - Dublin, Ireland at AVIVA Stadium
September 17, 2011 - Dublin, Ireland at AVIVA Stadium
September 19, 2011 - Dublin, Ireland at AVIVA Stadium
źródło listy niestety nie zostało podane
ciuch ciuch!
Napisano 30 stycznia 2011 - 13:36
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 30 stycznia 2011 - 13:44
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 30 stycznia 2011 - 13:48
ehh i znowu dylemat i gryzienie się...
Napisano 30 stycznia 2011 - 20:24
ehh i znowu dylemat i gryzienie się...
ale chyba warto postękać i zacisnąć pasa te pare miesięcy żeby raz ja kilka lat poszaleś na u2
Napisano 30 stycznia 2011 - 21:32
ale chyba warto postękać i zacisnąć pasa te pare miesięcy żeby raz ja kilka lat poszaleś na u2
no pewnie tak ale zauważ że to nie jest "raz na kilka lat" tylko na chwilę obecną "8 razy w ciągu niespełna 2 lat" a to robi różnicę...
niestety pieniądze, wbrew pozorom, na ulicy nie leżą a i nie mam bogatych rodziców co mi wszystko sfinansują ale cóż...zobaczymy jak będzie to się będę martwił
co do obecności Niemiec to czy się tego chce czy nie to jest to najbogatszy naród w Europie a zatem ich obecność na każdym legu jest wręcz musowa
Paryż ? hmm tak de facto we Francji nie ma jakichś super nowoczesnych i dużych obiektów poza właśnie Saint Denis lub Parc des Princes czyli obiekty w/pod Paryżem...stąd pewnie ciągła obecność tegoż miasta, pomijając oczywiście jego wielkość
Napisano 31 stycznia 2011 - 08:13
Jak dla mnie 1 wielka ściema Monachium,Amsterdam, Londyn,Paryż, Dublin...taaa jasne..oprócz Dublina chyba pozostałe miasta nie wchodzą w grę.
Dublin, Londyn i Paryż pojawiły się w przeciekach pochodzacych podobno od ekipy technicznej zespołu (mieli o tym usłyszeć włoscy fani bodajże przy okazji koncertów w Szwajcarii). Londyn jak dla mnie jest pewniakiem w sytuacji gdyby zdecydowali się wrócić do Europy. Nie tak dawne plotki mówiły o licznych koncertach w Wielkiej Brytanii. Paryż odwiedzili zarówno w 2009 i 2010, ale trzeba zauważyć, że w 2010r. koncert został wyprzedany, a nie zdecydowali się na drugi koncert (może wiązało się to z chęcią powrotu za rok). Prawdopodobny jest też powrót do Holandii - mają tam wiele fanów, a kraj ten ominęli w 2010r. Podzielam zdanie, że na kolejnym europejskim legu koncert w Niemczech jest pewny, chociaż występ w Monachium jak dla mnie jest mało prawdopodobny.
Zamieszczoną listę dyskwalifikują 4 koncerty w Londynie. Jak już wyżej pisano - ciężko aby zamierzali grać tam 4 razy w sytuacji gdy nie zdołali wyprzedać dwóch koncertów w 2009r.). Ponadto - na tej trasie zespół ogłasza zawsze tylko jeden koncert w danym mieście, nie sądzę aby istaniło już gdzieś założenie, że zagrają cztery razy.
Rozpiska jest zbiorem plotek, takie coś pojawia się wiele razy przed i w ciągu trasy. Gdyby mieli wrócić do Europy to myślę, że pojawiłyby się koncerty w Europie Środkowej i Wschodniej (z uwagi na Live Nation można sugerować się rozpiską trasy Madonny). Pojawiły się pogłoski o koncercie w Rumunii...
Myślę, że ewentualne oficjalne info o przyszłych koncertach pojawi się najwcześniej wraz z pierwszym singlem/informacją o dacie wydania nowego albumu. Powrót do Europy miałby tylko sens jako związany z promocją nowego albumu.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych