To żadna zagadka. Zespół zagra te kawałki, które będą znane dla przeciętnego fana. Może będą jakieś pojedyńcze niespodzianki ale na takie Cedars of Lebanon bym nie liczył.Dla mnie to zagadka- grywać na koncertach najsłabsze kawałkiw dorobku, mając w zanadrzu perełki rozmaite, nieograne.
U2360° Tour 2009 - 2011
Started by
conr4d
, kwi 05 2007 10:57
3617 replies to this topic
#2261 Guest_piotrek85_*
Napisano 15 czerwca 2009 - 12:15
Napisano 15 czerwca 2009 - 14:39
Jak dla mnie BD i Vertigo muszą być Elevation niekoniecznie.
#2269 Guest_piotrek85_*
Napisano 15 czerwca 2009 - 15:10
Czemu niestety? Te kawałki na 100% powinny się pojawić. Tak się się zastanawiam czy po chorzowskim koncercie znajdzie się ktoś niezadowolony z tego powodu, że zagrano BD, Vertigo lub Elevation? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, tych co będą na kilku koncertach ale większość chyba będzie zadowolona bez względu na to co chłopaki zagrają.
Napisano 15 czerwca 2009 - 16:09
A ja nie chcę ALL I WANT np. i co mi na to powiecie i Running to stand still...a zamiast tego Stay i Even better lub Mysterious Ways, a B.D.,Elevation i Vertigo mogą być
no dobra to jak kazdy tak sobie pisze co chce a czego nie to ja się dołącze...
zdecydowanie NIE dla Vertigo, Elevation, BD, One, Boots ( a ja bym też nie chciała WOWY ale to z innych względów , więc jak zagrają to trudno:P)
TAK dla całej reszty a szczególnie October , Wake up dead man, Ultraviolet, In a little while
w sumie takie wymienianie do niczego nie prowadzi no ale kto nam zabroni:P
Napisano 15 czerwca 2009 - 16:11
Jeśli ktoś będzie na większej ilości koncertów to niech wymaga grania mniej ogranych kawałków,
jak ja idę na swój pierwszy to chcę żeby grali Beautiful Day, co z tego że grali na VT
a taki np ultraviolet sam bym chętnie posłuchał ale kosztem BD
jak ja idę na swój pierwszy to chcę żeby grali Beautiful Day, co z tego że grali na VT
a taki np ultraviolet sam bym chętnie posłuchał ale kosztem BD
Napisano 15 czerwca 2009 - 16:44
Mofo, The Unforgettable Fire, Wire...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych