U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 23 sierpnia 2008 - 19:37
Napisano 23 sierpnia 2008 - 19:45
Nie uwierzę w jeden koncert W Dublinie wobec 3 we Francji - chyba U2 nie jest takie nielojalne.
Ale już przecież pisałem, że to może być lista niekompletna. Może to są zakontraktowane koncerty na dzień dzisiejszy. Dla mnie najbardziej podważają wiarygodność tego terminarza po 2 koncerty w Wiedniu i Zurychu. Może jednak taka duża liczba koncertów w każdym mieście wynika z tego, że zespół będzie chciał zrekomensować sobie mniejsze wpływy z trasy w USA (w związku ze słabym kursem dolara)?
Napisano 23 sierpnia 2008 - 20:01
Napisano 23 sierpnia 2008 - 20:22
Napisano 23 sierpnia 2008 - 20:39
Reasumując stawiam na to, że kamery pojawią się na 100 % na dwóch europejskich obiektach. Zabiorą je na pewno do Chorzowa i być może jak znowu uda się stworzyć coś niezwykłego DVD z tego wydarzenia zostanie wydane.
Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:54
Czy możemy porównywać widok Śląskiego z panoramą San Siro? Pod względem atrakcyjności obiektów Holandia, Hiszpania i Portugalia biją nas na głowę.
A kiedy kończą renowację Śląskiego ?
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:01
A kiedy kończą renowację Śląskiego ?
Do przyszłego roku raczej nie zdążą
Odnośnie spekulacji dotyczących DVD - jeśli U2 zawita do Rotterdamu to również Holandię powinniśmy mieć z głowy (ten obiekt znamy już z PopMartu). Zapomiałem o Francji, ale przecież niedawno zosta wydany joshuowy koncert z Paryża
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:09
a jak nie to trudno
co do widoków to czy stadion w Sydney był jakoś piękny ??
nie sądzę a i tak pewnie przez większość czasu już będzie ciemno
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:19
Potencjalnymi rywalami Polski mogą być więc tylko Holandia, Hiszpania i Portugalia, przy czym żywiołowość Hiszpanów i Portugalczyków to duży potencjał. Na naszą niekorzyść działa niewielka atrakycjność wizualna Stadionu Śląskiego. Zamiłowanie do perfekcji U2 jest powszechnie znane. Czy możemy porównywać widok Śląskiego z panoramą San Siro? Pod względem atrakcyjności obiektów Holandia, Hiszpania i Portugalia biją nas na głowę.
Zapomniałeś że jeszcze są Czechy w sumie niewiadoma bo grali tam tylko raz, ale też Słowianie, mogą być niezłą publiką
A z tą Szwajcarią to uważaj, Bon Jovi nagrało DVD Crush Tour właśnie w Zurichu. Letzigrund jeszcze przed renowacją, nie prezentował się zbyt ciekawie, publika raczej pozytywnie chociaż na pewno może być lepiej. KLIK!
Ogólnie bym się zastanawiał czy rzeczywiście u nas będą kręcić
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:22
Zapomniałeś że jeszcze są Czechy
Ale najprawdopodobniej będzie tam tylko jeden koncert, więc odpadają
A z tą Szwajcarią to uważaj, Bon Jovi nagrało DVD Crush Tour właśnie w Zurichu.
Nie psuj mi mojej wizji! A zresztą gdzieś tam wyzej napisałem, że na 100 % będą kręcić na 2 obiektach Ponadto Szwajacarzy jakoś specjalnie nie zapisali się w historii jutowych koncertów
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:30
zrozumiałbym Węgry
podobny temperament do ludzi południa jak My
Czesi są za drętwi
ja przychylam się do wizji Mariusza
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:31
Tak mi się przypomniało, że na VT kamery zabrali też do Amsterdamu i nic z tego nie ma.
Kręcili też coś w Dublinie.
Amsterdam był pewnie rezerwowy. Nie zdecydowali się na wydanie całego Mediolanu, później narodziła się koncepcja U2 3D, więc Amsterdam poszedł w odstawkę. A tak na margniesie - brak pełnego DVD ze stadionowej części Vertigo Tour to coś czego nie mogę odżałować. Nawet jak pojawi się U2 3D na DVD to również będzie tylko fragment, dodatkowo dosyć specyficzny zlepek.
Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:46
Nie no to by było przegięcie ! Przecież składenka z 10 koncertów na dvd to byłby beznadziejny pomysł. Na pewno takie coś się nie ukarze bo U2 3D przeznaczony wyłącznie dla kin.Nawet jak pojawi się U2 3D na DVD to również będzie tylko fragment, dodatkowo dosyć specyficzny zlepek.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych