Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1881 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 13:30

była już o tym mowa tutaj http://u2forums.com/...opic=1828&st=20

#1882 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:15

Czy nowa trasa zawita do Azji?

#1883 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:18

Czy nowa trasa zawita do Azji?

Do tej pory "do Azji" ograniczało się jedynie do występów w Japonii. Na razie nic nie wskazuje, aby znowu tam zagrali, chociaż wydaje mi się, że występy w Australii, Nowej Zelandii i Japonii raczej na pewno znajdą się w terminarzu. Jesienią 2010r. zespół ma zawitać do Ameryki Południowej.
Dołączona grafika

#1884 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:25

Do tej pory "do Azji" ograniczało się jedynie do występów w Japonii. Na razie nic nie wskazuje, aby znowu tam zagrali, chociaż wydaje mi się, że występy w Australii, Nowej Zelandii i Japonii raczej na pewno znajdą się w terminarzu. Jesienią 2010r. zespół ma zawitać do Ameryki Południowej.

Gdyby zagrali w Afryce... Trasa ma koncepje stadionową, tak? RPA. Tam by mogli zagrać. Skoro za rok odbędzie się tam mundial, stadiony powinny odpowiadać wymaganiom 360 Tour.

#1885 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 28 marca 2009 - 20:24

Wyczytalem wlasnie ze Eventim potwierdzil informacje odnosnie 2 koncertu, ale to zla wiadomosc :( drugiego nie bedzie :(

Pryma a prylis!!!!!!!!!!!!

#1886 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 28 marca 2009 - 23:37

Pryma a prylis!!!!!!!!!!!!

taaa skad masz takie info?? :D

#1887 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 07:58

Nadal nie wyprzedały się oba koncerty w Niemczech, i trzy koncerty w UK. Teraz już jest bardziej zrozumiała sytuacja Chorzowa - Niemcy mieli się na nas rzucić, tymczasem nie rzucili się specjalnie nawet na swoje koncerty..
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1888 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 07:59

Nadal nie wyprzedały się oba koncerty w Niemczech, i trzy koncerty w UK. Teraz już jest bardziej zrozumiała sytuacja Chorzowa - Niemcy mieli się na nas rzucić, tymczasem nie rzucili się specjalnie nawet na swoje koncerty..

Jakoś kiepsko z tymi biletami w tym roku :mellow:

#1889 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 10:33

Jakoś kiepsko z tymi biletami w tym roku :mellow:

Troche dziwna sytuacja, bo Niemcy są bogatym krajem, z tym że chyba nie przepadają specjalnie za U2. Na VT w Berlinie przecież fulla nie było...ale to dobrze że sie wszystko wolno sprzedaje :D U2 może troche ochłoną z tym świrowaniem w pogoni za kasą.

#1890 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 12:01

Troche dziwna sytuacja, bo Niemcy są bogatym krajem, z tym że chyba nie przepadają specjalnie za U2. Na VT w Berlinie przecież fulla nie było...ale to dobrze że sie wszystko wolno sprzedaje :D U2 może troche ochłoną z tym świrowaniem w pogoni za kasą.

To taki protest klasy robotniczej.Tu kurwa gadki szmatki pomagajcie biednym,a ja[bono]i tak was oskubię.

#1891 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 13:20

Tu kurwa gadki szmatki pomagajcie biednym,a ja[bono]i tak was oskubię.

Ja nie czułbym się oskubany, gdybym miał kupić bilet za 450 zł. Mój wybór.

To, że w Niemczech nie będzie super szybkiej sprzedaży to można było się domyślać. Zespół z góry założył też, że w Berlinie wystąpi tylko raz. Zamiast drugiego koncertu w Berlinie jest Gelsenkirchen - większa jest szansa na ściągnięcie Niemców z południa. Wydaje mi się, że Gelsenkirchen miał być ogłoszony dopiero po wyprzedaniu Berlina, ale mieliśmy "wtopę" na u2.com i wszystko przyspieszono.

Na sprzedaż U2 nie ma co narzekać. Przy planowaniu uwzględniono czasy kryzysu i kwestie geograficzne. I tak mamy - koncerty w Hiszpanii z pominięciem Portugalii, 1 miejsce koncertowe w Skandynawii. Dwa Chorzowy miały załatwić Europę Środkową i Wschodnią. Chyba jednak nasi sąsiedzi zawiedli ;)
Dołączona grafika

#1892 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 15:13

Ja nie czułbym się oskubany, gdybym miał kupić bilet za 450 zł. Mój wybór.

A ja bym się źle czuł kupując bilet za 450 zł i mając świadomość w ogóle istnienia biletów za 1200 zł :) Po prostu troche szkoda że tak na prawdę zespół nie robi prawdziwych ukłonów względem fanów, gdy kasy mają na 3 następne pokolenia, a mimo to oskubują ile się da. Można by to tłumaczyć dużymi nakładami na scenę i "niesamowite multimedialne show", ale i tak trasa im się zwróci pewnie podwójnie. Nie chcę wywołać niepotrzebnych sprzeciwów zagorzałych fanów, po prostu zależało mi na 2 koncertach w chorzowie, całym stadionie ludzi, dvd i pięknym show. A powoli się robi z tego piknik dla kasiastych.

#1893 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 15:48

Jak tak teraz czytam te wycinki z RS i innych, odnośnie sceny, to mam tylko nadzieję, że w sierpniu nie ogłuchnę...

#1894 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 15:50

Jak tak teraz czytam te wycinki z RS i innych, odnośnie sceny, to mam tylko nadzieję, że w sierpniu nie ogłuchnę...

A czemu miałbyś? ;)

#1895 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 15:55

"Sound System
Each of the Claw's four sides will have its own full-size sound system - each powerful for an entire arena. There will also be 72 separate subwoofers"

wydaje mi się że to dużo, zwłaszcza dla kogoś, kto będzie na koncercie na Śląskim po raz pierwszy :)

#1896 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 16:04

"Sound System
Each of the Claw's four sides will have its own full-size sound system - each powerful for an entire arena. There will also be 72 separate subwoofers"

wydaje mi się że to dużo, zwłaszcza dla kogoś, kto będzie na koncercie na Śląskim po raz pierwszy :)

Ja też nowicjuszem jestem ;) Może nie tyle co ogłuchniemy, ale będziemy mieli problemy z oddychaniem.

#1897 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 16:08

napewno z watroba ;)

#1898 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 16:13

Pamiętam, że po Chorzowie '05 w mediach podawali informacje mówiącą o kilku przypadkach zgłoszeń do laryngologów.

#1899 Guest_VeRTi-go_*

Guest_VeRTi-go_*
  • Guests

Napisano 29 marca 2009 - 16:20

Pamiętam, że po Chorzowie '05 w mediach podawali informacje mówiącą o kilku przypadkach zgłoszeń do laryngologów.

:o :unsure: O kurde....

#1900 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 29 marca 2009 - 16:21

no ta, teraz to straszyć :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych