Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1661 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 18:59

Ok kochani forumowicze nasi.

Bardzo, BARDZO ŚLICZNIE Was wszystkich proszę, żeby rozmowę o biletach wszelakich przenieść do TEGO WĄTKU i nie prowadzić jej już tutaj.

Stworzyliśmy nowy dział, będziemy starali się utrzymać w nim porządek i możliwą przejrzystość, z korzyścią dla wszystkich. Dlatego super by było, gdybyście się wszyscy postarali. Aha, oczywiście kolejne na temat biletów jeśli pojawią się tu, będę przenosił tam.

Dziękuję :)

Użytkownik acr edytował ten post 09 marca 2009 - 19:04

#1662 Cactus

Cactus

Użytkownik

• Members
  • 440 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:04

ok. 6h wcześniej.

ja to się w sumie nie znam na takich stadionowych koncertach, ale jak to jest z toaletą? :P będę musiał przez te 10 godzin się wstrzymać czy jak?
no i ta sprawa z losowaniem jest tragiczna, załóżmy pojadę z kimś znajomym i jednemu się uda, a drugiemu nie. bullshit... :huh: lepiej by było po prostu kto pierwszy ten lepszy ;)
mi jako support marzy się Radiohead (2ga okazja żeby wystąpić w Polsce), no ale to tak realne, jak zagranie przez U2 Exita... :( patrząc realnie to może jakieś Klaxons, czy zespół podobnej renomy, no Killersi to raczej nie
Always Look on the Bright Side of Life

#1663 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:09

Jeśli chodzi o kibel to będą pewnie toi toi'e, ale nie polecam bo jak opuścisz miejscówę to ciężko będzie na nią wrócić.

#1664 Libra

Libra

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:10

Na przeciwko stadionu jest darmowa toaleta w Carrefourze o ile dobrze pamiętam, tylko kolejki duże. :lol:
Every day I die again, and again I’m reborn.Every day I have to find the courage.To walk out into the street....

#1665 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:17

Hm, nie czytałam całego topiku, ale spójrzcie na te wizualizacje. Ten krąg jest otwarty i swobodnie można się w niego wepchnąć. Więc sektor podscenowy, wydaje mi się, jest dla tych co pierwsi wbiją na stadion. A nie bilety, sratatata.

Ale pewnie się mylę.

Zawsze mogą oddzielić barierkami.

#1666 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:19

Tour Logo:

Dołączona grafika

#1667 Cactus

Cactus

Użytkownik

• Members
  • 440 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:20

Jeśli chodzi o kibel to będą pewnie toi toi'e, ale nie polecam bo jak opuścisz miejscówę to ciężko będzie na nią wrócić.

ano właśnie o to mi chodzi :) miejsca nie chce stracić, a jak się zachce to mam po prostu problem z tego co widzę :lol:

#1668 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 09 marca 2009 - 19:24

Nie pij piwa ani kawy!
A z powrotem na swoje miejsce nie jest tak najgorzej..
Kilka razy wracałem, często pod samą scenę i zawsze bez problemu.

#1669 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:27

Mimo wieku udało mi się zauważyć...
Jak 06.08 sprzeda się dobrze i szybko, na 90% mamy 07.08 :)

A moze bedzie to data 08.08.2009? :blink: No, to trzeba bedzie pomyslec o prezencie dla kogos... ;)

#1670 Cactus

Cactus

Użytkownik

• Members
  • 440 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:28

Nie pij piwa ani kawy!

z tym akurat problemu nie ma :) fanem kawy nie jestem, piwa owszem, ale politycznie jeszcze jestem na nie za młody :lol: dobra, koniec offtopa

#1671 Ellen

Ellen

Użytkownik

• Members
  • 106 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:29

Najlepiej pić jak najmniej się da. A co do tego wracania, to jak 100 osoba chciała mi przejść nad głową w 2005 to już zaczynało mnie to wkurzać.

#1672 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:33

Nie pij piwa ani kawy!

No właśnie... z dużym zdziwieniem patrzyłem na ludzi, którzy świeżo po przejściu przez bramę, cisnęli się do stoisk z bro.

#1673 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:49

Czyli U2 6 sierpnia 2009 to będzie mój pierwszy w życiu koncert U2, Nic dzisiaj nie robić tylko PIĆ Z RADOŚCI. :D :lol:
Dołączona grafika

#1674 dloogi

dloogi

Użytkownik

• Members
  • 35 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:50

:) tak :) mi :) się :) dziś :) uśmiecha :)
KONCERTO!!! :D
And you can dream
So dream out loud

#1675 mssunflower

mssunflower

jestę słonecznikię

• Members
  • 505 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:54

a mi się tak nie do końca jeszcze uśmiecha, bo co prawda poprosiłam rodziców o błogosławieństwo (:P) ale jako że istnieją pewne zdrowotne utrudnienia, to się zastanawiają.. <_<

#1676 krewetka

krewetka

Użytkownik

• Members
  • 220 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 19:59

Co do płynów to warto się zaopatrzyć w zapasy wody przed wejściem na stadion, ale nie do picia, a do polewania ;) w takim tłumie i na dodatek w sierpniu może okazać się zbawienne :P (wiem coś o tym)

#1677 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:06

Sierpień to miesiąc moich urodzin. :D
( nie moge się jeszcze otrząsnąć ze naprawdę będę na koncercie to jak ze snu) :rolleyes:
Dołączona grafika

#1678 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:06

Nie pij piwa ani kawy!
A z powrotem na swoje miejsce nie jest tak najgorzej..
Kilka razy wracałem, często pod samą scenę i zawsze bez problemu.

Jest sprawdzony sposób na dojście do sceny przez tłum"Heniek,Heniek gdzie jesteś[takowy Heniek oczywiście nie istnieje]i do przodu.Widziałem nie raz takich wędrowników.

#1679 dloogi

dloogi

Użytkownik

• Members
  • 35 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:08

Co do płynów to warto się zaopatrzyć w zapasy wody przed wejściem na stadion, ale nie do picia, a do polewania ;) w takim tłumie i na dodatek w sierpniu może okazać się zbawienne :P (wiem coś o tym)

Tak. Tym bardziej jak ktoś znowu rzuci 3 godziny przed otwarciem bram, że wpuszczają i będziem jak te sardyny stali:P

Weźcie duże plastikowe kubki i przelejcie do nich wode przed wejściem. Potem to już czatowanie na płycie i nie ma zmiłuj:D

Wybiera się ktoś do Dublina na koncert??
And you can dream
So dream out loud

#1680 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:13

Jest sprawdzony sposób na dojście do sceny przez tłum"Heniek,Heniek gdzie jesteś[takowy Heniek oczywiście nie istnieje]i do przodu.Widziałem nie raz takich wędrowników.

rece opadaja...
moge ci zareczyc, ze jesli po calym dniu czekania najpierw w pyle chorzowa a pozniej w cudzym pocie tuz przed bramkami, kiedy dopadne swego wymarzonego miejsca i sie tam rozsiade w nerwowym oczekiwaniu, ktos taki bedzie sie wpychal przede mnie czy kolo mnie, nie natknie sie na czerwony dywan nawet jesli bedzie czerwonym kapturkiem z koszyczkiem w drodze do babci ;)
takich cwaniakow zawsze jest masa, ale generalnie ludzie mniej wiecej pamietaja kto kolo nich dopadl miejsca i kto im na plecach siedzi oraz te kilkanascie osob ktore przechodzac do wc przeszly im po dloniach. prosta rada na pewien powrot w to samo miejsce - mowic wychodzac cos co ludzie zapamietaja. zawsze udawalo mi sie tym sposobem wrocic...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych