Jump to content

Photo

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1241 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 04 marca 2009 - 10:40

tak wiemy ze prawdopodobnie bilety beda za 140 zl i na sektor pod plyta bedzie licytacja, to juz wiemy ale to moglo byc smieszne 10 godzin temu na czacie ale nie teraz:P

#1242 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 04 marca 2009 - 10:56

Emocje emocjami, ale jakby tak racjonalnie popatrzeć, to nie powinno być powodów do niepokoju. Skoro mają być dwa koncerty, to już z samego tego faktu wynika, że nie ma szans na histerię porównywalną z tą w 2005 roku. A wtedy wystarczyło tylko chcieć, i się miało bilet. Osobiście nie zdziwiłbym się, gdyby drugi koncert w ogóle nie został wyprzedany ( przy okazji - każdy fan U2 zorientowany nieco w bootlegach wie, że jeżeli w jakimś mieście są dwa albo trzy koncerty, to lepszy i ciekawszy jest prawie zawsze ten drugi - poddaję pod rozwagę ). Poza tym heloł ! W 2005 mieliśmy cud gospodarczy, teraz mamy kryzys ! Poza fanami U2 dziś o takich rzeczach jak koncert rockowy myśli chyba mniej ludzi, niż wtedy. A w twierdzenia Bono o jakiejś specjalnej obniżce biletów jakoś mi trudno uwierzyć.

Skąd wiemy, że bilety będą za 140 zł ??

Edited by bee, 04 marca 2009 - 11:24 .

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1243 Locutusss

Locutusss

Użytkownik

• Members
  • 100 posts

Posted 04 marca 2009 - 10:58

U naszych kolegów Czesiów nie ma eventima ani jego odpowiednika, trudno trzeba czekać do ogłoszenia to się dowiemy.

Dlaczego ma nie być koncertu w Czechach ostatnio się jeszcze mówiło o Pradze tak więc wierzę, że będzie OK.
A jak nie to pozostanie Austria, Niemcy lub Szwecja - tam przynajmniej są eventimy w których mam już konto.

tak wiemy ze bilety beda za 140 zl i na sektor pod plyta bedzie licytacja, to juz wiemy ale to moglo byc smieszne 10 godzin temu na czacie ale nie teraz:P

Tego jeszcze nie wiadomo czy będzie licytacja czy wyścig przed koncertem, nikt przecież tego nie potwierdził, a ludzie (w tym ja) gdybają tylko czy byłoby to dobre rozwiązanie.
Jeśli bilety będą rzeczywiście po te 30€ (cała płyta bez wydzielonych specjalnie płatnych sektorów) i z pracy mnie do sierpnia nie wywalą to jadę w trasę ;)

#1244 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 posts

Posted 04 marca 2009 - 10:59

tak wiemy ze prawdopodobnie bilety beda za 140 zl i na sektor pod plyta bedzie licytacja, to juz wiemy ale to moglo byc smieszne 10 godzin temu na czacie ale nie teraz:P

no Johnny czytaj co Mrówa pisze;p? jaja sobie robili wczoraj na czacie

ticketbande.cz
www.ticketpro.cz

a tak w ogole co to jest!!! http://www.ticketban...U2/tickets.html ??????????
-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#1245 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 04 marca 2009 - 10:59

@Johnny: u2 czat :P takie tam

ale mi ciezko jest w to wierzyc, no szczegolnie z tymi licytacjami. to by bylo po prostu smieszne

Bombel: nie my sobie robilismy jaja ale pewien osobnik na tym forum mowil to z powaga i uparcie stal przy swoim ;)

#1246 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:01

Z pewnego żródła wiem że drugi koncert odbędzie pod warunkiem że pierwszy będzie się dobrze sprzedawał.To prawda bilety na płytę 140 zł a sektor pod sceną licytacja

#1247 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:04

A ja powiem tyle….mi to wszystko zaczyna się nie podobać… :(
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#1248 mhl999

mhl999

Użytkownik

• Members
  • 41 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:05

ale mi ciezko jest w to wierzyc, no szczegolnie z tymi licytacjami. to by bylo po prostu smieszne

u koników zawsze są licytacje :angry:
jeśli rzeczywiście LN zrobi sektor pod sceną (tak jak to zrobiono przy Madonnie) to powiedzmy sobie szczerze, pierwsze uderzenie koników będzie właśnie w ten sektor
także przydałby się drugi koncert, bo konikom trochę się urwie monopol :lol:

ceny biletów między 130 a 150 na płytę to można powiedzieć w ciemno, wystarczy przeanalizować koncerty w Chorzowie z ubiegłych lat. 140 wychodzi po środku ;)
mniej owszem jest bardzo mile widziane :rolleyes:
ale więcej to była by już porażka

#1249 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:06

http://www.ticketban...U2/tickets.html ????????????

#1250 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:07

To jakaś dziwna informacja. Zdarzały się dostawki koncertów w związku z wielkim zainteresowaniem, ale żeby zapowiadać koncerty " pod warunkiem " to jeszcze o czymś takim nie słyszałem. Wręcz przeciwnie, U2 już parę razy grali do pustych trybun. Nie po to się miesiącami negocjuje wynajęcie stadionu na dwa wieczory, żeby potem stawiać warunki. Ew. może zostać odwołany, jeśli będzie się rzeczywiście bardzo źle sprzedawał, ale to już by musiała być wyjątkowa sytuacja.
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1251 Locutusss

Locutusss

Użytkownik

• Members
  • 100 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:07

Nie no ludzie nie róbcie sobie jaj z tą licytacją, bo niektórzy (w tym moja skromna osoba) tutaj zaraz na serce padną :huh:

#1252 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:08

haloooo czy ktoś może sprawdzić linka którego wstawiłam? tam już sprzedają bilety na koncerty a trasa jeszcze nie została ogłoszona!!!!

#1253 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:10

W takim razie to oszuści.
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1254 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:11

haloooo czy ktoś może sprawdzić linka którego wstawiłam? tam już sprzedają bilety na koncerty a trasa jeszcze nie została ogłoszona!!!!

Na tej stronie już od 4 miesiecy albo i dłużej sprzedaja bilety...
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#1255 mhl999

mhl999

Użytkownik

• Members
  • 41 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:16

Na tej stronie już od 4 miesiecy albo i dłużej sprzedaja bilety...

sprzedaż cenowa to nie problem, można założyć pewien próg cenowy i sprzedawać wirtualnie
osobiście jednak wolę poczekać na oficjalne info
szczególnie jeśli koncert ma być w Polsce to i bilety zapewne kupisz bez problemu
za granicą to wiadomo - wyścig z czasem :)

#1256 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 04 marca 2009 - 11:30

W przypadku gdy dojdą do skutku 2 koncerty w Polsce a dodatkowo zespół będzie chciał u nas kręcić DVD to możemy liczyć na szczególnie niskie ceny biletów. I to nie tylko na kryzys, zwiększoną pojemność stadionu, ale również ze względu na to, że zespołowi będzie bardzo zależeć na zapełnieniu w całości stadionu na potrzeby DVD. Jak wiadomo U2 filmują co najmniej 2 występy w tym samym miejscu, więc frekwencja musi być wysoka zarówno na pierwszym, jak i drugim koncercie.

Sprzedają m.in. bilety na koncert kwietniowy w USA i koncerty z początku czerwca, chociaż jest już pewne, że trasa rozpocznie się pod koniec czerwca ;)
Dołączona grafika

#1257 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 04 marca 2009 - 12:29

Dlaczego ma nie być koncertu w Czechach ostatnio się jeszcze mówiło o Pradze tak więc wierzę, że będzie OK.

Jeśli w Chorzowie mają się odbyć 2 koncerty to koncert w Pradze nie ma sensu.

#1258 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 posts

Posted 04 marca 2009 - 13:03

Dlaczego? Jeśli ktoś ma środki... że tak powiem - im więcej, tym lepiej.
All that You can't - leave BEHIND...
So
Spoiler
what?!

#1259 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 04 marca 2009 - 13:25

Dlaczego? Jeśli ktoś ma środki... że tak powiem - im więcej, tym lepiej.

Pewne jest, że takie osoby by się znalazły. Ale gdyby w Chorzowie zorganizowano 2 koncerty a do tego dochodziłyby jeszcze występy w Monachium, Berlinie oraz w Wiedniu to wtedy koncert w Pradze nie ma zbytniego uzasadnienia ekonomicznego. Oczywiście moge się mylić. :rolleyes:

#1260 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 04 marca 2009 - 13:28

Irish Examiner potwierdza niskie ceny biletów oraz 360 deg scenę.
Sprzedaż biletów ma się rozpocząć 14.03.
Nie ma nic o Polsce, nie ma też nic o licytacji biletów na sektor pod sceną.
http://www.irishexam...and/idojqlmhsn/

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users