Jump to content

Photo

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1221 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:33

Nie do końca uśmiecha mi się sprzedaż biletów już 20 marca, bo akurat mam dziurę a właściwie wyrwę finansową i zakup biletów oznacza dla mnie na maksa brutalne cięcia wydatków "reprezentacyjnych" (wieczorne eskapady, napoje wyskokowe i socjalizacja), przy których procentowo redukcje w MON-ie to pryszcz. :huh: :mellow:

#1222 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:35

ja na VT zarezerwowałam bilet przez internet na płyte zapłaciłam i w koncu nie dostalam go...odesłali mi kase. wszystko trwało mega dlugo wiec biletów napłyte juz nie było tak wiec jak sie dowiedziałam ze zostałam bez biletu to po wielu stresach znalazłam bilet na trybune w jakims biurze podrózy we wrocławiu. mam nadzieje ze tym razem bilet kupie sobie spokojnie w emipku:)

Znam sposób jak wejść na płytę z najtańszym biletem z bocznych sektorów[zresztą z jakimkolwiek biletem]ale chyba nie mogę się tu dzielić takimi radami.Na VT wypaliło.Z resztą sprzedał mi to gościu który to wypróbował na metalice też na śląskim!!!!!!!

#1223 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:40

Dżizus, przeżywacie te bilety jak mrówka okres :lol: Będą w Empikach i każde z nas se w kapetkach wyskoczy i kulturalnie kupi.

Niech Bóg czuwa nad Twoimi słowami ;)

A tak wogóle, to skąd pojawiła się informacja, że sprzedaż będzie głównie za pośrednictwem internetu? Może ktoś wała gdzieś puścił, a my się tu szarpiemy niepotrzebnie...

#1224 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:41

Znam sposób jak wejść na płytę z najtańszym biletem z bocznych sektorów[zresztą z jakimkolwiek biletem]ale chyba nie mogę się tu dzielić takimi radami.Na VT wypaliło.Z resztą sprzedał mi to gościu który to wypróbował na metalice też na śląskim!!!!!!!

Pytanie, czy jest to uczciwe.

#1225 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:44

Pytanie, czy jest to uczciwe.

no nie jest ale jak nie masz wyjścia tak ja wtedy???????????

#1226 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:48

Nie do końca uśmiecha mi się sprzedaż biletów już 20 marca, bo akurat mam dziurę a właściwie wyrwę finansową i zakup biletów oznacza dla mnie na maksa brutalne cięcia wydatków "reprezentacyjnych" (wieczorne eskapady, napoje wyskokowe i socjalizacja), przy których procentowo redukcje w MON-ie to pryszcz. :huh: :mellow:

No właśnie, wyrwa mi się zrobiła przez Box ;) No i liczę na to, że jak najpóźniej zacznie się sprzedaż :P A jak nie to chyba zapożyczyć trzeba się będzie, sprzedać wszystko co człowiek ma w domu :lol:

Ha ha ha! Wiem, ale nie powiem :unsure: Albo piszesz wszystko, albo nic, a nie takie tam ;) Jakaś kratka ściekowa, boczne drzwi, czy skok na murawę? :P Ja z tego co słyszałem po koncercie to przy Bisach trochę osób wpuścili ochroniarze na płytę z trybun. Chyba już im obojętne było. Możliwe, że trochę osób opuściło płytę po 1. Bisach :)

Ale tam gadanie, najtańszy wtedy bilet na trybuny kosztował tyle co na płytę, jak teraz też tak będzie to kombinowanie nie ma sensu. :rolleyes:

#1227 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 03 marca 2009 - 20:56

No właśnie, wyrwa mi się zrobiła przez Box ;) No i liczę na to, że jak najpóźniej zacznie się sprzedaż :P A jak nie to chyba zapożyczyć trzeba się będzie, sprzedać wszystko co człowiek ma w domu :lol:
Ha ha ha! Wiem, ale nie powiem :unsure: Albo piszesz wszystko, albo nic, a nie takie tam ;) Jakaś kratka ściekowa, boczne drzwi, czy skok na murawę? :P Ja z tego co słyszałem po koncercie to przy Bisach trochę osób wpuścili ochroniarze na płytę z trybun. Chyba już im obojętne było. Możliwe, że trochę osób opuściło płytę po 1. Bisach :)

Ale tam gadanie, najtańszy wtedy bilet na trybuny kosztował tyle co na płytę, jak teraz też tak będzie to kombinowanie nie ma sensu. :rolleyes:

Nie chodziło mi o to żeby zaoszczędzić na bilecie.Jak bilety na murawę nie będą dostępne to wtedy zacznie się rodzić problem!

#1228 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:05

ja na VT zarezerwowałam bilet przez internet na płyte zapłaciłam i w koncu nie dostalam go...odesłali mi kase. wszystko trwało mega dlugo wiec biletów napłyte juz nie było tak wiec jak sie dowiedziałam ze zostałam bez biletu to po wielu stresach znalazłam bilet na trybune w jakims biurze podrózy we wrocławiu. mam nadzieje ze tym razem bilet kupie sobie spokojnie w emipku:)

1. A gdzie zamawiałaś ??

2. Z tą paniką zaczekajmy przynajmniej do ogłoszenia trasy.

... :P

#1229 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:27

Nie chodziło mi o to żeby zaoszczędzić na bilecie.Jak bilety na murawę nie będą dostępne to wtedy zacznie się rodzić problem!

No to trybuny zostaną :( No chyba, że tajemnicę zdradzisz :P

#1230 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:45

panika to by była jakby chorzowa na liście nie było :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#1231 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:46

No to trybuny zostaną :( No chyba, że tajemnicę zdradzisz :P

Jak nie dostaniesz tiketa na płytę to ci zdradzę

#1232 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:48

w ogole ale z was ciptaki z tajemnica.

przeciez controle nigdy nie patrza sie co jest napisane na bilecie, gdyby mieli kazdy bilet ogladac to to by wpuszczanie ludzi na stadion trwalo 5 lat. pokazujecie bilet sektor 8z czy inny i wchodzicie na legalu na plyte- proste

#1233 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:53

w ogole ale z was ciptaki z tajemnica.

przeciez controle nigdy nie patrza sie co jest napisane na bilecie, gdyby mieli kazdy bilet ogladac to to by wpuszczanie ludzi na stadion trwalo 5 lat. pokazujecie bilet sektor 8z czy inny i wchodzicie na legalu na plyte- proste

WRONG!!!!!!!!

#1234 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 03 marca 2009 - 22:54

sory bejbe, sprawdzone ; )

#1235 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 posts

Posted 03 marca 2009 - 23:02

sory bejbe, sprawdzone ; )

Chciałem tylko co nie którym pomóc.Sorry off off off............

#1236 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 04 marca 2009 - 07:29

na laście kolo pisze:

ja mam dane od osoby co ma dojście do organizatorów - wiem też że bedzie to nie 1 a 2 koncerty - dzień po dniu - a U2 bedzie tam kręcić płyte koncertową.

#1237 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 posts

Posted 04 marca 2009 - 07:38

Buahahahahaha!!! Frajerzy!!! Kupiłam przed chwilą wszystkie bilety na płytę!!! :lol: :lol: :lol:

Odsprzedaj parę :P
All that You can't - leave BEHIND...
So
Spoiler
what?!

#1238 Locutusss

Locutusss

Użytkownik

• Members
  • 100 posts

Posted 04 marca 2009 - 08:50

Ponawiam pytanie:
Czy ktoś się orientuje jaka agencja/firma zajmuje się w Czechach dystrybucją biletów?
Nie chodzi mi o shortcut, który zawsze działa ze znacznym opóźnieniem i narzuca sobie wielkie marże.

Offtop do Anja.S:
Poproszę zatem trzy bilety na pierwszy koncert, strefa pod sceną, i dwa bilety na drugi koncert również pod sceną.
Wyślij mi numer konta na PM.

PS: zaraz przy bramie od strony Chorzowa (przynajmniej tak mi się wydaje, przeciwległa brama do tej przy parku) znajduje się hotel nazywa się chyba Skaut. Ja zamierzam nocować tam. Ceny "hotelowe" ale jak się w kilka osób zrzuci to nie jest tak źle, czwórka w dniu koncertu kosztuje 276 PLN wychodzi 69 od głowy, a jak sie uda przemycić więcej osób to wychodzi jeszcze taniej. Z hotelu do bramy jest jakieś 200/300 metrów.

#1239 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 posts

Posted 04 marca 2009 - 09:57

eventim?
-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#1240 mhl999

mhl999

Użytkownik

• Members
  • 41 posts

Posted 04 marca 2009 - 10:37

Ponawiam pytanie:
Czy ktoś się orientuje jaka agencja/firma zajmuje się w Czechach dystrybucją biletów?
Nie chodzi mi o shortcut, który zawsze działa ze znacznym opóźnieniem i narzuca sobie wielkie marże.

nie będzie koncertu w Czechach
marże o których mówisz wynikają z konieczności naliczania podatków

Reply to this topic

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users