U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 03 marca 2009 - 20:33
Napisano 03 marca 2009 - 20:35
Znam sposób jak wejść na płytę z najtańszym biletem z bocznych sektorów[zresztą z jakimkolwiek biletem]ale chyba nie mogę się tu dzielić takimi radami.Na VT wypaliło.Z resztą sprzedał mi to gościu który to wypróbował na metalice też na śląskim!!!!!!!ja na VT zarezerwowałam bilet przez internet na płyte zapłaciłam i w koncu nie dostalam go...odesłali mi kase. wszystko trwało mega dlugo wiec biletów napłyte juz nie było tak wiec jak sie dowiedziałam ze zostałam bez biletu to po wielu stresach znalazłam bilet na trybune w jakims biurze podrózy we wrocławiu. mam nadzieje ze tym razem bilet kupie sobie spokojnie w emipku:)
Napisano 03 marca 2009 - 20:40
Dżizus, przeżywacie te bilety jak mrówka okres Będą w Empikach i każde z nas se w kapetkach wyskoczy i kulturalnie kupi.
Niech Bóg czuwa nad Twoimi słowami
A tak wogóle, to skąd pojawiła się informacja, że sprzedaż będzie głównie za pośrednictwem internetu? Może ktoś wała gdzieś puścił, a my się tu szarpiemy niepotrzebnie...
Napisano 03 marca 2009 - 20:41
Znam sposób jak wejść na płytę z najtańszym biletem z bocznych sektorów[zresztą z jakimkolwiek biletem]ale chyba nie mogę się tu dzielić takimi radami.Na VT wypaliło.Z resztą sprzedał mi to gościu który to wypróbował na metalice też na śląskim!!!!!!!
Pytanie, czy jest to uczciwe.
Napisano 03 marca 2009 - 20:48
Nie do końca uśmiecha mi się sprzedaż biletów już 20 marca, bo akurat mam dziurę a właściwie wyrwę finansową i zakup biletów oznacza dla mnie na maksa brutalne cięcia wydatków "reprezentacyjnych" (wieczorne eskapady, napoje wyskokowe i socjalizacja), przy których procentowo redukcje w MON-ie to pryszcz.
No właśnie, wyrwa mi się zrobiła przez Box No i liczę na to, że jak najpóźniej zacznie się sprzedaż A jak nie to chyba zapożyczyć trzeba się będzie, sprzedać wszystko co człowiek ma w domu
Znam sposób jak wejść na płytę z najtańszym biletem z bocznych sektorów[zresztą z jakimkolwiek biletem]ale chyba nie mogę się tu dzielić takimi radami.Na VT wypaliło.Z resztą sprzedał mi to gościu który to wypróbował na metalice też na śląskim!!!!!!!
Ha ha ha! Wiem, ale nie powiem Albo piszesz wszystko, albo nic, a nie takie tam Jakaś kratka ściekowa, boczne drzwi, czy skok na murawę? Ja z tego co słyszałem po koncercie to przy Bisach trochę osób wpuścili ochroniarze na płytę z trybun. Chyba już im obojętne było. Możliwe, że trochę osób opuściło płytę po 1. Bisach
Ale tam gadanie, najtańszy wtedy bilet na trybuny kosztował tyle co na płytę, jak teraz też tak będzie to kombinowanie nie ma sensu.
Napisano 03 marca 2009 - 20:56
Nie chodziło mi o to żeby zaoszczędzić na bilecie.Jak bilety na murawę nie będą dostępne to wtedy zacznie się rodzić problem!No właśnie, wyrwa mi się zrobiła przez Box No i liczę na to, że jak najpóźniej zacznie się sprzedaż A jak nie to chyba zapożyczyć trzeba się będzie, sprzedać wszystko co człowiek ma w domu
Ha ha ha! Wiem, ale nie powiem Albo piszesz wszystko, albo nic, a nie takie tam Jakaś kratka ściekowa, boczne drzwi, czy skok na murawę? Ja z tego co słyszałem po koncercie to przy Bisach trochę osób wpuścili ochroniarze na płytę z trybun. Chyba już im obojętne było. Możliwe, że trochę osób opuściło płytę po 1. Bisach
Ale tam gadanie, najtańszy wtedy bilet na trybuny kosztował tyle co na płytę, jak teraz też tak będzie to kombinowanie nie ma sensu.
Napisano 03 marca 2009 - 22:05
ja na VT zarezerwowałam bilet przez internet na płyte zapłaciłam i w koncu nie dostalam go...odesłali mi kase. wszystko trwało mega dlugo wiec biletów napłyte juz nie było tak wiec jak sie dowiedziałam ze zostałam bez biletu to po wielu stresach znalazłam bilet na trybune w jakims biurze podrózy we wrocławiu. mam nadzieje ze tym razem bilet kupie sobie spokojnie w emipku:)
1. A gdzie zamawiałaś ??
2. Z tą paniką zaczekajmy przynajmniej do ogłoszenia trasy.
...
Napisano 03 marca 2009 - 22:45
Napisano 03 marca 2009 - 22:48
przeciez controle nigdy nie patrza sie co jest napisane na bilecie, gdyby mieli kazdy bilet ogladac to to by wpuszczanie ludzi na stadion trwalo 5 lat. pokazujecie bilet sektor 8z czy inny i wchodzicie na legalu na plyte- proste
Napisano 03 marca 2009 - 22:53
WRONG!!!!!!!!w ogole ale z was ciptaki z tajemnica.
przeciez controle nigdy nie patrza sie co jest napisane na bilecie, gdyby mieli kazdy bilet ogladac to to by wpuszczanie ludzi na stadion trwalo 5 lat. pokazujecie bilet sektor 8z czy inny i wchodzicie na legalu na plyte- proste
Napisano 04 marca 2009 - 08:50
Czy ktoś się orientuje jaka agencja/firma zajmuje się w Czechach dystrybucją biletów?
Nie chodzi mi o shortcut, który zawsze działa ze znacznym opóźnieniem i narzuca sobie wielkie marże.
Offtop do Anja.S:
Poproszę zatem trzy bilety na pierwszy koncert, strefa pod sceną, i dwa bilety na drugi koncert również pod sceną.
Wyślij mi numer konta na PM.
PS: zaraz przy bramie od strony Chorzowa (przynajmniej tak mi się wydaje, przeciwległa brama do tej przy parku) znajduje się hotel nazywa się chyba Skaut. Ja zamierzam nocować tam. Ceny "hotelowe" ale jak się w kilka osób zrzuci to nie jest tak źle, czwórka w dniu koncertu kosztuje 276 PLN wychodzi 69 od głowy, a jak sie uda przemycić więcej osób to wychodzi jeszcze taniej. Z hotelu do bramy jest jakieś 200/300 metrów.
Napisano 04 marca 2009 - 10:37
Ponawiam pytanie:
Czy ktoś się orientuje jaka agencja/firma zajmuje się w Czechach dystrybucją biletów?
Nie chodzi mi o shortcut, który zawsze działa ze znacznym opóźnieniem i narzuca sobie wielkie marże.
nie będzie koncertu w Czechach
marże o których mówisz wynikają z konieczności naliczania podatków
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych