U2360° Tour 2009 - 2011
Started by
conr4d
, kwi 05 2007 10:57
3617 replies to this topic
Posted 03 marca 2009 - 19:19
ja na VT zarezerwowałam bilet przez internet na płyte zapłaciłam i w koncu nie dostalam go...odesłali mi kase. wszystko trwało mega dlugo wiec biletów napłyte juz nie było tak wiec jak sie dowiedziałam ze zostałam bez biletu to po wielu stresach znalazłam bilet na trybune w jakims biurze podrózy we wrocławiu. mam nadzieje ze tym razem bilet kupie sobie spokojnie w emipku:)
Posted 03 marca 2009 - 19:49
Wy wprowadzacie taką panikę, że aż się zastanawiam, w ile te bilety się rozejdą :|
To nie jest panika. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że bilety rozejdą się jak świeże bułeczki.
Zainteresowanie koncertem jest naprawdę duże i tylko ceny biletów mogą ewentualnie niektóre osoby odstraszyć.
Posted 03 marca 2009 - 19:54
Czyli co? Przykładowo zamawiam bilet na eventim.pl, czekam na potwierdzenie rezerwacji mailem, gdy tak już się stanie, potwierdzam swoją rezerwacje i w ciągu 3 dni musze iść na pocztę, aby dokonać przelewu na ich konto o kwocie równej cenie biletu.
Czy tak???
Czy tak???
Posted 03 marca 2009 - 20:13
Ludzie, trzeba się w więcej osób gdzieś przespać, wtedy nie będzie różnicy czy to dworzec czy park Ja też jadę na dwa, ale na hotel nie mam <lol> xD
Dokłądnie tak! W "kupie" raźniej i cieplej nam będzie! Myślę, że większa ekipą też będzie bezpieczniej kinmąć się w jakimś parku
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users