Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#681 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:22

Francuskie fora oraz strony przebąkują coś o koncertach U2 ,10 i 11 lipca na Stade de France w Paryżu.
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#682 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 18:07

Już o tym kiedyś pisałem. Na podstronie U2.com dotyczącej GOYB na dole strony znajduje się taka oto informacja: "Powered by Signatures Network, a Live Nation Company". Myślę, że LN ma "upoważnienie" do ogłoszeń związanych z trasą ;)

A no tak, z tym, że jak na mój gust to powinna być jakaś zapowiedź ogólna, np. "za tydzień ogłoszenie trasy"! Żeby wszystko nakręcić. No ale patrząc na poczynania u2.com chyba nie należy się czegoś takiego spodziewać. Czekamy jeszcze te 24h.

#683 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 09:33

nie wiem czy moge tutaj wklejac moja korespondencje ale mysle ze to dla dobra ogolu, i nikt nie bedzie mial mi za zle:

"
Jojo 22:56:49

wirtka
28 Jan 2009, 21:51

Veri Veri importnat

Wyciek z Lajf najszyn w 100%% potwierdzony
Powiem tak: Pani sledzi w piatek prase i radio bo bedzie historyczny annoucement

Jojo 22:56:56

Oczywista sprawa - U2
"
:)
wybaczcie, nie moglem sie powstrzymac :D czyli w piatek sledzimy informacje na biezaca

No to mamy radosną informację i historyczny moment jak podało radio RMF FM dla fanów...Madonny...koncert 15 sierpnia na Warszawskim Bemowie!! :lol:
Ktoś tu minął się z prawdą, albo coś zostało dopowiedziane na własny użytek... ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#684 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 09:35

: D

spoko

...a taki hajp sie zrobil :PP

#685 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 09:44

: D
spoko
...a taki hajp sie zrobil :PP

spoko loko, tylko, że ja później pół nocy nie śpie :P
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#686 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 10:00

nie ty jedna, specjalnie wczesniej wstalem :P

#687 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 10:14

No to mamy radosną informację i historyczny moment jak podało radio RMF FM dla fanów...Madonny...koncert 15 sierpnia na Warszawskim Bemowie!! :lol:

Bilety na Madonne na płytę kosztują 220 zł a przed samą sceną 400 zł. Tak więc na U2 bilety pewnie będą w podobnej cenie jeśli nie droższe...

http://www.livenatio.../eventId/340456
Fuck The Past, Kiss The Future !

#688 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 10:36

Mrówa ujawnił swoją skrywaną dotąd miłość do Madonny ;)

Jestem ciekawy czy U2 weźmie przykład z Madonny i odwiedzi inne "egzotyczne" państwa, takie jak: Estonia, Rumunia, Bułgaria czy Serbia.

---

Może się przecież jeszcze dzisiaj okazać, że Madonna jest tylko supportem (tak mi to właśnie przyszło na myśl bo słucham akurat Miami z Clemson) :D
Dołączona grafika

#689 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 17:13

oj no, czepiasz sie :P

ja juz wyjasnienia dostalem i mi styknie : D

#690 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 23:52

Możliwy wygląd sceny (za www.hipersonica.com)Dołączona grafika
U2 ma także wystąpić w Brazylii w listopadzie, a także na Pinkpop w Holandii. Trasa ma zakończyć się (bądź zacząć, nie jestem pewien co oznacza "French "Nice Matin" suggests a gig in Nice on July 15th. And tour kick off in Berlin.") w Berlinie

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#691 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 30 stycznia 2009 - 23:58

Szsz kurde, nie podoba mi się ten pomysł z tą sceną. Czemu mam wrażenie że Larry wcale nie będzie na obrotowej platformie? Nie wiem czy dobrym pomysłem jest, aby 40 tys. ludzi patrzyło się na tyłek Larrego itp. Moim zdaniem było dobrze na VT, kombinują niepotrzebnie..

#692 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:07

Hm, średnio mi się to podoba...ale z tego co widzę jest to projekt na halę, ciekaw jestem jak to zmodyfikują na stadiony, na Vertigo Tour przecież były tak naprawdę dwie różne sceny. Uważam, że wybiegi takie jak na Elevation czy Vertigo powinny zostać, sprawdziły się i to bardzo, zwycięskiego składu się nie zmienia :D

#693 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:09

Wątpię, żeby zagrali na PinkPop. Od 1985 roku nie grają na festiwalach.

Cieszy plotka o początku trasy w Berlinie! Może Chorzów jest gdzieś też na początku, jeszcze przed remontem...

#694 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:25

Z tego co mówił Bono to chyba chcą grać na stadionach, mam nadzieję, że przynajmniej w Europie. Ja tam wolę koncert na stadionie, ale co wymyślą to i tak się weźmie. Może ta scena będzie miała więcej "wybiegów" taka w różne strony, ale jakoś nie widzę wtedy dużych ekranów, a bez nich o animacjach można pomarzyć. No chyba, że jakieś lasery zamontują, coś jak Jarre, ale chyba oni nie są za laserami, bo pewnie już przy innych trasach by je mieli. <_<

Na VT scena byłą na prawdę niezła, ekran dawał dużo możliwość, była duża i do tego wybiegi. W hali było już gorzej z ekranem bo rozdzielczość tych zasłon ze świateł była gorsza.

#695 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:27

Ale hala zawsze zyskuję pewnego rodzaju intymnością. Na stadionie trzeba zrobić po prostu potężne show. Nie mam wątpliwości, że europejska część trasy będzie stadionowa. Liczę, że będzie równie efektownie jak na Vertigo Tour bo jednak ten potęzny ekran za nimi był całkiem konkretny.

#696 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:31

A może ten szkic to tylko radosna twórczość jakiegoś fana? Nie spotkałem się z nim na żadnej innej stronie, a z tego co widzę news jest z 21.01.

Wiem, że to tylko szkic ale jeśli to będzie prawdziwa scena to gdzie ten technologiczny geniusz? Nie widzę nic, czego nie widziałbym wcześniej.

Natomiast powiem Wam, że ten obrazek mocno przypomina mi te, które dobrze znamy ze studia Marka Fishera. A pana Fishera raczej przedstawiać nie trzeba.

EDIT:

I wszystko jasne. Powyższy obrazek to jeden z konceptów Fishera na outdoorowe "Vertigo Tour".

http://www.stufish.c...or/concept.html

#697 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:54

I wszystko jasne. Powyższy obrazek to jeden z konceptów Fishera na outdoorowe "Vertigo Tour".[/b]

http://www.stufish.c...or/concept.html

Całe szczęście, uf...

#698 Drwall

Drwall

Użytkownik

• Members
  • 763 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 04:31

Możliwy wygląd sceny (za www.hipersonica.com)Dołączona grafika
U2 ma także wystąpić w Brazylii w listopadzie, a także na Pinkpop w Holandii. Trasa ma zakończyć się (bądź zacząć, nie jestem pewien co oznacza "French "Nice Matin" suggests a gig in Nice on July 15th. And tour kick off in Berlin.") w Berlinie

kick off = zaczac
Dołączona grafika

#699 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 07:25

Cieszy plotka o początku trasy w Berlinie! Może Chorzów jest gdzieś też na początku, jeszcze przed remontem...

Dokładnie! Jeśli zaczną w Berlinie to jestem przekonany, że następny koncert odbędzie się w Chorzowie. Trasa ma ruszyć pod koniec czerwca. Rozpoczęcie remontu Śląskiego zaplanowane jest na początek lipca. To nie może być przypadkowa zbieżność ;)
Dołączona grafika

#700 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 10:57

http://u2fanlife.blo...en-sevilla.html

niby 3 lipca grają w Sewilli?
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2