U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 14 stycznia 2009 - 22:09
Irytujący jest jedynie ten stary, odrapany telebim widoczny z tyłu. Zdolny jest do produkcji jednego koloru, a piksele ma wielkości piłek plażowych.
Napisano 14 stycznia 2009 - 22:17
Gdyby nie byli komercyjni to mógłbyś zapomnieć o 90% bootlegów, jakie masz, a trzy czwarte b-side'ów musiałbyś sobie kupić.Tylko mi nie mów że U2 nie jest zespołem komercyjnym
Dla mnie ich komercha to wielki plus (dopóki nie zmienia nic w ich muzyce, a jak na razie nie zmienia).
EDIT
Proponuję zatem praski Strahov
ten z prawej - odpowiedni rozmiar na koncert, założę się, że weszłoby tam, jakby dobrze upchać, z pół miliona
sama murawa ma wszak 63 500 metrów kwadratowych
Napisano 14 stycznia 2009 - 22:25
Napisano 14 stycznia 2009 - 22:36
Dla fana u2 jest najważniejsze
nie zaliczam do takich tych 5 minutowych, co są jak się trzeba pokazać
takich nie szanuje
Stadion w Bydgoszczy wygląda pięknie, przecież nie wiem co od niego chcesz
poza tym mam bliżej niż na Śląsk
a to kolejny plus
Napisano 14 stycznia 2009 - 22:41
No widzisz dla mnie takim zespołem,gdzie nie zależy mi na nie oficjalnych czy nawet oficjalnych koncertach jest np.Radiohead.Chodzi tylko o muzykę studyjną która mnie zachwyca, a U2 zachwycało w studio mnie[nas]tak na prawdę 20 lat temu.Teraz[ dla mnie przynajmniej] to super zespół koncertowy.Gdyby nie byli komercyjni to mógłbyś zapomnieć o 90% bootlegów, jakie masz, a trzy czwarte b-side'ów musiałbyś sobie kupić.
Dla mnie ich komercha to wielki plus (dopóki nie zmienia nic w ich muzyce, a jak na razie nie zmienia).
EDIT
Proponuję zatem praski Strahov
ten z prawej - odpowiedni rozmiar na koncert, założę się, że weszłoby tam, jakby dobrze upchać, z pół miliona
sama murawa ma wszak 63 500 metrów kwadratowych
Napisano 14 stycznia 2009 - 22:59
No ludzie trochę samo krytyki nikomu nie zaszkodzi.........zapraszam!
poczekaj tylko naostrzymy Tomahawki
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych