U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 13 maja 2011 - 08:15
Napisano 13 maja 2011 - 16:11
Co za bzdura. Nie wieżę w trasę halową. Live Nation nie po to podpisywało kilkuletni kontrakt z U2 aby puścić ich teraz na hale.
Myślę, że taki zespół jak U2 nie podpisałby koncertu zgodnie z którym zobowiązałby się do występów jedynie na stadionach Zwłaszcza, że umowa została podpisana jeszcze przed startem 3600 Tour. Już powrót podczas tej trasy na amerykańskie stadiony był ryzykownym przedsięwzięciem (po niepowodzeniach na Zoo TV i PopMarcie). Tak więc myślę, że Live Nation nie ma nic do gadania odnośnie tego czy zdecydują się na stadiony czy zamknięte areny. Zresztą z punktu widzenia Live Nation lepsze są koncerty halowe w 2012r. niż żadne koncerty... Tylko na margnesie chciałbym zauważyć, że po halowych występach zespołu podczas Elevation i Vertigo Tour raczej nie było mowy o tym, że są to niezyskowne przedsięwzięcia.
W sumie przekonałem się do takiej alternatywy. Dzięki temu jest szansa na szybszą datę premiery kolejnego albumu. Oznaczałoby to też istotne zmiany w setlistach. W 2012r. ponadto świetować będziemy 15 - lecie Popa.... Ciekawe jest to, że Bono mówi o chęci grania b-side'ów, a jednocześnie koncert po miesięcznej przerwie nie przynosi żadnych zmian w setliście. Może oni naprawdę czują się tak ograniczenie stadionową formułą koncertu?
Napisano 14 maja 2011 - 20:22
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 15 maja 2011 - 06:02
Byłem tam na Simply Red i się fajnie sprawdziło tyle że na U2 uderza 80 tyś fanów i żadna chala w polsce nie umywa się choćby do United Center w Chicago
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 16 maja 2011 - 16:47
Czyli wszystkie te Out of Control'e, All I Want'y, Love Rescuse Me, North Star'y itd.
Oczywiście w jednej wersji - w tej w najlepszej jakości.
Wątpię, żeby komuś się chciało, ale może akurat ktoś okaże sie tak miły.
Ja z tego roku mam tylko koncert z Sao Paulo.
BTW: czy u Was też są wady na ISHFWILF (3 dziwne dzięki) i MOS (efekt przyspieszonej taśmy w pewnym momencie) ?
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 16 maja 2011 - 17:00
Oczywiście poza bootlegami z Mexico City bo takich nie ma jeszcze w sieci.
Całość zajmie niecałe 100 mega
Użytkownik smoke edytował ten post 16 maja 2011 - 17:13
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 16 maja 2011 - 19:46
Napisano 16 maja 2011 - 19:50
O może też skorzystam
Wobec powyższego nie będę wysyłał PM do Pablo tylko wrzucę link w tym wątku
Korzystajcie wszyscy ile tylko sobie życzycie
Proszę Baaardzo:D
360 Degrees Tour 2011 Rarities
http://www.fileserve.com/file/zSeG4T7
Użytkownik smoke edytował ten post 16 maja 2011 - 21:37
Napisano 17 maja 2011 - 07:14
Napisano 19 maja 2011 - 14:42
Czy myślicie, że 360 to ostatnia trasa w historii zespołu ?
Po chłopakach widać już, że mają swoje lata, na szczęście nie odbija się to na muzyce ale z pewnością trudniej im jest wytrzymać warunki praktycznie nieprzerwanej trasy niż załóżmy w latach '90.
Osobiście wierzę, że kolejna trasa/trasy są możliwe w najbliższych latach i szczerze w to wierzę.
Do 60-tki przecież jeszcze można spokojnie pozwolić sobie na to, a potem wszystko zależy już od zdrowia
Napisano 19 maja 2011 - 15:49
Napisano 19 maja 2011 - 21:19
Napisano 19 maja 2011 - 22:35
Napisano 20 maja 2011 - 19:55
Z bezpośrednią transmisją do kilkuset krajów świata połączony ze zbieraniem funduszy na cele charytatywne
To byłoby coś
Pod warunkiem jednak, że 66-letni Bono (o zgrozo!) i pozostałe trio w podobnym wieku byłoby w stanie wykonać dwadzieścia pięć swoich największych przebojów + bisy.
Choć w sumie jakby panowie nie mieli siły ustać to realizator wstawia przerwę a w niej ówczesne gwiazdy (celebryci sławni w latach '20 XXI wieku, którzy teraz maja po kilka latek) apelują do telewidzów o kasę dla Etiopii, Kenii etc.
Ach...
chyba się trochę rozmarzyłem ale w sumie wszystko jest możliwe ;D
Napisano 06 czerwca 2011 - 20:16
Anyway, napiszę już tu - jacyś źli ludzie, tajemnicza "grupa fanów" (pff!), zamierza zorganizować przy okazji tego występu protest przeciwko niepłacenia przez zespół podatków w Irlandii - donosi gazeta.pl - jaja, proszę Państwa..
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych