U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 09 grudnia 2010 - 18:00
ciuch ciuch!
Napisano 09 grudnia 2010 - 18:09
Dobrze! Jak tak dalej pójdzie i jeszcze ogłoszą Leg w Europie w next year to jest szansa na pobicie rekordu ilości koncertów na jednej trasie!!!!
Byłoby super Nie licząć kasy przepuszczonej na wyjazdy Ale warto!!!
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 09 grudnia 2010 - 22:08
Mozliwe. Ale bardziej TUF by pasował, bo Fire nie wiem jak by było odebrane. Z resztą aby zagrać Fire to musiała by się chyba jakaś rewolucja zrobić, pasowałby świetnie w rotacji z IWF i NYD. Do tego trio dodać Glorię i co koncert zmieniać, to byłoby super.to może w Chile jednak powrót do (Unforgettable?) Fire czy coś? khe, khe.
Niestety.......Po co? Pride jest fajniejszy.
Jestem za, niech biją te rekordy, bo to będzie oznaczać powrót do Europy. Po latach kończenia w Ameryce, czy innych odludziach czas skończyć trasę w Europie.Kolejne koncerty w Ameryce PŁD będą dodawane
Dobrze! Jak tak dalej pójdzie i jeszcze ogłoszą Leg w Europie w next year to jest szansa na pobicie rekordu ilości koncertów na jednej trasie!!!!
Byłoby super Nie licząć kasy przepuszczonej na wyjazdy Ale warto!!!
Napisano 10 grudnia 2010 - 05:58
Mozliwe. Ale bardziej TUF by pasował, bo Fire nie wiem jak by było odebrane. Z resztą aby zagrać Fire to musiała by się chyba jakaś rewolucja zrobić, pasowałby świetnie w rotacji z IWF i NYD. Do tego trio dodać Glorię i co koncert zmieniać, to byłoby super.
Tzn. pomijając fakt że powrót do Fire czy U.Fire byłby super, to jednak bezczelnie sobie żartowałem i nie wierzę że to realne z tego powodu
A Gloria to moje wielkie, wielkie marzenie od co najmniej 5ciu lat. Mogliby, tak.
Napisano 12 grudnia 2010 - 20:43
Napisano 12 grudnia 2010 - 21:00
A tak na poważnie, to w związku z rosnącą liczbą koncertów w South America liczę na chociaż jedną porządną transmisję TV całego show (vide Sao Paulo i Buenos z VT).
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 13 grudnia 2010 - 21:02
Nie! Powinni zagrać na moim podwórku. Dachy okolicznych domów świetnie sprawdziłyby się jako trybuny, mówię wam. Ponadto, całe GC zarezerwowane byłoby tylko dla U2Forums, a setlistę ułożylibyśmy sami. O!
Ot to!! Dokładnie na to samo liczę. Może zawitały i do Am. Południowej stacje HD? To byłby odjazd. Liczę, że jeszcze do Chile zawitają. To zwiększa szansę na więcej transmisji. PopMart szczególnie obrodził w transmisje.A tak na poważnie, to w związku z rosnącą liczbą koncertów w South America liczę na chociaż jedną porządną transmisję TV całego show (vide Sao Paulo i Buenos z VT).
Napisano 15 grudnia 2010 - 19:28
ciuch ciuch!
Napisano 23 grudnia 2010 - 20:02
Napisano 23 grudnia 2010 - 20:17
u2 news potwierdza koncerty w 2011r
http://noticierou2.blogspot.com/
Marysiu - czy ten blog, do którego podałaś link jest blogiem oficjalnym zespołu?
Napisano 23 grudnia 2010 - 20:33
wiesz,że nie wiem. Ale daty zgadzają się z stroną u2.comMarysiu - czy ten blog, do którego podałaś link jest blogiem oficjalnym zespołu?
http://www.u2.com/tour/index/ także wszystko jest ok.
Napisano 27 grudnia 2010 - 10:49
Podrzućcie jakiś pomysł.
Napisano 27 grudnia 2010 - 11:14
Inna sytuacja była np. na Popmarcie. Wspomniana U2gigs podziliłą tą trasę na 4 legi, przy czym czwartym była "reszta świata". Różnica polega jednak na tym, że wtedy największy odstęp pomiędzy koncertami wynosił tydzień - pomimo tego że odwiedzili Amerykę Południową, Autralię, Japonię i RPA.
Napisano 27 grudnia 2010 - 13:28
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych