Bo to jest głupie!
Jeśli gest solidarności z kimś jest dla Ciebie głupi to ja już nic nie piszę...
Napisano 04 lipca 2009 - 16:13
Bo to jest głupie!
Napisano 04 lipca 2009 - 16:26
Głupia jest forma wyrażenia solidarności. Większość publiczności idzie na koncert bo oczekuje dobrego show. A jakaś tam Birma mało kogo obchodzi. Mam nadzieje, że do Chorzowa dadzą sobie spokój. Najlepiej by było jakby Walk On wypadło z setlisty.Jeśli gest solidarności z kimś jest dla Ciebie głupi to ja już nic nie piszę...
Napisano 04 lipca 2009 - 16:26
Oczywiście, że to kwestia wyboru. Idea jest szczytna, wysiłek w udziale w akcji żaden. Poza tym odbywa się to na koncercie zespołu który od "zawsze" podejmuje się akcji "ratujących świat", które z pozoru nie mają "sensu". Jaka jest różnica w skandowaniu na wezwanie wokalisty "no more" a założeniu na wezwanie tego samego masek?
Jeśli gest solidarności z kimś jest dla Ciebie głupi to ja już nic nie piszę...
Napisano 04 lipca 2009 - 16:29
Głupia jest forma wyrażenia solidarności. Większość publiczności idzie na koncert bo oczekuje dobrego show. A jakaś tam Birma mało kogo obchodzi. Mam nadzieje, że do Chorzowa dadzą sobie spokój.
Napisano 04 lipca 2009 - 16:53
Większość publiczności idzie na koncert bo oczekuje dobrego show. A jakaś tam Birma mało kogo obchodzi.
Napisano 04 lipca 2009 - 16:58
Skoro ta akcja z tymi maskami jest taka oh i ah to dlaczego większość publiczności w Barcelonie sprawę olała?
Głupia jest forma wyrażenia solidarności. Większość publiczności idzie na koncert bo oczekuje dobrego show. A jakaś tam Birma mało kogo obchodzi.
Napisano 04 lipca 2009 - 17:49
Ja idę na koncert posłuchać muzyki.
Napisano 04 lipca 2009 - 19:30
Napisano 05 lipca 2009 - 08:57
Napisano 05 lipca 2009 - 12:29
Czas rozpocząć treningi;):
http://www.youtube.c...player_embedded
Napisano 05 lipca 2009 - 12:33
Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć, jak to jest z tym Golden Circle? Czy są dwa wejścia, osobne na płyte i na Golden, czy jak? Czy jak stanę przy wejściu na Golden, i się nie dostanę to mogę pobiec na płytę, czy jak?
Napisano 05 lipca 2009 - 12:39
Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć, jak to jest z tym Golden Circle? Czy są dwa wejścia, osobne na płyte i na Golden, czy jak? Czy jak stanę przy wejściu na Golden, i się nie dostanę to mogę pobiec na płytę, czy jak?
Na podstawie obserwacji i pamięci, nie mam zdjęć zeby sprawdzić ułożenie bramek na 100%, ale proszę o to mały szkic.
Info:
1. Żółtą strzałka zaznaczony sklep dla red, przed koncertem sklep został zlikwidowany i do obu obszarów zaznaczonych na zielono zostali wpuszczeni ludzie z red ( wcześniej tamtędy na scenę została wyciągnięta na górę obsługa świateł.
2. To co na czerwono i przekreślono oznacza obszary na które nie było wejścia
3. Na niebiesko bramki + opis.
4. Wybrałem szkic z Gelsen bo jest dokładniejszy niż ten z barcelony.
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych