No Line On The Horizon
Posted 26 lutego 2009 - 20:21
Ze zdjęć umieszczonych przez Was nie pozostaje mi nic innego jak kupić tylko boxa. Cena spora ale kupując inne wersje miałbym wrażenie, że coś mi umknęło
Posted 26 lutego 2009 - 20:38
Tylko się później nie zdziw, jak będą Cię "ciągać" po konkursie na posta rokuBox jest w porządku. Brakuje mi w nim tylko jednej rzeczy Przydałby się porządny metalowy brelok, który mógłby towarzyszyć kluczykowi z stacyjce samochodu. Drugim gratisem mogłaby być też stylowa smycz.
Wrocław to jest jednak wieś, brak albumu w MM w Dominikańskiej i tylko polska wersja w Empiku
Posted 26 lutego 2009 - 20:45
Przeprowadzam się!
nie marudź u mnie w ogóle nie ma; metropolia, psiakrew
Posted 26 lutego 2009 - 21:06
Box jest w porządku. Brakuje mi w nim tylko jednej rzeczy Przydałby się porządny metalowy brelok, który mógłby towarzyszyć kluczykowi z stacyjce samochodu. Drugim gratisem mogłaby być też stylowa smycz.
A ja uwazam, ze kolega Krzysiek dal dobry pomysl. Jakis dodatkowy souvenir w postaci powyzszych, ktory mozna by bylo miec zawsze przy sobie bylby ciekawa sprawa.
http://www.u2.szczecin.pl
Posted 26 lutego 2009 - 21:11
Bo to dość przyjemna rzecz, ale stwierdzenie po zakupie nowej płyty U2, że trochę szkoda, że nie dodali breloczka, zabrzmiało mi kuriozalnieA ja uwazam, ze kolega Krzysiek dal dobry pomysl. Jakis dodatkowy souvenir w postaci powyzszych, ktory mozna by bylo miec zawsze przy sobie bylby ciekawa sprawa.
Posted 26 lutego 2009 - 21:15
No szlag by to... A boxy są? Jutro wybieram się do Wrocka z nadzieją, że uda mi się kupić...wroclaw=wies
miliard polskich NLOTH na polkach, z 10 normalnych w saturnie w pasazu grunwaldzkim, a digipacku niet. skandal ..
Posted 26 lutego 2009 - 21:17
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users