To tak można ?
to nie jest bezpośredni link do płyty, więc teoretycznie chyba można; a poza tym nie lubię tej hipokryzji, tutaj to nie, a już na pm, to proszę bardzo
Napisano 06 sierpnia 2007 - 10:34
To tak można ?
Napisano 06 sierpnia 2007 - 10:47
to nie jest bezpośredni link do płyty, więc teoretycznie chyba można; a poza tym nie lubię tej hipokryzji, tutaj to nie, a już na pm, to proszę bardzo
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 06 sierpnia 2007 - 11:03
Ale potem nie miej do nas pretensji, że Cię nie odwiedzamy w pudle
.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 11:23
Napisano 06 sierpnia 2007 - 12:16
Nie bądź śmieszny! Bo niby kto to sprawdza?! Wejdź na przykład na peb.pl i tam popatrz. Jest wszystko i to nie na pw ale w topicach i jakoś nikt tego forum nie zamknął ani nikt nie ściga jego twórców. Tak samo jest z np. multicamem z Chorzowa,gdyby chcieli to Bartek Bugajski już mógłby mieć sprawę w sądzie za łamanie praw autorskich. Wrzuć na luz
BTW Bee dzięki za tę płytkę .
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:12
Pamiętajmy o fanie Depeche Mode, który swego czasu zamieścił jakiś teledysk czy mp3 najnowszego, ówczesnego singla zespołu.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:14
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:23
Nie sądziłem,że w XXI w. robi się jeszcze new wave i to nawiązujący do klasyki gatunku.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:35
Nie wiem czy się nie mylę, ale z tego co pamiętam gościu przełamał jakieś zabezpieczenia, żeby wykraść ten klip, więc to znowu inna sytuacja.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:36
No ale kłopoty to miał chyba nie dlatego , że ściągnął tylko dlatego , że wpuścił to na forum DM.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:43
Ja jestem personą dopiero rozwijającą się,nie mam takiego bagażu doświadczeń muzycznych jak Ty. Jak patrze na nazwy niektórych zespołów,którymy userzy się zachwycają ,to myślę sobie skąd to się wzieło. Więc nie mów o powrocie z księżyca . Ale zapewniam Cię,że czynie postępy. Jestem niczym czeska gospodarka,idzię powoli w górę,ale idzie i ma się bardzo dobrzeTo musiałeś chyba co dopiero z Księżyca wrócić. Była cała fala na new wave.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:53
Arcade Fire nie słuchałem.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 13:57
Polecam tym ,którzy lubią muzykę zawieszoną pomiędzy Joy Division,a U2.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 14:02
Czemu porażka? Chyba nic się nie stało,że nie słuchałem. Posłucham i stwierdzę. Jest pewnie wiele zespołów,których nie słuchałeś i też można powiedzieć,że porażka.Uuuuu! ....
Uuuuuu! ....
Uuuuuu!....
... Porażka na całej linii! Posłuchaj pierwszego albumu. Zetnie Cię z nóg!
Napisano 06 sierpnia 2007 - 14:03
Czemu porażka? Chyba nic się nie stało,że nie słuchałem. Posłucham i stwierdzę. Jest pewnie wiele zespołów,których nie słuchałeś i też można powiedzieć,że porażka.
Napisano 06 sierpnia 2007 - 14:55
No bo jak wpuścił, to się dowiedzieli że ukradł, tak mi się widzi. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax !
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych