Ostatnio nam się spodobało/nie spodobało
Posted 21 kwietnia 2007 - 16:09
Posted 22 kwietnia 2007 - 16:15
Kurcze, ale radocha!
Tę wersję słyszymy w radiu. Zakochałam się.
http://younger.wrzut...ty_all_the_time
Posted 27 kwietnia 2007 - 16:53
Jeff Buckley
pierwsze dzwięki Mojo Pin otwierającego album "Grace" mnie roztopiły.. niesamowite, nieopisywalne uczucie..
tak, dopiero po tych niecałych 6 minutach zorientowałam się, że przecież znam gościa - znam Grace, znam Hallelujah (kto nie zna? ) .. mam wrażenie, że znałam samego Jeffa ..
Jaś, zawdzięczam Ci coraz więcej.. aż mnie przeraża ogrom mego długu dziekuję!
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Posted 27 kwietnia 2007 - 16:59
zwany też czasem Panem B ;]
a wszystko zaczęło się tak niewinnie - od youtube'owego linku przesłanego przez Johnny'ego :D
później katowane 'Grace', niecierpliwe oczekiwanie na płytę, i słuchanie jej ciągle, faza na 'Hallelujah', która trwa nadal..., poznawanie występów live, 'Sketches For My Sweetheart The Drunk'... i żal, bo jeszcze tak wiele mógłby nagrać..
Posted 27 kwietnia 2007 - 17:32
Nie nie nie, ja to musze odsluchac jeszcze raz...
(...)
People ask me the next day, "What did you dream about?"
I say, "I don't have time. I don't have time to tell you this."
Posted 27 kwietnia 2007 - 17:39
Johnny Krzewiciela wszystko zaczęło się tak niewinnie - od youtube'owego linku przesłanego przez Johnny'ego
o proszę, i mój własny pierwszy sukcesik w tej dziedziniePierwszy raz dowiaduję sie o tym człowieku. Byłam na youtube, przesłuchałam Grace... Intrygujące... co za barwa głosu...!
Nie nie nie, ja to musze odsluchac jeszcze raz...
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Posted 27 kwietnia 2007 - 17:44
(...)
People ask me the next day, "What did you dream about?"
I say, "I don't have time. I don't have time to tell you this."
Posted 27 kwietnia 2007 - 20:21
Uwielbiam jego muzykę, "Hallelujah" jest dobre, "Grace" również, "I Want Someone Badly" jest dobre ( u innego wykonawcy ta piosenka wydawałaby mi się dość żałosna,ale on świetnie sobie poradził z jej przesłaniem, słowami i samą melodią ), "So Real", co tu wymieniać, należy się zapoznać!ja i moja swiadomość muzyczna..
Jeff Buckley
pierwsze dzwięki Mojo Pin otwierającego album "Grace" mnie roztopiły.. niesamowite, nieopisywalne uczucie..
tak, dopiero po tych niecałych 6 minutach zorientowałam się, że przecież znam gościa - znam Grace, znam Hallelujah (kto nie zna? ) .. mam wrażenie, że znałam samego Jeffa ..
Posted 28 kwietnia 2007 - 03:07
Bardzo się pomylę jeśli uznam ten występ za jeden z ważniejszych w historii?
Posted 28 kwietnia 2007 - 10:52
Spodobało mi się prawie dwa lata temu i do dziś mnie trzyma... Występ Pink Floyd na Live8. Mogę to oglądać bez przerwy. I zawsze czuję to samo: wzruszenie, sentyment. Naprawde świetnie widzieć ich razem na scenie. Uśmiechnięty Nick Mason. Dick Parry na saksie, tak świetnie znane wizualizacje. I atmosfera Live8.
Bardzo się pomylę jeśli uznam ten występ za jeden z ważniejszych w historii?
A skąd mozna to ściągnąć w kozackiej jakości?
Bo ja mam tylko nagrane na Video.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 28 kwietnia 2007 - 17:15
http://www.youtube.c...h?v=aKFYtUJFYVE
Posted 29 kwietnia 2007 - 12:20
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users