Luźny Wąt Muzyczny
Napisano 13 maja 2009 - 18:45
Ale w godzinach nocnych zwłaszcza.
o tak tak.
pomijajac mase tego co znamy i z czym na codzien mamy do czynienia, kiedy np. jakos po polnocy trafilem na audycje nie-pamietam-kogo i leciala sama czeska muzyka ;D czasami na takie perelki mozna trafic i to w jakim zacnym wydaniu
Napisano 13 maja 2009 - 18:54
a żeby nie był offtop:P
to jasna sprawa, że trójeczka rządzi, aczkolwiek dużo jest tam też jest "gadaniny" , którą ja bardzo lubie, ale która niestety/stety zniechęca przeciętnego słuchacza.... ale to bardzo dobrze bo nie lubimy przeciętności:P
#44 Guest_piotrek85_*
Napisano 13 maja 2009 - 18:58
Pewnie miałeś na myśli "Strefę Rock & Rolla Wolną Od Angola" Michała Owczarka. Niektóre kapele prezentowane w tej audycji naprawdę wymiatają np. Leningrado tak tak.
pomijajac mase tego co znamy i z czym na codzien mamy do czynienia, kiedy np. jakos po polnocy trafilem na audycje nie-pamietam-kogo i leciala sama czeska muzyka ;D czasami na takie perelki mozna trafic i to w jakim zacnym wydaniu
Napisano 13 maja 2009 - 18:59
zauważyłam że słowa "zacny" oraz "zaznać" są niezwykle popularne na forum....
zacne spostrzeżenie
oks. ja się postaram mniej używac, bo sam zauważyłem nadmiar ostatnio
to jasna sprawa, że trójeczka rządzi, aczkolwiek dużo jest tam też jest "gadaniny" , którą ja bardzo lubie, ale która niestety/stety zniechęca przeciętnego słuchacza.... ale to bardzo dobrze bo nie lubimy przeciętności:P
niby tak, ale szkoda jednak, że 'przeciętne stacje' przyciągają rzesze 'przeciętnych słuchaczy' bo to ogłupia muzycznie społeczeństwo, negatywnie wpływa na kulturę i w ogóle w ogóle. nie tylko u nas zresztą. no trudno, nic nie poradzimy.
z drugiej strony dzięki temu można się poczuć znaffcą i elytą, co nie, ziomy?
co do audycji w trójce - nocne i offensywa teraz (wyłączając momenty Anny Gie ), czasami. poza tym w ogóle olałem radio i sam szukam nowej muzyki.
Użytkownik acr edytował ten post 13 maja 2009 - 19:01
Napisano 13 maja 2009 - 19:10
To nowe objawienie polskiej sceny. Taki Czesław w spódnicy - w założeniu...Jeśli chodzi o poziom tego co prezentuje ta stacja radiowa to różnie z tym bywa. Nie ma tam typowych Happy DJ's, którzy gadają w przerwie między utworami ale ostatnio wkurza mnie częstotliwość nadawania utworó Gaby Kulki.
Ma ktoś Hat, Rabbit i byłby skory się podzielić?
Napisano 13 maja 2009 - 19:28
#52 Guest_piotrek85_*
Napisano 14 maja 2009 - 11:09
Z tego co wiem to nie ma takiej możliwości. Lepiej zainstaluj sobie Screamer Radio. Dzięki niemu można nagrywać audycje.a propos trójki - czy ma ktoś linka do słuchania w winampie?? bo ja odbiornika radiowego nie posiadam
Napisano 14 maja 2009 - 15:58
właśnie Ja np tak robięyyy no ale przecież można słuchać on line ze strony polskiego radia
Napisano 14 maja 2009 - 19:59
yyy no ale przecież można słuchać on line ze strony polskiego radia
no właśnie słuchanie ze strony mnie wkurza - trzeba za każdym razem włazić na stronę i ciągle mieć ją otwartą. dla mnie to za dużo a tak to mam osobną playlistę w foobarze tylko na stacje radiowe i elegancko sobie przełaczam pomiędzy nimi.
Napisano 31 maja 2009 - 13:42
-(link) posluchaj sobie wokalu w tym kawalku.
-aha, ej ej.
-sluchaj, sluchaj
-słucham słucham. Bono i Kerr to rozumiem zbyt prostackie typy?
-ale dla mnie totalnie jak Bono, TOTALNIE, jak Bono z polowy lat '90. a spiewa to Grant-Lee Phillips.
-no nieźle.
#60 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 31 maja 2009 - 13:52
od 2:22 jest złudny wokal, który też może Bono przypominać ;]. Niektórzy się łapali.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych