Luźny Wąt Muzyczny
Napisano 10 lutego 2009 - 15:39
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind"
Napisano 10 lutego 2009 - 15:45
Kolorów muzyki nie widzę. Prędzej kojarzy mi się jakimiś momentami, albo porami roku, a skoro momenty, to zapachy - czasem świeżość wiosny, innym razem letni upał.
Ja też. Pory roku i momenty najszybciej....kolory to raczej z dniami tygodnia mi się kojarzą.
Napisano 10 lutego 2009 - 16:42
No jeśli już mi się jakiś album kojarzy z kolorami, to jakoś dziwnym trafem zawsze ma to ścisły związek z kolorystyką okładki Oczywiście, że UF jest czerwone, a ATYCLB białe, ale to raczej nie jest synestezja
Mam dokładnie identycznie. Sporadycznie jeszcze miewam skojarzenia z porami roku, zaś te z konkretnymi wydarzeniami zacierają się po jakimś czasie.
Napisano 10 lutego 2009 - 19:39
skojarzenia z jakimiś wydarzeniami też mam, ale wydawało mi się, że tak akurat ma każdy
Napisano 23 kwietnia 2009 - 11:31
#31 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 13 maja 2009 - 18:14
W ogóle niedawno trafiłam w VH1 na clip De Mono i bardzo przypominał mi u2owskie "Beautiful Day" z tego, co pamiętam. Tylko nie wiem, jaki to tytuł był...
Napisano 13 maja 2009 - 18:30
Ostatnio słyszałam w Rmf Fm przy zapowiedzi Pectusa, że wzorują się właśnie m.in. na U2. W ogóle Pectus to chyba jeden z niewielu pojawiających się na polskiej scenie muzycznej zespół, którego da się słuchać. Spoko jest.
W ogóle niedawno trafiłam w VH1 na clip De Mono i bardzo przypominał mi u2owskie "Beautiful Day" z tego, co pamiętam. Tylko nie wiem, jaki to tytuł był...
odradzam słuchanie ,,niegdyś całkiem zacnego'' radia zwanego rmf.....
#38 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 13 maja 2009 - 18:40
Słucham z przyzwyczajenia, chociaż żarty prowadzących audycje radiowe pozostawiają wiele do życzenia. Irytujący są. Radio Zet już lepiej się trzyma, jeśli o to chodzi. Chociaż pamiętam jak Budnik i Starybrat komentowali chyba galę MTV EMA, kiedy to Bono się potknął... Złośliwce jedni ;]... Do tej pory im to pamiętamodradzam słuchanie ,,niegdyś całkiem zacnego'' radia zwanego rmf.....
Ale w pojedynku na lepsze komenty radiowe RZ vs RMF, to RZ wygrywa ;].
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych