Skocz do zawartości

Zdjęcie

You're welcome to Poland, U2!

786 replies to this topic

#741 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 13:49

po prostu strona wydarzenia, coś w tym stylu jak na last.fm; gdzie, kiedy, itd. itp.

#742 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 16:51

nie mam konta na facebook'u i nie mogę tam wejść. co to jest w ogóle?

Nie da się tam wejść nie mając konta... :rolleyes:
U2 LIVE IN CHORZÓW - Koncert U2, Stadion Śląski, PL - oto o czym to jest - myślę, że warto dołączyć... :rolleyes: Są tam też linki do akcji flaga, jest forum, na którym można się wypowiedzieć.

Użytkownik agrace edytował ten post 14 kwietnia 2009 - 16:52

#743 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 17:13

zapewne wypowiedziami typu:
"ale dlaczego akurat na NYD tą flagę mamy robić?"
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#744 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 18:33

zapewne wypowiedziami typu:
"ale dlaczego akurat na NYD tą flagę mamy robić?"

Bo jak zrobili w 2005 na tym songu, to w tym roku też na tym zrobimy. Po co mamy zmieniać cokolwiek? Tak jest w porzo.

:P :P

#745 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 18:35

wiemy.

#746 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 14 kwietnia 2009 - 18:50

Oj było wspomniane, że kto chce, to może sobie zabrać własną małą flagę zamiast tego cyrku z flaga Irlandii na trybunach.

Ja daje pozwolenie dla chętnych: zamiast robić cyrk na trybunach to kto chce, może się przebrać za wielką pluszową koniczynę.

#747 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 16 kwietnia 2009 - 10:53

Nie trzeba mieć 200 IQ żeby się domyślić, że U2 zagra New Years Day w Polsce.

Mac, ale za niskie też nie może być :P

@raskol dokładnie jak kolega Mac napisał - "domyślamy się" i chodzi głównie o NYD! SBS nie jest już takie pewne przy tym przepychu utworów.

a dlaczego mam zabierac flage irlandii .????

A ktoś ci kazał?? :blink: Koleżanka derka tylko się spytała kto bierze, a nie "masz brać!"

czy jak u nich graja nyd to jakis autochton macha nasza .????

nie przesadzajmy z ta wazelina

Różnica z flagą Irlandii a Polski jest taka, że jak ktoś macha flaga Irlandii to głównie dla zespołu!! Bo przypominam, dla co niektórych U2 są z Irlandii. <_<
A przy NYD to sam Bono "machał" naszą flagą jeszcze kilka dni po Chorzowie 2005! <_<

Kolego Antistar, jak ktoś chce to jak najbardziej może wziąć ze sobą flagę Irlandii, no i to jak najbardziej bedzie pasować na koncercie U2. Pooglądaj trochę koncertów z U2, prawie na każdym jest jakaś flaga Irlandii. I co to jest zawsze "wazelina?" ?? :blink:

#748 Wirken

Wirken

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 26 maja 2009 - 00:41

Zauważyłem teraz tę dyskusję i mnogość pomysłów.
Wklejam tu text swojego posta z innego wątku - tego o samej fladze - gdzie zdarzały się też "dziwne" pomysły.

"Na koncercie nie będzie mnie interesowała demokracja, ani kolor skóry czy ubioru siedzących obok mnie.
Będzie mnie interesowała dobra zabawa i niezapomniane przeżycie.

Tak było w 2005, gdy wyjąłem z plecaka na trybunach dużą białą bluzę przy pierwszych taktach New Years Day.
Tak jak wtedy miałem dreszcze, tak i do dzisiaj gdy o tym czytam, myślę czy oglądam na krótkich filmikach lub też na "multicamie" (czy jak to się tam zowie).

I WŁAŚNIE DLATEGO TYM RAZEM ZROBIĘ TO SAMO.

By poczuć ten sam dreszcz. Nawet jak bym był sam z "białą szmatką", to będę szczęśliwy.
I nie mam zamiaru się zastanawiać, czy siedzę w odpowiednim sektorze, czy mam wyjąć coś zielonego czy fioletowego, czy przy tym utworze machać w lewo czy w prawo, czy czytałem odpowiednie forum i czy jestem na odpowiednim koncercie.

TYLKO BIAŁO-CZERWONO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Po prostu cieszmy się tym koncertem, a nie róbmy "polskie piekiełko"
Tomorrow ? October? One!

#749 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 maja 2009 - 01:10

Rozsądny głos w dyskusji zawsze cieszy i dzięki za to, ale powtarzanie dwa razy tej samej treści nie jest konieczne. Tak na przyszłość ;)

#750 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 02 lipca 2009 - 19:34

ja również zdecydowanie popieram pomysł flagi...wprawdzie ktoś bardzo słusznie zauważył że wyjdzie coś na kształt flagi japońskiej ale liczy się sam fakt, zresztą w tym amoku i tak nikt nie zauważy różnicy a wieść w świat pójdzie ;)

myślę że sam zespół też na to czeka i 3-ma NYD na Chorzów ale....cóż zobaczymy....prawdziwy dramat będzie jeśli go zupełnie odpuszczą na tej trasie ale w to raczej nie wierzę :-D
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#751 eq77

eq77

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 16 lipca 2009 - 08:26

Kiedy zobaczyłam UF z Barcelony przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Wiem, pewnie niewykonalny, ale wyobraźcie sobie : Bono wychodzi w swojej odjechanej laserowej kurteczce, pierwsze takty UF a my wszyscy odpalamy te małe kieszonkowe laserki...ale byłby efekt:)

#752 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 20:01

SLUCHAJCIE !! A MOZE PODACZAS WOLK ON ZROBIMY FLAGE BIRMY ?? !! TO LEPSZ ENIZ TE BEZNADZIEJNE MASKI ???? TO BEDZIE MESSAGE OF LOVE AND SUPPORT !! NASZ NEW UEARS DAY DLA U2 i PEOPLE OF BIRM ??!! PLYTA RED TRYBUNA PRAWA RED TYBUNA LEWA BLUE i komórki swiecae jako GWIAZDY ???? DAL BONO I AU ??

#753 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 25 lipca 2009 - 20:15

Wyłącz capsa i wyjdź na spacer się uspokoić.

#754 Indian Summer

Indian Summer

Użytkownik

• Members
  • 948 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 20:23

Wyłącz capsa i wyjdź na spacer się uspokoić.

:lol: POPIERAM!!!

So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul

#755 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 20:58

czyli nudno bedzie - znowu flaga na NYD...... bez sensacji i emocji....

#756 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 21:04

emocje to będą aż kipieć

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#757 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 25 lipca 2009 - 21:07

Nie, nie będzie nudno. A jeżeli nie chcesz flagi, to się do akcji nie przyłączaj. Nie jesteśmy pieprzonym wyświetlaczem flag, który na każdym koncercie wyświetla inną flage. Raz Polską, raz Irlandzką, flage Birmy, Kazachstanu czy cholere wie czego. Na co Ci to, powiedz? Czy nie widzisz, że przez takie durne pomysły nie wypali nawet pomysł z Polską flagą? Gdybym nie był wtajemniczony i był w tym temacie przez chwile, jak 90% ludzi którzy przeglądają forum to nie wiedziałbym czy mam robić flagę Irlandii na SBS, czy Polski na NYD, czy mam przynieść balony i wate cukrową. Zastanówcie się, zanim przylecicie znowu z "genialnym" pomysłem i znowu namieszacie. I to dwa tygodnie przed koncertem.

A tak BTW TO jest flaga Birmy.

Dołączona grafika

Powodzenia.

#758 Pączek

Pączek

Użytkownik

• Members
  • 37 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 21:11

emocje to będą aż kipieć

Pomysł z flagą Birmy BAAARdzo mi się podoba, ale jest raczej hardcoreowy do wykonania :( Ale wyobrażam sobię minę Boniasa i ekipy. Z następną trasą do Polski przyjadą tylko ze sprzętem grającym, bo u nas show robi publiczność :)

Apropo wnoszenia trunków na stadion... Polecam mój pomysł, a mianowicie ogórki. Ogórek wnieść zawsze wolno a tożto sama woda prawie i bardzo bogata w minerały. Ja co koncert U2 mam 4 duże ogórki :)

A na after party to kiszone się przydadzą :P

PZDR!

#759 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 21:13

Ja proponuję byś stworzył flagę z z jakimś ciekawym przesłaniem.
Ja sam taką mam zamiar przygotować.

#760 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 Postów

Napisano 25 lipca 2009 - 21:13

Nie, nie będzie nudno. A jeżeli nie chcesz flagi, to się do akcji nie przyłączaj. Nie jesteśmy pieprzonym wyświetlaczem flag, który na każdym koncercie wyświetla inną flage. Raz Polską, raz Irlandzką, flage Birmy, Kazachstanu czy cholere wie czego. Na co Ci to, powiedz? Czy nie widzisz, że przez takie durne pomysły nie wypali nawet pomysł z Polską flagą? Gdybym nie był wtajemniczony i był w tym temacie przez chwile, jak 90% ludzi którzy przeglądają forum to nie wiedziałbym czy mam robić flagę Irlandii na SBS, czy Polski na NYD, czy mam przynieść balony i wate cukrową. Zastanówcie się, zanim przylecicie znowu z "genialnym" pomysłem i znowu namieszacie. I to dwa tygodnie przed koncertem.

no wlasnie.... przeciez juz przezylismy FLAGE....... moze wymyslice cos innego....... po raz drugi Bonus ad hoc nie zalozy kurtki inside out.......... tylko zalozy bzurdna koszulka reprezentacji Polski Nr 1 i co ? sztampa ....

Użytkownik bee edytował ten post 25 lipca 2009 - 21:17

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych