U2 w prasie
Started by
Johnny99
, gru 20 2006 11:14
757 replies to this topic
Napisano 18 lutego 2007 - 17:05
Bardzo dobry artykuł. Kupię.
Napisano 16 marca 2007 - 17:15
OOO...
Wielkie Dzięki Atomic Mario
Wielkie Dzięki Atomic Mario
moja nowa strona www.onlyrock.lua.pl zapraszam ;D
Napisano 30 marca 2007 - 11:04
W kwietniowym numerze "Top Guitar" na okładce The Edge, w środku, dwie strony poświęcone jego grze oraz technice.
Oczywiście bez błędów się nie obeszło: The Edge zareagował na ogłoszenie perkusisty Larry'ego Mullera (!)
Autor artykułu, twierdzi również, że Edge gra odwrotnie kostką, ostry koniec skierowany na zewnątrz.
cena: 12zł
Oczywiście bez błędów się nie obeszło: The Edge zareagował na ogłoszenie perkusisty Larry'ego Mullera (!)
Autor artykułu, twierdzi również, że Edge gra odwrotnie kostką, ostry koniec skierowany na zewnątrz.
Napisano 04 kwietnia 2007 - 15:52
W kwietniowym numerze "Top Guitar" na okładce The Edge, w środku, dwie strony poświęcone jego grze oraz technice.
Hehe właśnie miałam zamiar o tym napisać ...
U2 Forever .... :* ''Adam i Larry budują fundament na którym Bono i Edge tworzą melodjee ''
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
Napisano 14 kwietnia 2007 - 22:22
wlasnie obejrzałem ów bloody sunday z wyborczej
i cóż jednak zawód, oczekiwałem więcej od produkcji poświęconej temu wydarzeniu
czysto jednopłaszczyznowy, faktograficzny film z kiepską grą aktorską, robiony chyba na modłe amerykanskich produkcji jakiej prekursorem był szeregowiec ryan. samo unaocznienie ogromu tej tragedii to jednak za mało.
i cóż jednak zawód, oczekiwałem więcej od produkcji poświęconej temu wydarzeniu
czysto jednopłaszczyznowy, faktograficzny film z kiepską grą aktorską, robiony chyba na modłe amerykanskich produkcji jakiej prekursorem był szeregowiec ryan. samo unaocznienie ogromu tej tragedii to jednak za mało.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych