http://hmv.com/hmvwe...l...&sku=927131Gdzie kupiłeś singiel w formacie 7' vinil??
2.99 GBP + 2.50 GBP (shipping)
Napisano 21 lutego 2009 - 03:48
http://hmv.com/hmvwe...l...&sku=927131Gdzie kupiłeś singiel w formacie 7' vinil??
Napisano 21 lutego 2009 - 13:44
http://hmv.com/hmvwe...l...&sku=927131
2.99 GBP + 2.50 GBP (shipping)
...
Napisano 21 lutego 2009 - 17:31
Napisano 21 lutego 2009 - 17:37
A ja mam jeszcze takie pytanie do znawców tematu, a mianowicie chodzi mi o wszystkie 3 wersje singla GOYB. Czy one różnią się czymś poza tym, że jeden ma 2 tracki, drugi dwa z pierwszego + 3, a trzeci ma tekturowe opakowanie ?? Czy wystarczy w zupełności zakupienie maxi singla czy jednak te wersje są tylko rarytasem dla kolekcjonerów. (Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłem ten niezwykle frapujący mnie problem ).
Napisano 22 lutego 2009 - 00:24
A ja mam jeszcze takie pytanie do znawców tematu, a mianowicie chodzi mi o wszystkie 3 wersje singla GOYB. Czy one różnią się czymś poza tym, że jeden ma 2 tracki, drugi dwa z pierwszego + 3, a trzeci ma tekturowe opakowanie ?? Czy wystarczy w zupełności zakupienie maxi singla czy jednak te wersje są tylko rarytasem dla kolekcjonerów. (Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłem ten niezwykle frapujący mnie problem ).
Napisano 22 lutego 2009 - 00:54
Raczej nie będę kupował wcześniejszych singli. Zacznę od NLOTH. Może kiedyś U2 wydadzą jakieś boxy z singlami ?
...
Napisano 22 lutego 2009 - 11:42
podam dwa głupie przykłady z wersjami live:
Please - wersja EP Live lub zwykły singiel ale z nagraniamy live, tam masz zestaw Please, Where The Streets Have No Name, With or Whit out You, Staring at the Sun - wszystko live z roterdamu '97 - prawdziwa i niesamowiata rewelacja.
Napisano 22 lutego 2009 - 19:13
podam dwa głupie przykłady z wersjami live:
Please - wersja EP Live lub zwykły singiel ale z nagraniamy live, tam masz zestaw Please, Where The Streets Have No Name, With or Whit out You, Staring at the Sun - wszystko live z roterdamu '97 - prawdziwa i niesamowiata rewelacja.
lub Whindow in the Skys, wersja z nagraniem live Kite z Sydney z '06 mnie porostu roz******la.
Naprawde single mają swój niepowtarzalny smak i ich słuchanie jest niesamowite, kiedyś sam się dziwiłem po co kupować singiel skoro można mieć cały album, ale dorosłem do tego i rozumiem wielkość singla ponad album ( choc ostatnimi czasy single tracą generalnie na jakości - i nie chodzi mi tu tylko o u2 ).
Napisano 22 lutego 2009 - 21:11
Napisano 23 lutego 2009 - 09:52
Napisano 23 lutego 2009 - 10:26
Napisano 24 lutego 2009 - 10:23
Tak, jest kilka lepszych piosenek.Dokładnie 10.GOYB od strony marketingowej (nie mam absulutnie tu na myśli wartości artystycznej piosenki) to najgorszy singiel U2 w historii. W tej sytuacji 12 miejsce jest rewelacyjne.
Cieszy to, że zespół zdecydował się właśnie na GOYB jako pierwszy singiel. Z Waszych recenzji wynika, że na NLOTH jest kilka utworów, które staną się na 100% hitami. Podjęli ryzyko, a to się ceni.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych