Get On Your Boots
Napisano 17 lutego 2009 - 20:53
Napisano 17 lutego 2009 - 21:04
$$$$$$Ja nie rozumiem. Po co dawać trzy wersje skoro na każdej jest to samo?
żeby m.in. Darek i setki innych zakupiła wszystkie 3 wersje dzięki czemu może singiel uplasuje sie wysoko w top 40 UK single chart?
swoją drogą które miejsce obstawiacie w niedzielnym podsumowaniu? z bomby 2 pierwsze single pod rząd debiutowały na 1msc a gdyby nie crazy frog COBL także podzieliłoby losy dwóch wczesniejszych singli.
z ciekawostek podobno ostatni album MOZZA ma szanse przebic lily allen... w walce o No#1 !!
Napisano 17 lutego 2009 - 22:02
Teraz to nie wiem czy w ogóle jest sens aby ten singiel kupić.... Chyba rzeczywiście tylko dla okładki 4 identyczne tracklisty porażka. Potwierdziło się to, że nawet ten 2-track jest w 2 wersjach w jednym regionie.
depe, a czy na tym pseudo 3-track jest jakaś aplikacja, która pozwala na weryfikację, czy coś podobnego. Ciekawe jakiej wielkości będzie to wideo i jakiej jakości??
Na U2Wanderer
According to Amazon, U2 is releasing a second Get On Your Boots single in the UK on February 24th. Apparently the content is exactly the same as the first release, except that the second disk will link to a download of the Get On Your Boots video. (No word yet on format or quality.) So if you already bought the first single, um, yeah...
W UK dopiero 24 ta wersja 3track?? Trochę późno, a u nas już jest...
#1109 Guest_depe_*
Napisano 17 lutego 2009 - 23:19
Płyta CD ma pojemność 700 MB.Mówiłem, że nie dadzą video, które zajmie całe wolne miejsce na CD
Oba tracki zajmują 76 MB. Pozostaje 624 MB - można by zmieścic clip nawet w wersji HD, nie mówiąc już o jakości DVD (na moje oko jakieś 250 MB by wystarczyło).
Ale nawet głupiego .mpga nie wsadzili..
Nie ma nic. 2 pliki i tyle.depe, a czy na tym pseudo 3-track jest jakaś aplikacja, która pozwala na weryfikację, czy coś podobnego. Ciekawe jakiej wielkości będzie to wideo i jakiej jakości??
Plik 'nloth2.aiff' na '3tracku' jest nieco większy niż na 2tracku, więc jest tam coś pewnie doklejone, jakaś weryfikacja aby tylko Ci co nabyli singiel mogli ściągnąć video.
Napisano 19 lutego 2009 - 17:43
http://cgi.ebay.pl/U...tem370159367941
Jest to tylko winyl i cd do GOYB. Można przecież taki komplet nabyć na innych aukcjach nawet za mniej niż połowę tej sumy.
Napisano 19 lutego 2009 - 18:17
Gdzie kupiłeś singiel w formacie 7' vinil??Nie no... Znów kicha... 'Firma U2' daja ciała po całości..
Na '3 trackowym' singlu nie ma żadnego video! To taki sam 2 trackowiec jak pozostałe.. tyle że ponoć można z tym singlem ściągnąć clip...
Trzeba zalogować się pod wskazany adres z płytką włożoną do kompa, i pobrać video... a stronka nie działa...
Niech ktoś da znaka jak mu się uda.
...
#1114 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 19 lutego 2009 - 18:45
GOYB: ciekawy cover:
http://www.youtube.c...h?v=Yy41mn00VK8
Zrobione na kołysankę U2 prawie że ;].
Nie przepadam za coverami U2, ale ten może być. Całkiem znośny, fajna perkusja.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych