No Line On The Horizon
Posted 07 lutego 2009 - 22:02
bardzo chetnie przesluchalabym cale FEZ-Being Born, achhh to sobie poczekamy.
Breathe mnie rozlozylo na lopatki ;D ech Bono...
ale to tylko 30 sekund, trudno powiedzieć na podstawie tego, jaka będzie płyta.
a głos Bono w porządku, już lepiej chyba nie będzie.
Posted 07 lutego 2009 - 22:05
No i spoko, niech słuchają. Ja się wypowiedziałem w swojej osobie, już kilka miesięcy temu postanowiłem sobie, że albumu będę słuchać sobie w dniu premiery z oryginalnej płytki, i nie będę posiadał o nim żadnej wiedzy, założyłem sobie, że do tego czasu będę przesłuchiwać tylko singli, które są emitowane w mediach. Nic nikomu nie zamierzam narzucać. Sam sobie coś narzuciłem i chce tego dotrzymaćA co to zmieni, że będą na U2.com ? Sam widzisz. To oczywiste, że fragmenty są legalne, Walmart to nie jest torrent, tylko normalny sklep. Zresztą, dość tej dyskusji. Członkowie sekty dostają wolną rękę co do tych urywków. Jednocześnie przypominam, że NIE DOTYCZY członków sekty premiera albumu w mp3 - tylko pudełko i krążek.
Posted 07 lutego 2009 - 22:09
Oficjalna premiera butów już była, więc słucham, natomiast takich urywków czy przecieków nie.
Za to po premierze mam zamiar przesłuchać te wszystkie przecieki i porównać z albumem
Posted 07 lutego 2009 - 22:20
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 07 lutego 2009 - 22:22
u2 is back and its official!
Posted 07 lutego 2009 - 22:44
#1256 Guest_piotrek85_*
Posted 07 lutego 2009 - 22:57
Chodziło mi o tylko o te 30 sekundowe kawałki. Zresztą jak słuchałem urywki z poprzednich albumów miałem zupełnie odmienne wrażenia. Może zmienię zdanie po przesłuchaniu całego albumu...Jak można po 30 sekundach słuchania stwierdzić, że te kawałki to nuda:)?
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users