Napisano 07 lutego 2009 - 23:39
Nie jestem żadnym autorytetem. Powtarzam mój post z 30 stycznia:
" NIESŁUCHANIE **CAŁEGO ALBUMU** PRZED OFICJALNĄ PREMIERĄ SKLEPOWĄ. A ZATEM NIE DOTYCZY TO ANI SŁUCHANIA SINGLA, ANI B-SIDÓW, ANI INNYCH KAWAŁKÓW W WERSJI LIVE, NIE DOTYCZY TEŻ OGLĄDANIA KLIPU, OKŁADKI, ZDJĘĆ PROMOCYJNYCH, TRACKLISTY, PLAKATÓW W BRAVO, NALEPEK NA LODÓWKĘ ITD. ANI NICZEGO INNEGO, CO EW. MOGŁOBY JESZCZE DO CZASU PREMIERY ALBUMU WZBUDZIĆ WASZE WĄTPLIWOŚCI. "
Oczywiście, dotyczyło to także pojedycznych piosenek - ale w CAŁOŚCI, a nie w 30 sekundowych fragmentach, z których niewiele wynika.
Przykro mi, ale naprawdę nie potrafię tego prościej wytłumaczyć. Sekta NIE JEST STOWARZYSZENIEM MASOCHISTÓW. Sekta jest dla tych, którzy chcą pierwszy raz posłuchać całej nowej płyty od początku do końca nie inaczej, jak w tradycyjny sposób, tzn. trzymając oryginalne pudełko w ręku. I ta zasada ani nie została złamana, ani nawet nie mogła zostać złamana, ponieważ po prostu nikt z nas tej płyty jeszcze nie ma ! Teraz jest jasne ? Czy nadal nie jest jasne ? Bo jak nadal nie jest jasne, to kończymy zabawę, bo to bez sensu.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel
Tak uważam.